Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
henüz şarj olması bitmedi @Ultraslan8

@SerseriGönlüm12 40 ken yaparmısın

berk alican

Üye
abi anlaşamadık. bak şimdi rom attım şarjı 0 a indirdim. kapalı halde şarja taktım @reflex öyle dedi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
wallaha bilmiyorumki sana yardim edim kardes. keske elimden bisey gelse

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

berk alican

Üye
yazcam sonucu yarın merak etme @Ultraslan8 . @SerseriGönlüm12 orjinal kutudan çıkan kulaklık duruyomu . şarjın kaç 40 dayken yeniden başlat yazsana

• Beğen
Tepkiler: SerseriGönlüm12
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yazcam sonucu yarın merak etme @Ultraslan8 . @SerseriGönlüm12 orjinal kutudan çıkan kulaklık duruyomu . şarjın kaç 40 dayken yeniden başlat yazsana
bitirmek icin ugrasiyorum ama %48 40 olunca deniycem. evet kulaklik duruyoi. hic kullanmadim sifir. ben ipod kulakligi kullaniyorum

berk alican

Üye
Sarj fullendi aldim ucak modu yaptım dediği gibi simdi aldim teli android sistemi hala baya yiyor bakalim yarın olsunda. @serseri o kulaklikla muzik dinlesene mesela uykudayken zor değişiyor muzik birde kulaklik simgesi gidiyormu

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bak gece 00:30 da sarjim %48 di uyuya kalmisim. Suan itibariyle saat 08:10 sarjimda %46.%40 olunca yeniden bi baslaticam. bide orjinal kulakligiyla radyoyu deniycem simge gidiyomu diye. size haber veririm.Bu arada Maxicep ekibi, üyeleri ve özelliklede bu konudaki arkadaslar Bayraminiz kutlu olsun.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bak gece 00:30 da sarjim %48 di uyuya kalmisim. Suan itibariyle saat 08:10 sarjimda %46.%40 olunca yeniden bi baslaticam. bide orjinal kulakligiyla radyoyu deniycem simge gidiyomu diye. size haber veririm.Bu arada Maxicep ekibi, üyeleri ve özelliklede bu konudaki arkadaslar Bayraminiz kutlu olsun.
Sanada kardesim ve herkezin bayramini kutluyorum :) serseri senin yaptigin stabilligi hala merak ediyorum :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Ultraslan8 sana yazdim gerekeni.

sarjim 40 daykende teli yeniden baslattim hatta bide acip kapattim suanda 38 ama nete bagliyim ve yazisiyorum.bide devamli bayram mesajlari aliyorum :)kulaklikta da herhangi bi sorun yasamadim arkadasim yarim saatten fazla takili kaldi. ya donanimsal bi hatadir ki zannetmiyorum. baska bi kulaklikla dene arkadasim bende sarj yada kulaklik sorunu yok. tertemiz ve stabil. tek derdim rus romu kullaniyor olmam turkce gelene kadar devam.

The Shadow

The Shadow

Üye
Bayramınız mübarek olsun s4 miniciler :ehe @beytullah6767 :islik :p

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767

berk alican

Üye
bayramınız kutlu olsun. @SerseriGönlüm12 teşekkür ederim şarj olayını bugun denicem tekrar sende olmuyor abi zaten hiçbirşey :D kulaklık olayını şimdi deniyorum onun içinde sağol olay şuydu kulaklık takılı yarım saat müzik veya radyo kulaklık simgesi kayboluyor

• Beğen
Tepkiler: SerseriGönlüm12
qradyant

qradyant

Üye
Şarj %23 iken telefonu uçak moduna aldım kapattım. Bataryayı çıkardım 10-15 dakka bekledim. Telefonu açtım şarj %55 olmuş. Yaklaşık 2 saattir aralıklı kullanıyorum şuan şarj %40
İlginç :)
Bu arada hayırlı bayramlar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bayramınız kutlu olsun. @SerseriGönlüm12 teşekkür ederim şarj olayını bugun denicem tekrar sende olmuyor abi zaten hiçbirşey :D kulaklık olayını şimdi deniyorum onun içinde sağol olay şuydu kulaklık takılı yarım saat müzik veya radyo kulaklık simgesi kayboluyor
wallaha benim tel on numara gercekten olmuyor hicbisey. kulaklik olayini da anladim dedivin gibi yarim saatten fazla ile biraktim radyo ve kulaklik simgesi duruyoo artik oyle kabullenmen lazim

berk alican

Üye
@SerseriGönlüm12 bu sefer 1 saatte oldu bıraktım teli 1 saat sonra geldim yok simge birde şu var zor değişiyor müzik kulaklık tuşuyla eskiden bu kadar değildikulaklığım bu Dostum su hale bak . 50 de baslattim 30 a indi taktim sarja kapali halde 5 dk cikardim 60 oldu :) [/URL]

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@SerseriGönlüm12 bu sefer 1 saatte oldu bıraktım teli 1 saat sonra geldim yok simge birde şu var zor değişiyor müzik kulaklık tuşuyla eskiden bu kadar değildikulaklığım bu Dostum su hale bak . 50 de baslattim 30 a indi taktim sarja kapali halde 5 dk cikardim 60 oldu :) [/URL]
Nasi yaptin kardeskm bunu anlatta bende yapiim :)

berk alican

Üye
Usta kotu birsey bu niye istiyosun

Üst Alt