Ne gibi?Konu başlığı düzenlenebilir mi? Rapor etmek zorunda kalmayayım, yanlış bilgi veriyorsunuz
Zaten konu başlığında "...bazı ülkeler için yayınlanmaya başladı" yazıyor. Hata nerede?Türkiye için hala yayınlanmadı sadece Avrupa'da mevcut

Arjantin romunda Türkçe vardır.Arjantin romunda türkçe var mı arkadaşlar bilgisi olan varmı rusya yüklü geçmeyi düşünüyorum![]()
teşekkürler dostum

Yoktur sanmam. En fazla 1-2 sistem uyg.Arjantin romunun rus romundan farkı varmı
Yoktur büyük ihtimalle.işte bende onu merak ettim.
rus romunda ek bi uygulama yok.eskisiyle aynıydı yanı bunda varmı
AynenArjantin romunda çok fazla bloatware (operatörsel veya sistemde default olarak koyunlan uygulama) olabilir. Rusya iyidir bence![]()
Bi ara şili romu kurmuştum yeni baseband diye eski baseband daha iyidi
Bloatware kaynıyodu resmen. Bu da onun gibi olabilir rusya da kalmak şimdilik en mantıklısı olur 
AynenBi ara şili romu kurmuştum yeni baseband diye eski baseband daha iyidi
Bloatware kaynıyodu resmen. Bu da onun gibi olabilir rusya da kalmak şimdilik en mantıklısı olur
![]()

Bende de claroArjantin, Panama felan bu ülkeler öperatörlerin saçma sapan uygulamalarını gömüyorlar. Bir ara ML1 Arjantin romunu kurduğumda telefon movistar bootanimasyonu ile açılmıştı![]()

yandex iyidir dertsiz tasasızs.a. arkadaslar benım kı bıraz alakasız bır konu olacak ama s4 mını ıcın en ıyı navigasyon programı nedır yardımcı olabılırmısınız.saygılar...