Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
yenimi ciktı bu rom yabi tane vardı teleona kafayı yedirtiyomus
S5 protsyect diye bi rom vardı fena kötüydü :) yok yeni çıkmadı bu rom bayadır var 3g internet ile 16 saat bekleme süresi 4.30 ekran süresi almışım s5 ste romda,bunda wifi ile 9 saat anca dayandı günde 2 kez şarja takıyorum abartısız söylüyorum

berk alican

Üye
S5 protsyect diye bi rom vardı fena kötüydü :) yok yeni çıkmadı bu rom bayadır var 3g internet ile 16 saat bekleme süresi 4.30 ekran süresi almışım s5 ste romda,bunda wifi ile 9 saat anca dayandı günde 2 kez şarja takıyorum abartısız söylüyorum
s4 mini stock için normal değerler internetten bak. cihazı bilerek almak lazım

reflex

reflex

Üye
Beyler bu kadar güncelleme bekliyoruz ikinci sınıf telefon nerdeyse alıcaksın amiral donanımı iyi 3-4 sene kullancaksın bu kadar basit

by-pegasus

Üye
S4 mini artık kalmadı üretilmiyor bide bu var üretilmeyen telefona güncelleme bekliyoruz nası milletiz biz :)

Garantinin 1. Yili bitsin
:ehe biz romla kurtaririz geri kalanini :ehe

Simdi sence hangisi iyi
cm12 mi yoksa su s5 ste mi ? :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Garantinin 1. Yili bitsin
:ehe biz romla kurtaririz geri kalanini :ehe
Benim daha 21-22 aylık garantim varken rom yükledim şuanlık 17 ay garantisi vardı ama yok :D inşallah sorun çıkmaz olmadı stock atar veririz alırlarsa alırlar :ehe:
S5 ste :ehe:

berk alican

Üye
çare nexus ne iphoneyu :) yeni lg nexus gelsin 1.sırada ben alcam :)

by-pegasus

Üye
çare nexus ne iphoneyu :) yeni lg nexus gelsin 1.sırada ben alcam :)

Lg nexus o 5 olmuyomu nexus 5 o Turkiyeye gelmedimi
Benim daha 21-22 aylık garantim varken rom yükledim şuanlık 17 ay garantisi vardı ama yok :D inşallah sorun çıkmaz olmadı stock atar veririz alırlarsa alırlar :ehe:
S5 ste :ehe:

Ya aslinda Turkiyedeki servislerin tak diye knox sayacina bakacagini pek sanmiyom
mesela donanimsal bi arizada bakmazlar belki ama belki

baskahmet

baskahmet

Üye
Lg nexus o 5 olmuyomu nexus 5 o Turkiyeye gelmedimi

Ya aslinda Turkiyedeki servislerin tak diye knox sayacina bakacagini pek sanmiyom
mesela donanimsal bi arizada bakmazlar belki ama belki
Aynen :)

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Custom rom candır :naughty:

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt