baskahmet
Üye
Hiçr sorunu yoktu görünüşünü sevmiyorm replika gibi duruyoronun ne sorunu vardı
Hiçr sorunu yoktu görünüşünü sevmiyorm replika gibi duruyoronun ne sorunu vardı
heeHiçr sorunu yoktu görünüşünü sevmiyorm replika gibi duruyor
ben nedense nexus tipindeki arayuzlerden hoslanıyom hele kitkatınki 
S5 ste rom şarj konusunda süper performansı da süper onu mu yüklesem acaba [emoji57]heeben nedense nexus tipindeki arayuzlerden hoslanıyom hele kitkatınki
![]()
yenimi ciktı bu rom yabi tane vardı teleona kafayı yedirtiyomusS5 ste rom şarj konusunda süper performansı da süper onu mu yüklesem acaba [emoji57]
S5 protsyect diye bi rom vardı fena kötüydüyenimi ciktı bu rom yabi tane vardı teleona kafayı yedirtiyomus
yok yeni çıkmadı bu rom bayadır var 3g internet ile 16 saat bekleme süresi 4.30 ekran süresi almışım s5 ste romda,bunda wifi ile 9 saat anca dayandı günde 2 kez şarja takıyorum abartısız söylüyorums4 mini stock için normal değerler internetten bak. cihazı bilerek almak lazımS5 protsyect diye bi rom vardı fena kötüydüyok yeni çıkmadı bu rom bayadır var 3g internet ile 16 saat bekleme süresi 4.30 ekran süresi almışım s5 ste romda,bunda wifi ile 9 saat anca dayandı günde 2 kez şarja takıyorum abartısız söylüyorum
Çare iphoneBeyler bu kadar güncelleme bekliyoruz ikinci sınıf telefon nerdeyse alıcaksın amiral donanımı iyi 3-4 sene kullancaksın bu kadar basit
S4 mini artık kalmadı üretilmiyor bide bu var üretilmeyen telefona güncelleme bekliyoruz nası milletiz bizÇare iphone

S4 mini artık kalmadı üretilmiyor bide bu var üretilmeyen telefona güncelleme bekliyoruz nası milletiz biz![]()
biz romla kurtaririz geri kalanini 
S5 protsyect diye bi rom vardı fena kötüydüyok yeni çıkmadı bu rom bayadır var 3g internet ile 16 saat bekleme süresi 4.30 ekran süresi almışım s5 ste romda,bunda wifi ile 9 saat anca dayandı günde 2 kez şarja takıyorum abartısız söylüyorum

Benim daha 21-22 aylık garantim varken rom yükledim şuanlık 17 ay garantisi vardı ama yokGarantinin 1. Yili bitsin
biz romla kurtaririz geri kalanini
![]()
inşallah sorun çıkmaz olmadı stock atar veririz alırlarsa alırlar
:
:çare nexus ne iphoneyuyeni lg nexus gelsin 1.sırada ben alcam
![]()
Benim daha 21-22 aylık garantim varken rom yükledim şuanlık 17 ay garantisi vardı ama yokinşallah sorun çıkmaz olmadı stock atar veririz alırlarsa alırlar
:
S5 ste:
AynenLg nexus o 5 olmuyomu nexus 5 o Turkiyeye gelmedimi
Ya aslinda Turkiyedeki servislerin tak diye knox sayacina bakacagini pek sanmiyom
mesela donanimsal bi arizada bakmazlar belki ama belki

Ste mi takılıyosun halaCustom rom candır![]()
ben 20 gündür stocktayım
:Ben hic stocktan cikmadim yaSte mi takılıyosun halaben 20 gündür stocktayım
:

Benim feci rom yükleyesim var gerçekten ste sd cartta duruyor yüklesemmi[emoji39]Ben hic stocktan cikmadim ya![]()
Deneme sık dişini alışırsın sonra stock romaBenim feci rom yükleyesim var gerçekten ste sd cartta duruyor yüklesemmi[emoji39]
Alıştım sıkıldım o yüzden denemek istiyorumDeneme sık dişini alışırsın sonra stock roma
cwm de stock yedeğim var zaten rahatım no pc