by-pegasus
Üye
Benim feci rom yükleyesim var gerçekten ste sd cartta duruyor yüklesemmi[emoji39]
Bende yukleyecem garanti var zor tutuyom kendimi
Benim feci rom yükleyesim var gerçekten ste sd cartta duruyor yüklesemmi[emoji39]
Garantilik bir durum oldumu stock at ve ver knox dışında herşey official oluyo knoxa çok bakmıyorlar.Bende yukleyecem garanti var zor tutuyom kendimi
Garantilik bir durum oldumu stock at ve ver knox dışında herşey official oluyo knoxa çok bakmıyorlar.

cm12 de kurucam Google kamerayı yükle playden kullan illaki silmene gerek yok.insallah
bu gun internet bulursam atacam
Arkadaslar bunalim sonucu telefona root aticamcm12 de kurucam
ama cm12 deki o kamera ikonu lg ninkine benziyo
dokunuyo bana
onu nasi halledebiliriz
yada link2sd ile o kamerayi silip google kamera yuklenirmi ?
Google kamerayı yükle playden kullan illaki silmene gerek yok.

CM12 Çok olumlu bakmıyorum ben ama en hızlı ve performans veren rom cm12 fakat şarjda berbattamam
simdi indirmeye basladım ama nedense gaps inmiyo ya micro modulara bastım oyle bekliyo bi turlu indirmeye baslamadı
al işte şimdi gapps ın oldugu siteyede girmiyo![]()
kart verdiler aradım şimdi, henüz bize gelmemiş kitkat dediler. Smart tutor uygulaması ile müşteri temsilcisine bağlandım onlar da baktı, sistemde gelmemiş olarak gözüküyormuş.
Böyle kitkat çıkacaksa hiç çıkmasın jb deki performansı arıyorumBeyler bugün bayağı koşturdum kitkat için![]()
Samsung mobile mağazasına gittim orda bakamadılar sistemde sorun varmış, teknik servise gittim tam gittiğim sırada teknik elemanlar molaya çıkmış soramadımkart verdiler aradım şimdi, henüz bize gelmemiş kitkat dediler. Smart tutor uygulaması ile müşteri temsilcisine bağlandım onlar da baktı, sistemde gelmemiş olarak gözüküyormuş.
Kısacası s4 mini için kitkat güncellemesi gizemini hala koruyor![]()
Sarja iyi diyolardiCM12 Çok olumlu bakmıyorum ben ama en hızlı ve performans veren rom cm12 fakat şarjda berbat

S5 STE ROMUNU DENEMELİSİN HIZDA VE ŞARJDA GERÇEKTEN SÜPERSarja iyi diyolardi
Zaten sevmezsem stock a doner xposed kullanirim
Linkini versene bi onuda indireyim kac mb oS5 STE ROMUNU DENEMELİSİN HIZDA VE ŞARJDA GERÇEKTEN SÜPER
1.4 gbLinkini versene bi onuda indireyim kac mb o
Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini "STE (PLOİKİ) Rom - MaxiCepŞebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılamıyor.Sadece bu hatasını görmüştümHatalari filan varmi nasil bi rom
Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılamıyor.Sadece bu hatasını görmüştüm

Git cm12 kur da gelO zaman simdi ben cm12 indirildi oldu
bu gun cm yi deneyeyim
indirdikten sonrada s5 ste ye baslarim indirmeye![]()

Git cm12 kur da gel![]()
O Konuda bi bilgim yok144 mb i indi bile
S4 minide efs yedegini nerden alabilirim.ya hazir onuda yapayim
Googleden bakiyorum bulamadim yaO Konuda bi bilgim yok
S4 Mini yazacağına samsung galaxy telefonlara imei yedekleme yazsan daha sağlıklıGoogleden bakiyorum bulamadim ya
bi tane var burda oda sadece 9500 e aitmis ole yaziyo