Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

baskahmet

baskahmet

Üye
[emoji19] uzatan yok kardesim senin adin sorucuahmet olmaliymis ne kadar gereksiz bilgi varsa sermisin ortaya
S4 mini kitkat sayfasi ama romlar paylasiliyor. Bende paylasiyorum. Hicbiri gereksiz, de degil bunada karisamassin. Uzatma diyorym hala laf, atiyirsn

KingDroid

KingDroid

Üye
Noluyo burada?
Anıl haklıdır :d:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
KingDroid

KingDroid

Üye
İyi ki bir güncelleme geldi

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767
32hakan

32hakan

Üye
@Bahadir_fb cm 12 son güncellemede neler değişti yükledin mi
5.0.2 ye yükselmiş sanırım

Son düzenleme:
32hakan

32hakan

Üye
Yüklemedim 3 gün sonra yeni sürüm çıkacak onu yüklerim
sarjın nasıl suan ss atarmısın yükleyip yüklememekte kararsız kaldım. Aldıgın hatalar neler romda bide ekranından ss atarsan sevinirim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
sarjın nasıl suan ss atarmısın yükleyip yüklememekte kararsız kaldım. Aldıgın hatalar neler romda bide ekranından ss atarsan sevinirim

Ben müzik,sms, galeri ve kamerayı silip beğendiğim farklı uygulamalar yüklüyorum.

Tam doldurup şarjdan alınca 5-6 saat civarı kullanabiliyorum ekran süreside ortalama 5 saat oluyor.
Günlük kullanımda ortalama 3 saat oluyor ekran süresi.

Hata kamera flash açıkken çekim yapmıyor, başka hata yok gibi

32hakan

32hakan

Üye
Ben müzik,sms, galeri ve kamerayı silip beğendiğim farklı uygulamalar yüklüyorum.

Tam doldurup şarjdan alınca 5-6 saat civarı kullanabiliyorum ekran süreside ortalama 5 saat oluyor.
Günlük kullanımda ortalama 3 saat oluyor ekran süresi.

Hata kamera flash açıkken çekim yapmıyor, başka hata yok gibi
Ekran görüntüsü atsan :)

berk alican

Üye
Nexus 5 ariyorum hic bi yerde yok

reflex

reflex

Üye
Beyler iyimi kötümü bilmiyorum ama note 2 lollipop alıcakmış bize yok herhalde bu güncelleme

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler iyimi kötümü bilmiyorum ama note 2 lollipop alıcakmış bize yok herhalde bu güncelleme
gelir gelir ümitsiz olma
118 sayfa oldu maşallah ama hala turkıye kıtkat yok :D

• Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
Gelse bile 2016 da oda rusyaya :dry:

• Beğen
Tepkiler: reflex
baskahmet

baskahmet

Üye
@reflex ya 4.2.2 nasi dondun. Arkadasla denedik 4.4.2 yukledik titanoumdan knox sildik. Odinden yukluyodu jb yi son anda fail verdi. Yoksa jb denmi knoxu silcektik ? Silceksek nasil silcez. Cok lazim bi anlatirsan iyi olur

reflex

reflex

Üye
@reflex ya 4.2.2 nasi dondun. Arkadasla denedik 4.4.2 yukledik titanoumdan knox sildik. Odinden yukluyodu jb yi son anda fail verdi. Yoksa jb denmi knoxu silcektik ? Silceksek nasil silcez. Cok lazim bi anlatirsan iyi olur
Hata vermesijin sebebi knox degildir zaten silmissiniz knoxu o zaman ben rusya romunu odinden 5 dosyali kurmustum ama simdi denedigimde bende geri donemiyorum yapicak pek bisis yok acikcasi
Hata vermesijin sebebi knox degildir zaten silmissiniz knoxu o zaman ben rusya romunu odinden 5 dosyali kurmustum ama simdi denedigimde bende geri donemiyorum yapicak pek bisis yok acikcasi
Rusya romu dedigim 4.4.2

baskahmet

baskahmet

Üye
@qradyant halim abi sesin solugun cikmiyo nerelerdsin :)

Üst Alt