Anil-D
Üye
[emoji19] uzatan yok kardesim senin adin sorucuahmet olmaliymis ne kadar gereksiz bilgi varsa sermisin ortayane alaka. Uzatmassan iyi olur. Son noktayi koyayim. 4.3 1 jb var uzatma
[emoji19] uzatan yok kardesim senin adin sorucuahmet olmaliymis ne kadar gereksiz bilgi varsa sermisin ortayane alaka. Uzatmassan iyi olur. Son noktayi koyayim. 4.3 1 jb var uzatma
S4 mini kitkat sayfasi ama romlar paylasiliyor. Bende paylasiyorum. Hicbiri gereksiz, de degil bunada karisamassin. Uzatma diyorym hala laf, atiyirsn[emoji19] uzatan yok kardesim senin adin sorucuahmet olmaliymis ne kadar gereksiz bilgi varsa sermisin ortaya
Tamam Anıl sakin[emoji19] uzatan yok kardesim senin adin sorucuahmet olmaliymis ne kadar gereksiz bilgi varsa sermisin ortaya

Sonunda be
Tamam Anıl sakin [emoji14]
bir kanit. Buyrun arkadaslar. Sagol beytullah kardes@Bahadir_fb cm 12 son güncellemede neler değişti yükledin mi
5.0.2 ye yükselmiş sanırım
sarjın nasıl suan ss atarmısın yükleyip yüklememekte kararsız kaldım. Aldıgın hatalar neler romda bide ekranından ss atarsan sevinirimYüklemedim 3 gün sonra yeni sürüm çıkacak onu yüklerim
sarjın nasıl suan ss atarmısın yükleyip yüklememekte kararsız kaldım. Aldıgın hatalar neler romda bide ekranından ss atarsan sevinirim
Ekran görüntüsü atsanBen müzik,sms, galeri ve kamerayı silip beğendiğim farklı uygulamalar yüklüyorum.
Tam doldurup şarjdan alınca 5-6 saat civarı kullanabiliyorum ekran süreside ortalama 5 saat oluyor.
Günlük kullanımda ortalama 3 saat oluyor ekran süresi.
Hata kamera flash açıkken çekim yapmıyor, başka hata yok gibi

Ekran görüntüsü atsan![]()
gelir gelir ümitsiz olmaBeyler iyimi kötümü bilmiyorum ama note 2 lollipop alıcakmış bize yok herhalde bu güncelleme

Hata vermesijin sebebi knox degildir zaten silmissiniz knoxu o zaman ben rusya romunu odinden 5 dosyali kurmustum ama simdi denedigimde bende geri donemiyorum yapicak pek bisis yok acikcasi@reflex ya 4.2.2 nasi dondun. Arkadasla denedik 4.4.2 yukledik titanoumdan knox sildik. Odinden yukluyodu jb yi son anda fail verdi. Yoksa jb denmi knoxu silcektik ? Silceksek nasil silcez. Cok lazim bi anlatirsan iyi olur
Rusya romu dedigim 4.4.2Hata vermesijin sebebi knox degildir zaten silmissiniz knoxu o zaman ben rusya romunu odinden 5 dosyali kurmustum ama simdi denedigimde bende geri donemiyorum yapicak pek bisis yok acikcasi