Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Tema benim için önemli. Şimdi çalan zilleri de değiştireceğim.
Ben hepsini degistirdim. Cok begendim. Guncellemeler de cm updates bolumunden geliyor o da ayri guzellik. Bu benim ekran. Status lg temasi digeri touchwiz

qradyant

qradyant

Üye
Evet işaretli. Ben bi wipe data yapim :) stil hep aynı kaldı değişmiyor

qradyant

qradyant

Üye
Halledildi. Şimdi kullanacağım uygulamaları yukleme vakti. ;)

baskahmet

baskahmet

Üye
Halledildi. Şimdi kullanacağım uygulamaları yukleme vakti. ;)
Abi sana yardım etmeyi böyle konuşmayı çok seviyorum.İnşallah beğenmişsindir.Şahsen ayrılmam gibi duruyor çok sorun çıkmadıkça

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Abi sana yardım etmeyi böyle konuşmayı çok seviyorum.İnşallah beğenmişsindir.Şahsen ayrılmam gibi duruyor çok sorun çıkmadıkça

Eyvllah güzel kardeşim:) dediğim gibi bi sıkıntı çıkmazsa ben de kalacağım, root atmayı denedim olmadı. A master key root ile root atacağım şimdi de.

baskahmet

baskahmet

Üye
Eyvllah güzel kardeşim:) dediğim gibi bi sıkıntı çıkmazsa ben de kalacağım, root atmayı denedim olmadı. A master key root ile root atacağım şimdi de.
Konudaki supersu 2.44 zip varya onu cwm den flaşlayacaksın abi

qradyant

qradyant

Üye
hmmm bi ara gözüme çarpmıştı supersu linki ama dikkat etmemiştim :) ama gerek kalmadı ben kingoroot ile hallettim :) sagolasın

baskahmet

baskahmet

Üye
Halim abi guncelleme geliyor roma hergun. Kuracanmi ben 2-3 gun bekleyip oyle kurucam

qradyant

qradyant

Üye
Halim abi guncelleme geliyor roma hergun. Kuracanmi ben 2-3 gun bekleyip oyle kurucam
Ben az önce 04.02 olanı yukledim açılıyor şimdi. Ayrıca Nova Launcher ı de yukledım. Telefon beklemede 3 saatte %11 şarj yedi. Devamlı pil tasarrufunu kullanmak lazım demek ki. Alışmak zor olacak gibi

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben az önce 04.02 olanı yukledim açılıyor şimdi. Ayrıca Nova Launcher ı de yukledım. Telefon beklemede 3 saatte %11 şarj yedi. Devamlı pil tasarrufunu kullanmak lazım demek ki. Alışmak zor olacak gibi
Neden launcher yükledin ki ? Ayrıca benim romun kendi pil tasarrufunda 11 saatte 4 gitti şarj :)

qradyant

qradyant

Üye
Neden launcher yükledin ki ? Ayrıca benim romun kendi pil tasarrufunda 11 saatte 4 gitti şarj :)
Ben bunun uygulama penceresini sevmiyorum :) Ama pil tasarrufu hakikaten çok etkili, bugün denedim birkaç saat kurcaladım cihazı %4-5 gitti :)

Üst Alt