Yerinde olsam;Bide telefon donuyor cm 12 de boyle bir sorun yoktu ablam geldi kizar diye buna gectim takiliyor bir de birsey yapmasam bile ram 600 700 lerde gezyor
Lollipop yeterince hızlı her güncellemeden sonra hızlanıyo ve fark ediliyo eğer beyenmiyosanız arayüzü launcher atabilirsiniz mesela kitkat ara yüzü samsung 4.4.4 çıktığında belki o sürüme dönülürBide telefon donuyor cm 12 de boyle bir sorun yoktu ablam geldi kizar diye buna gectim takiliyor bir de birsey yapmasam bile ram 600 700 lerde gezyor
Harika olurdu yarin okuldan gelince yapayim da telefonn arka kapagini cikaramiyom tirnak yok cikmiyo bir de hafiza ve sim karti takayip cikarabilecegmden emin degilim donuyor telefon bildigin mesaj yazarkenYerinde olsam;
- Hafıza ve sim kartı çıkarır
- Recovery den wipe data / wipe cache işlemini gerçekleştirir
- Sonra Advanced bölümünden tüm dizinleri ve telefon hafızasını formatlar
- Odinle tekrar Rus romunu ve Cwm yi flashlar,
- Telefonu rootlar ve tüm gereksiz uygulamaları titaniumla kaldırır,
- Greenifyi yükler, tüm ayarları yapar,
- Telefonu bu haliyle yedekler bırakırdım.
Sag üst yan tarafında orda yeri var tirnagini takip acTelin arka kapak cikaramiyomnasi cikaracam bu islem lazm bana heryeri temizlmm grk
Tirnak yok tirnakSag üst yan tarafında orda yeri var tirnagini takip ac
nasi cikarcam yerinide blamadmSag yan - üst - orada delik yokmu yani sağ taraf dümdüz hiç girinti yokmu?Tirnak yok tirnaknasi cikarcam yerinide blamadm
Telefonun arkasını çevir sol üst köşede ufak çıkıntı var oradan çıkarmaya çalış.Tmmdir hafiza ve sm kart cikarmadan yapayim rahatlasin telefon

Rica ederim.olmuyo boşver telefon rahatlasın yeter
advanced yaptım wipe yaptım arka kapağını çıkaramadım ama telefonu temizledim ve odinden 2.güncellemeli romu atıyorum en iyisi onu beğendim. Ablam gidince bakarız ya :S
Dediğin herşeyi yaptım sim ve hafıza kart çıkarma dışında. Herşeyim gitmiş ama telefon hızlansın yeter sağol halim abi kullanalım bakalım bu arada pc den telefona bakalım apk atılıyormu . Evet romu temizce kurunca atılıyor. Sağolasın Halim abi![]()
O yontemide soylermisin. Yapacagimdan degil merak ettmRica ederim.
Telefonda eski romlara dair kalıntı kalmadığı için problem çıkmamıştır. Tamamen temizlik yapıldı
Aslında bi yöntem daha var ama riskli. Yine de biz aynı sonuca ulaştık[emoji4]
Telefonun rom hafızasını tamamen biçimlendirmekO yontemide soylermisin. Yapacagimdan degil merak ettm
Neyse bosver telde hic takkilma yok suan cok iyi note. 3 klavyede kurdum rootladim herseyi kaldirdim butun wipeleri yaptim akiyor telefonTelefonun rom hafızasını tamamen biçimlendirmek

Klavyenin linki?Neyse bosver telde hic takkilma yok suan cok iyi note. 3 klavyede kurdum rootladim herseyi kaldirdim butun wipeleri yaptim akiyor telefon![]()
S5 rom konusunda arkadasa gondermissin s5 klavye konusu ama note 3 de var note 3 yukledim arkadasa gonderdigin linkte varKlavyenin linki?