Bahadir_fb
Üye
Adas ben odinden once yada sonra recovery menusunden bir seyler yapacak miyiz onu öğrenmek istiyorum
Gerek yok, direkt yukleyebilirsin.
Alacaksan yedegini al
Adas ben odinden once yada sonra recovery menusunden bir seyler yapacak miyiz onu öğrenmek istiyorum
Kiesle yedek alabilirim suan
rom kurulumundan önce yada sonra recoveryden wipe data/factory reset ve wipe cache partition yapacakmıyız pekiSen bilirsin, gerekli birsey varsa yedekle
rom kurulumundan önce yada sonra recoveryden wipe data/factory reset ve wipe cache partition yapacakmıyız peki
tmm kardesım saol suan yedekleme alıyorum...rusya romunu indirdim onu kuaracam demı 4.4.2. için en ıyısı sorunsuz olanı sanırım o gıbı degılmı...Custom rom yuklemediysen Gerek yok ama icin rahat edecekse yap
tmm kardesım saol suan yedekleme alıyorum...rusya romunu indirdim onu kuaracam demı 4.4.2. için en ıyısı sorunsuz olanı sanırım o gıbı degılmı...
nasıl yani gercekten mı...Valla sarj %60 iken restart yapinca sarj bosaliyor onun disinda sorun yok.
nasıl yani gercekten mı...
Bende öyle bir sıkıntı yok bazen yüzde 1 düşüyor bazen düşmüyorNormalde %40 ta restart yapinca sifirliyordu. Dun %60 ta yaptim %10 olarak acildi

Bende öyle bir sıkıntı yok bazen yüzde 1 düşüyor bazen düşmüyor
Odinden 4.4.2 kurdum root cwm hiç birşey yüklemedim güncelleme yaparken cihaz modifiye edildi hatası verdi
batarya da erken bitmeye başladı, bir de arkadaşlardan biri kulaklık girişi problemi yaşıyordu, dün ilk defa kulaklık taktım aynı problem bende de varmış.Güncelleme hatasını ben de aldımbatarya da erken bitmeye başladı, bir de arkadaşlardan biri kulaklık girişi problemi yaşıyordu, dün ilk defa kulaklık taktım aynı problem bende de varmış.
4.4.4 kim bilir ne zaman gelir. O zamana kadar idare edeceğiz.
Arkadaşlar Rusya romu kullananlar güncelleştirmeleri bi kontrol edip bilgi verebilir mi sanırım üzerine düzeltme güncellemesi gibi birşey geldi. Bildirim geldi ancak cihazda root olduğu için bakamıyorum. Rusya kullananlar baksın.
Düzeltme güncellemesi nedir bahadir biraz aciklarmisin. Batarya kukaklik hataları icin mi bu düzeltme.
Adamlara 2. geldi hala Türkiyeye gelmediRusyaya Geldi

Adamlara 2. geldi hala Türkiyeye gelmedi![]()