kardeşim sen kalibrasyonmu yaptında şarja taktın telihenüz şarj olması bitmedi @Ultraslan8
@SerseriGönlüm12 40 ken yaparmısın

Keske bi cozum uretsen usta yawallaha bilmiyorumki sana yardim edim kardes. keske elimden bisey gelse
sonucu bildirirsen sevinirimabi anlaşamadık. bak şimdi rom attım şarjı 0 a indirdim. kapalı halde şarja taktım @reflex öyle dedi
şarjınn dolmadımı hala ??yazcam sonucu yarın merak etme @Ultraslan8 . @SerseriGönlüm12 orjinal kutudan çıkan kulaklık duruyomu . şarjın kaç 40 dayken yeniden başlat yazsana

bitirmek icin ugrasiyorum ama %48 40 olunca deniycem. evet kulaklik duruyoi. hic kullanmadim sifir. ben ipod kulakligi kullaniyorumyazcam sonucu yarın merak etme @Ultraslan8 . @SerseriGönlüm12 orjinal kutudan çıkan kulaklık duruyomu . şarjın kaç 40 dayken yeniden başlat yazsana
Sanada kardesim ve herkezin bayramini kutluyorumbak gece 00:30 da sarjim %48 di uyuya kalmisim. Suan itibariyle saat 08:10 sarjimda %46.%40 olunca yeniden bi baslaticam. bide orjinal kulakligiyla radyoyu deniycem simge gidiyomu diye. size haber veririm.Bu arada Maxicep ekibi, üyeleri ve özelliklede bu konudaki arkadaslar Bayraminiz kutlu olsun.
serseri senin yaptigin stabilligi hala merak ediyorum 
kulaklikta da herhangi bi sorun yasamadim arkadasim yarim saatten fazla takili kaldi. ya donanimsal bi hatadir ki zannetmiyorum. baska bi kulaklikla dene arkadasim bende sarj yada kulaklik sorunu yok. tertemiz ve stabil. tek derdim rus romu kullaniyor olmam turkce gelene kadar devam.wallaha benim tel on numara gercekten olmuyor hicbisey. kulaklik olayini da anladim dedivin gibi yarim saatten fazla ile biraktim radyo ve kulaklik simgesi duruyoo artik oyle kabullenmen lazimbayramınız kutlu olsun. @SerseriGönlüm12 teşekkür ederim şarj olayını bugun denicem tekrar sende olmuyor abi zaten hiçbirşeykulaklık olayını şimdi deniyorum onun içinde sağol olay şuydu kulaklık takılı yarım saat müzik veya radyo kulaklık simgesi kayboluyor
Nasi yaptin kardeskm bunu anlatta bende yapiim@SerseriGönlüm12 bu sefer 1 saatte oldu bıraktım teli 1 saat sonra geldim yok simge birde şu var zor değişiyor müzik kulaklık tuşuyla eskiden bu kadar değildikulaklığım buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDostum su hale bak . 50 de baslattim 30 a indi taktim sarja kapali halde 5 dk cikardim 60 oldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nasi yaniUsta kotu birsey bu niye istiyosun