Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

by-hedir

by-hedir

Üye
Yedek cok uzun sürmez mi cok sey yuklu

by-hedir

by-hedir

Üye
Kiesle yedek alabilirim suan

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
by-hedir

by-hedir

Üye
Custom rom yuklemediysen Gerek yok ama icin rahat edecekse yap
tmm kardesım saol suan yedekleme alıyorum...rusya romunu indirdim onu kuaracam demı 4.4.2. için en ıyısı sorunsuz olanı sanırım o gıbı degılmı...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
tmm kardesım saol suan yedekleme alıyorum...rusya romunu indirdim onu kuaracam demı 4.4.2. için en ıyısı sorunsuz olanı sanırım o gıbı degılmı...

Valla sarj %60 iken restart yapinca sarj bosaliyor onun disinda sorun yok.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Normalde %40 ta restart yapinca sifirliyordu. Dun %60 ta yaptim %10 olarak acildi
Bende öyle bir sıkıntı yok bazen yüzde 1 düşüyor bazen düşmüyor :hmmm
Odinden 4.4.2 kurdum root cwm hiç birşey yüklemedim güncelleme yaparken cihaz modifiye edildi hatası verdi

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Bende öyle bir sıkıntı yok bazen yüzde 1 düşüyor bazen düşmüyor :hmmm
Odinden 4.4.2 kurdum root cwm hiç birşey yüklemedim güncelleme yaparken cihaz modifiye edildi hatası verdi

Güncelleme hatasını ben de aldım :) batarya da erken bitmeye başladı, bir de arkadaşlardan biri kulaklık girişi problemi yaşıyordu, dün ilk defa kulaklık taktım aynı problem bende de varmış.
4.4.4 kim bilir ne zaman gelir. O zamana kadar idare edeceğiz.

by-hedir

by-hedir

Üye
Güncelleme hatasını ben de aldım :) batarya da erken bitmeye başladı, bir de arkadaşlardan biri kulaklık girişi problemi yaşıyordu, dün ilk defa kulaklık taktım aynı problem bende de varmış.
4.4.4 kim bilir ne zaman gelir. O zamana kadar idare edeceğiz.

tam root atacaktım kı kulaklık hatası bende de varmıs dedın ya .
arkadaslar yorumlarınızdan şunu çıkarıyorum.4.4.2 yi şimdilik yüklemeyelim dönüşüde yok zaten...

• Beğen
Tepkiler: qradyant ve beytullah6767
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar Rusya romu kullananlar güncelleştirmeleri bi kontrol edip bilgi verebilir mi sanırım üzerine düzeltme güncellemesi gibi birşey geldi. Bildirim geldi ancak cihazda root olduğu için bakamıyorum. Rusya kullananlar baksın.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşlar Rusya romu kullananlar güncelleştirmeleri bi kontrol edip bilgi verebilir mi sanırım üzerine düzeltme güncellemesi gibi birşey geldi. Bildirim geldi ancak cihazda root olduğu için bakamıyorum. Rusya kullananlar baksın.

Rusyaya Geldi

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
by-hedir

by-hedir

Üye
Düzeltme güncellemesi nedir bahadir biraz aciklarmisin. Batarya kukaklik hataları icin mi bu düzeltme.

by-hedir

by-hedir

Üye
Yukleyen bir arkadas yok mu açıklama yapsın.

Üst Alt