güncellemeden önce yoktu guncellemeden sonrada bendede oluştubende hs-130 kullanıyorum farklı kulaklıkta denedim aynısı yarım saat sonra kayboluyor kulaklıklar menüsü ve simge
peki ya klavye @beytullah6767
o zaman bu sürümde klavye böyle abi
cihaz çok ısınıyor ve oyunda daha hızlı sarj gidiyor
konu öldü herhalde

sendede aynı yaniPil bitiyor, kullaklik gidiyor
Baska gelisme yok, beklentin ne?
sendede aynı yani

bende o düzeldi. yani 40da restart 40 kalıyor. kulaklık devam ediyor kayboluyor. Ancak cihaz hızlı ısınıyor bu yüzden daha hızlı bitiyor pil. yeni sıkıntı olarak klavye var o sende varmıKulaklığı bilmiyorumda restart pil nakavt![]()
bende o düzeldi. yani 40da restart 40 kalıyor. kulaklık devam ediyor kayboluyor. Ancak cihaz hızlı ısınıyor bu yüzden daha hızlı bitiyor pil. yeni sıkıntı olarak klavye var o sende varmı

anladım güncelle pil düzelsin en iyi gelişme o . ancak şöyle devam . kulaklık . kulaklık üzerinden müzik değiştirince geçmeme geç geçme, aşırı ısınma pil hızlı bitme, yeni olarak klavyede tahmine yani tamam merhaba fln basınca oto boşluk bırakıyor önceden yoktu . bakalım 4.4.4 ne zaman gelcek veya 5 gelcekmi
anladım güncelle pil düzelsin en iyi gelişme o . ancak şöyle devam . kulaklık . kulaklık üzerinden müzik değiştirince geçmeme geç geçme, aşırı ısınma pil hızlı bitme, yeni olarak klavyede tahmine yani tamam merhaba fln basınca oto boşluk bırakıyor önceden yoktu . bakalım 4.4.4 ne zaman gelcek veya 5 gelcekmi
Bendede oyle eger rusya romunu guncelleyip sonrada costum roma gectiyseniz ve yine stock yuklicekseniz en son rusya romunu kurun yoksa olmaz yani yapim numaras . 3 ile biteni kurun muhtemelen olucaktirCustom rom kullanıyordum ve bugün odin ile stock rusya 4.4.2 ye geçtim fakat wifi açılmadı birden bire. Nasıl çözebilirim bu sorunu? wifi ye tıklıyorum soluk yeşil oluyor ve anında geri kapanıyor.
edit: 2. defa odinden kurulum yaptım geldi wifi.
Aynen öyle oldu hallettimBendede oyle eger rusya romunu guncelleyip sonrada costum roma gectiyseniz ve yine stock yuklicekseniz en son rusya romunu kurun yoksa olmaz yani yapim numaras . 3 ile biteni kurun muhtemelen olucaktir

Usta birsey sorcam custom rom danmi döndünAynen öyle oldu hallettim![]()
Ben güncelleme yapamadim custom attim stock a döndüm güncelleme yaptıUsta birsey sorcam custom rom danmi döndün
şeyi sormak istiyorum custom rom atınca 4.2.2 dönüş oluyomu ve knox düşüyormuBen güncelleme yapamadim custom attim stock a döndüm güncelleme yaptı
EvetUsta birsey sorcam custom rom danmi döndün
4.2.2 ye dönebilirsin muhtemelen, ancak knox un değişicegini sanmıyorumşeyi sormak istiyorum custom rom atınca 4.2.2 dönüş oluyomu ve knox düşüyormu