qradyant
Üye
Tema benim için önemli. Şimdi çalan zilleri de değiştireceğim.Ben zaten ortaya karisik yaptim gayet guzel oldu. Roma destek geldi temalardan. Daha da guzel oldu
Tema benim için önemli. Şimdi çalan zilleri de değiştireceğim.Ben zaten ortaya karisik yaptim gayet guzel oldu. Roma destek geldi temalardan. Daha da guzel oldu
Ben hepsini degistirdim. Cok begendim. Guncellemeler de cm updates bolumunden geliyor o da ayri guzellik. Bu benim ekran. Status lg temasi digeri touchwizTema benim için önemli. Şimdi çalan zilleri de değiştireceğim.
Ben hepsini degistirdim. Cok begendim. Guncellemeler de cm updates bolumunden geliyor o da ayri guzellik. Bu benim ekran. Status lg temasi digeri touchwiz
bakalım bi ben de deneyeyimBen yaparim kotu olurmuTema benim için önemli. Şimdi çalan zilleri de değiştireceğim.
Güzel olmuşbakalım bi ben de deneyeyim
ben bunu kullanicam gayet guzelStatus bar bende değişmedi ahmet. sadece iconlar ve zil sesiBen yaparim kotu olurmuben bunu kullanicam gayet guzel
Lg temasini uygularken status bar isaretlimiydi. Yani stil. Bunlari uygula abiStatus bar bende değişmedi ahmet. sadece iconlar ve zil sesi
Dedigimi uyguladin mi olmadi evet wipe yapEvet işaretli. Ben bi wipe data yapimstil hep aynı kaldı değişmiyor
Wipe data yaptım bile, açılsın bakalım. çok geç açılıyorDedigimi uyguladin mi olmadi evet wipe yap
Bende ilk acilisinda 107 ye yakin uygulama yukledi. Gec acilmisti. Simdi acilir ya sorun olmazWipe data yaptım bile, açılsın bakalım. çok geç açılıyor
Abi sana yardım etmeyi böyle konuşmayı çok seviyorum.İnşallah beğenmişsindir.Şahsen ayrılmam gibi duruyor çok sorun çıkmadıkçaHalledildi. Şimdi kullanacağım uygulamaları yukleme vakti.![]()
Abi sana yardım etmeyi böyle konuşmayı çok seviyorum.İnşallah beğenmişsindir.Şahsen ayrılmam gibi duruyor çok sorun çıkmadıkça
dediğim gibi bi sıkıntı çıkmazsa ben de kalacağım, root atmayı denedim olmadı. A master key root ile root atacağım şimdi de.Konudaki supersu 2.44 zip varya onu cwm den flaşlayacaksın abiEyvllah güzel kardeşimdediğim gibi bi sıkıntı çıkmazsa ben de kalacağım, root atmayı denedim olmadı. A master key root ile root atacağım şimdi de.
Rica ederim abi ne demekhmmm bi ara gözüme çarpmıştı supersu linki ama dikkat etmemiştimama gerek kalmadı ben kingoroot ile hallettim
sagolasın
Ben az önce 04.02 olanı yukledim açılıyor şimdi. Ayrıca Nova Launcher ı de yukledım. Telefon beklemede 3 saatte %11 şarj yedi. Devamlı pil tasarrufunu kullanmak lazım demek ki. Alışmak zor olacak gibiHalim abi guncelleme geliyor roma hergun. Kuracanmi ben 2-3 gun bekleyip oyle kurucam
Neden launcher yükledin ki ? Ayrıca benim romun kendi pil tasarrufunda 11 saatte 4 gitti şarjBen az önce 04.02 olanı yukledim açılıyor şimdi. Ayrıca Nova Launcher ı de yukledım. Telefon beklemede 3 saatte %11 şarj yedi. Devamlı pil tasarrufunu kullanmak lazım demek ki. Alışmak zor olacak gibi

Ben bunun uygulama penceresini sevmiyorumNeden launcher yükledin ki ? Ayrıca benim romun kendi pil tasarrufunda 11 saatte 4 gitti şarj![]()
Ama pil tasarrufu hakikaten çok etkili, bugün denedim birkaç saat kurcaladım cihazı %4-5 gitti