70 di ya samsung cevahirde
70 di ya samsung cevahirde
Garantiye gönder istersen ama ben ugrasmak istemedim
Garantiye gönder istersen ama ben ugrasmak istemedim
Ya benimki rootlu kitkat kurulu ayrıca hic beklemek istemedimdogru garanti karsiliyodu diye biliyorum
ama adamlar bide batarya saglam deyip gomdermesin
Ya benimki rootlu kitkat kurulu ayrıca hic beklemek istemedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullandım güzeldi ama sonra patladı wifiyi kaydetmemeye başladı buna geçtim korkarak çünkü ilk geçtiğimde çok ısınıyordu meğersem bataryadanmış yeni batarya ile ısınmıyorCng1 kullandinmi
ilk surum o nasil onu kurmayi planliyorum
kull
kullandım güzeldi ama sonra patladı wifiyi kaydetmemeye başladı buna geçtim korkarak çünkü ilk geçtiğimde çok ısınıyordu meğersem bataryadanmış yeni batarya ile ısınmıyor
bozuk seye bozuk bi seyle karsilik cikacam onun wifi kaydetmemesi sorun olmaz belki ip cakismasin yeter ip çakışması telden değildir. modemdendir. ilk çıktı yeni sürüm kurdum çok ısınıyordu eskiye döndüm sonra buda wifi unutunca yeniye geldim rahatımBende isinma problemi yok
zaten simdi bile wifim ip cakismasi yasiyor sanirsambozuk seye bozuk bi seyle karsilik cikacam onun wifi kaydetmemesi sorun olmaz belki ip cakismasin yeter
el ile ip atiyom ise yaramiyo yine
pc den bakarak atiyom rakamlari degistiriyom yine is yok
cng1 i kullanalim bakalim
ip çakışması telden değildir. modemdendir. ilk çıktı yeni sürüm kurdum çok ısınıyordu eskiye döndüm sonra buda wifi unutunca yeniye geldim rahatım
Rom atasım geldi stocktan sıkıldım [emoji5] bende restart sorunu sadece stokta oluyo diğer romlarda olmuyo demekki batarya sağlamBaska modemdede aynisini yapiyo![]()
Bi tek telefonlardaki hotspot ta oyle bi sey yapmiyo
aynen ama fazla sarj yiyorRom atasım geldi stocktan sıkıldım [emoji5] bende restart sorunu sadece stokta oluyo diğer romlarda olmuyo demekki batarya sağlam
Evet bende de şarj yemeye başladı.aynen ama fazla sarj yiyor
jb deyken bu kadar degildi
sonumuz cm 12 olabilirmi acaba bu gidişle kitkatta durulmazEvet bende de şarj yemeye başladı.
Ben cm12 yi yaklaşık 15 gün kullandım lollipop daha oturmuş bir sistem değilsonumuz cm 12 olabilirmi acaba bu gidişle kitkatta durulmaz
güncellemeleri kesildimi cm 12 ninBen cm12 yi yaklaşık 15 gün kullandım lollipop daha oturmuş bir sistem değil
Hayır devam ediyor. Cm11 ve alttakilerin güncellemesi kesildi. Sitede s5 ste rom paylaştım baktınmı? Samsung rom bölümündegüncellemeleri kesildimi cm 12 nin
bakıyım biHayır devam ediyor. Cm11 ve alttakilerin güncellemesi kesildi. Sitede s5 ste rom paylaştım baktınmı? Samsung rom bölümünde
Cm11 de iyi değil xda da olan tüm romları kullandım neredeysebakıyım bi
cm11 in bi dosyasını bulmustum s4 mini arhcives diye biyerde ama mediafireden kaldırmıslar onu ama güzel görünmüştü o
onun ne sorunu vardıCm11 de iyi değil xda da olan tüm romları kullandım neredeyse