Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
wallaha hic bisey yapmiyorum. benim eposta da hotmailim kurulu ayarlardan sekronizesini manuel olarak ayarlamisim.google+ ve hongouts tada oturumlerim kapali. hepsi bu

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

berk alican

Üye
4.2.2 deki pil performansın aynısı hatta bazen daha kötü sonuç alıyorumtelefon uyku modundayken şarkı değişmiyor bi kaç kez basman lazım kulaklığa çok sıkıntıromu tekrar atıyorumodin 3.9.3 ile atıcam bu sorun olurmu

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Watchon kumanda programida super olmus. hem arcelik tv mi kumanda ediyor. bide goldmaster uydu alicimida kumanda ediyor. normal kumandalari ne ariyorum nede kullaniyorum. bide dvd playerim var onuda kumanda etse iyi olurdu.

berk alican

Üye
romu kurdum herşeyi halletim 50 de şarjda yeniden başlattım 32 e indi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
romu kurdum herşeyi halletim 50 de şarjda yeniden başlattım 32 e indi
kardeşim sorun telefonda bataryadda diyolar ama ikisindede sorun yok sorun yazılımlarda samsungun s4 mini yazılımlarının bazılarında sorunlar var bunlar gibi beyler normalmi :) ??

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
reflex

reflex

Üye
kardeşim sorun telefonda bataryadda diyolar ama ikisindede sorun yok sorun yazılımlarda samsungun s4 mini yazılımlarının bazılarında sorunlar var bunlar gibi beyler normalmi :) ??
Normal değil yazılımsal telefon elimde olsa belki çözerdim ama malesef...

The Shadow

The Shadow

Üye
:oha: Burası ne ara 72 sayfa oldu :D

reflex

reflex

Üye
nasıl normal değil nası düzeltirim nolur yardım et ben burdan yaparım kardeşim
Bnim telefonum rootlu knox olmuş 1 ben bi şeyler denerdim
1.Telefon %100 şarz da iken cwm den sıfırlar tüm system i ondan sonra odinden yada kiesten son yazılımı kurdururdum (eğer kiesten kurarsan 4.2.2 kurar) sonra odinden 4.4.2 kurar telefon açılınca tabiki usb kablosunu çıkarmadan ayarlarımı yapar telefonu kapardım sonra bataryayı çıkarır biraz bekler takardım tabiki kabloyu çekip açardım sonra %100 olana kadar şarz ederdim hatta o şekilde sabahlardım

Tabiki bunlar benim fikrim bende hiç böyle olmadı ama olsaydı böyle yapardım

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bnim telefonum rootlu knox olmuş 1 ben bi şeyler denerdim
1.Telefon %100 şarz da iken cwm den sıfırlar tüm system i ondan sonra odinden yada kiesten son yazılımı kurdururdum (eğer kiesten kurarsan 4.2.2 kurar) sonra odinden 4.4.2 kurar telefon açılınca tabiki usb kablosunu çıkarmadan ayarlarımı yapar telefonu kapardım sonra bataryayı çıkarır biraz bekler takardım tabiki kabloyu çekip açardım sonra %100 olana kadar şarz ederdim hatta o şekilde sabahlardım

Tabiki bunlar benim fikrim bende hiç böyle olmadı ama olsaydı böyle yapardım
başka bi fikrin varmı hocam rootlamak istemiyorum daha alalı 1 ay olmadı başka bi çözüm önerisi lütfen :(

reflex

reflex

Üye
başka bi fikrin varmı hocam rootlamak istemiyorum daha alalı 1 ay olmadı başka bi çözüm önerisi lütfen :(
Root iyidir candır Güzeldir bak @The Shadow a adamın kafa rahat bi sıkıntısı da yok
Root olmadığı için bi fikir gelmiyo aklıma ama sıfırla bi stock cwm den başka ülkenin romunu kur ne bileyim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Root iyidir candır Güzeldir bak @The Shadow a adamın kafa rahat bi sıkıntısı da yok
Root olmadığı için bi fikir gelmiyo aklıma ama sıfırla bi stock cwm den başka ülkenin romunu kur ne bileyim
usta mesela neyi normal değil

berk alican

Üye
telefonun şarjını bitirdim kapalı şarj oluyor @reflex@Mad EagLe senin olayıda şarj olsun denicem

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve reflex

berk alican

Üye
he şöyle :D romu kurdum yeniden wipe yaptım sarjı 0 yaptım kapandı kapalı halde şarja taktım şuan doluyor . Neden nerden şarjım 40 dayken yeniden başlat yapınca 15 e iniyordu bi anda

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
he şöyle :D romu kurdum yeniden wipe yaptım sarjı 0 yaptım kapandı kapalı halde şarja taktım şuan doluyor . Neden nerden şarjım 40 dayken yeniden başlat yapınca 15 e iniyordu bi anda
şuan bataryan iyileştimi :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaslar bataryam %59 du yeniden baslattim acildi gene %59. cihazi tamamen mi kapatip acayip. neyse bide bi kapatim deniyim. su anda %58.wallaha actim kapattim suanda hala % 58. Sikinti sizin cihazda

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar bataryam %59 du yeniden baslattim acildi gene %59. cihazi tamamen mi kapatip acayip. neyse bide bi kapatim deniyim. su anda %58.wallaha actim kapattim suanda hala % 58. Sikinti sizin cihazda
ne sıkıntısı olabilirki cihazın garantiye vermek istemiyorum :( yaa biçözümü varmı @SerseriGönlüm12 kardeşim nolur yardım ett :(

Üst Alt