Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
Bak dostum sarj 50 deyken yeniden baslattim 30 a indi sonra kapattım şarja taktim 5 dk sonra çıkardım 60 olmusGece sarja taktım kulakligi taktım sabaha kadar takiliydi şimdi baktim hala simge duruyor bide gün içinde denim@Mad EagLe usta senin dedigini yaptım android sistemi 22 lerde pek etkisi olmadi benmi yapamadım tekrar anlatirmisin

reflex

reflex

Üye
Bak dostum sarj 50 deyken yeniden baslattim 30 a indi sonra kapattım şarja taktim 5 dk sonra çıkardım 60 olmusGece sarja taktım kulakligi taktım sabaha kadar takiliydi şimdi baktim hala simge duruyor bide gün içinde denim@Mad EagLe usta senin dedigini yaptım android sistemi 22 lerde pek etkisi olmadi benmi yapamadım tekrar anlatirmisin
Android aistemi çok şarz yiyiyosa yazılımsaldır bataryayı tak çıkar yapmaya uğraşma

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar cok sarj yemesinin sebebi yazilimsaldir demi batarya ile alakasi yoktur cunki batarya 1 ay olmadi alali

reflex

reflex

Üye

Alın bakın keyfinize

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ses ayarlarıyla ilgili dediğim şeyleri yaptın mı ? Önce dokunma ve kilit sesi açıksa kapat. Kapalı kullanıyorsan aç sonra tekrar orta tuşa basılı tut ve tüm uygulamaları kapat tekrar ses ayarlarına girip kapat daha sonra uçak moduna al telefonu kapa bataryayı çıkar 1-2 dakika bekle telefonu aç hiç dokunma 10 dakika sonra kullanmaya devam et. Diğer mesajımda ayrıntılı anlatmıştım yine bakabilirsin.

Bende bir yerde okudum birçok kişide olmuş denedim bende inanmayarak yaptım düzeldi cihaz normal haline döndü. Wake lock detektor var markette bu uygulama ile nelerin cihazı uyandırdığına bakabilirsin. Awake süresi var orada ne kadar düşük olursa o kadar iyi demektir. Bunu yapmadan önce 7 saatte %22 awake vardı telefonu sürekli uyandıran birşey vardı telefon uyku moduna girmediği için android sistemi görünüyor. Bu işlemi yaptım daha sonra 7 saat boyunca şarjım daha az gitmişti ve awake %6 görünüyordu

berk alican

Üye
ses ayarlarıyla ilgili dediğim şeyleri yaptın mı ? Önce dokunma ve kilit sesi açıksa kapat. Kapalı kullanıyorsan aç sonra tekrar orta tuşa basılı tut ve tüm uygulamaları kapat tekrar ses ayarlarına girip kapat daha sonra uçak moduna al telefonu kapa bataryayı çıkar 1-2 dakika bekle telefonu aç hiç dokunma 10 dakika sonra kullanmaya devam et. Diğer mesajımda ayrıntılı anlatmıştım yine bakabilirsin.

Bende bir yerde okudum birçok kişide olmuş denedim bende inanmayarak yaptım düzeldi cihaz normal haline döndü. Wake lock detektor var markette bu uygulama ile nelerin cihazı uyandırdığına bakabilirsin. Awake süresi var orada ne kadar düşük olursa o kadar iyi demektir. Bunu yapmadan önce 7 saatte %22 awake vardı telefonu sürekli uyandıran birşey vardı telefon uyku moduna girmediği için android sistemi görünüyor. Bu işlemi yaptım daha sonra 7 saat boyunca şarjım daha az gitmişti ve awake %6 görünüyordu

dediklerinin aynısını yaptım ama o awake kit katda çalışmıyor. Aynısını yaptım valla hiç fark olmadı . kapalıydı açtım tüm uygulalmaları kapadım sonra uçuş moduna aldım kapadım bataryayı çıkardım 10 dk durdu açtım öyle 10 dk durdu sonra kullanmaya devam ettim 20 lerde android

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dediklerinin aynısını yaptım ama o awake kit katda çalışmıyor. Aynısını yaptım valla hiç fark olmadı . kapalıydı açtım tüm uygulalmaları kapadım sonra uçuş moduna aldım kapadım bataryayı çıkardım 10 dk durdu açtım öyle 10 dk durdu sonra kullanmaya devam ettim 20 lerde android
ilginç bende düştü nedense peki senin hep mi böyleydi sonradan mı oldu. Ayrıca o uygulama kitkatta çalışıyor ancak kitkatta root istiyor

berk alican

Üye
hep böyleydi android çok yiyordu jelly beandeyken aynıydı . benim kit katta 2 sıkıntım var. 1 sarj 50 40 ken yeniden başlat yapınca sarj 30- 15 arasına düşüyor. ki kapalı halde sarjıda denedim. 2 kulaklığım samsung hs-130 yeni aldım jelly beandeyken kulaklık simgesi kaybolmuyordu kit katta kayboluyor 30dk 1 saat içinde. Birde bu kulaklık tuşuna basınca geçme olayı jelly beande çok rahattı kitkatta zor geçiyor bazende şarkıyı açmıyor ses yüksetlemeye basıyorum öyle başlıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende bi sıkıntı yokken böyle oldu daha sonra bu yöntemle düzeldi. Bataryan çin mi ?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardesim dediklerini yaptim gene ayni

berk alican

Üye
batarya ve telefon made in korea

nanotex

nanotex

Üye
Gençler biri bana cyanogen mod u kurmayı anlatabilir mi? :D kullananlar önerir mi? Konu açtım kimse cevap yazmadı buraya yazayım dedim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar megatech adinda bi batarya aldim li-ion bataryasi simdi cektim sarjdan sabaha kadar denicem %kac gidicek bakalim dua ediyorum insallah sarjim serserininki gibi gider aldigim batarya orjinaliyle birebir adam digerinide alsan yine 1.5 gun gider dedi allahım insallah olur bu sefer :/Arkadaslar facebookta gezerken her 2 dk 57 saniyede facede gezince baska biseylerde gezince iste 2 dk 57 saniyede %1 gidiyo normalmi sizce ????

• Beğen
Tepkiler: SerseriGönlüm12

berk alican

Üye
dün kafayı yedim 30 sarja indi sarj ettim 50 oldu çıktım navigasyon açtım 15 dk ya bitti sarj halbuki giderken 80 şarjdan 65 fln inmişti 30dkya gayet normaldi dönüştü 15 dkya bitti 50 sarj fırlatcaktım teli

NEXUS

NEXUS

Üye
İyiki zamanında s4 mini almak yerine nexus 4 almışım , daha 4.4 ü Türkiye ye getirmemişler Samsung çok kalitesizlesti

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
dün kafayı yedim 30 sarja indi sarj ettim 50 oldu çıktım navigasyon açtım 15 dk ya bitti sarj halbuki giderken 80 şarjdan 65 fln inmişti 30dkya gayet normaldi dönüştü 15 dkya bitti 50 sarj fırlatcaktım teli
Senindemi ayni sikinti

Üst Alt