Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
oha gerçektenmi eski sürümde yani 4.4.2 de akşamdan sabaha % kaç gidiyodu bakabiliyomuydun hiç eğer bi bilgin varsa söyle :)
O zamanda ayni sayılır benim telefonda şeytan tüyü var :)
Ama full internet kullanımında 5 saat ekran kullanımı ile prize göz kirpiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
O zamanda ayni sayılır benim telefonda şeytan tüyü var :)
Ama fu ll internet kullanımında 5 saat ekran kullanımı ile prize göz kirpiyor :)
yani eski sürümle eni sürümün arasında şarj konusunda dağlarca fark var :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

hacibaba55

Üye
arkadaşlar o sitedeki romları yüklemeyin ben çoğunu denedim. stabil çalışanda görsellik yok. rehber kullanışlı değil en güzeli orjinal rom'unuzdur.

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Bahadir_fb

ozgurdemirbag

Üye

10 ülke olmuş
haftada 3 ülke ha geyret TURKIYE

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8 ve hasaneness
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bende bu samsungu neden sevemiyorum diye kızıyordum kendime şimdi sebebini daha iyi anlıyorum.....bu ne ya sizin dağıtacağınız güncellemeyi.....ulan kaç ay oldu ha geldi ha gelecek vermeyin lan yüklemiyorumda sizin olsun...

ozgurdemirbag

Üye
malezya romunda turkce dil yokmuş
herkes yuklediği romun ülkesini yazabilirmi

The Shadow

The Shadow

Üye
Kim diyor bunu?
Benim bildigim butun romlarda turkce dil mevcut yani istediğin dili secebiliyorsun.
Hayır bazılarında mevcut değildir. Hangi ülkenin romunu yüklemek istiyosa arkadaş söylesin var mı yok mu diye cevap vereyim bende.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hayır bazılarında mevcut değildir. Hangi ülkenin romunu yüklemek istiyosa arkadaş söylesin var mı yok mu diye cevap vereyim bende.
Gecende boyle birsey okumuştum cihazın satildigi butun ülkelerin dilleri yazilimda bulunması gerekiyordu.
Yanlismi hatırlıyorum acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Gecende boyle birsey okumuştum cihazın satildigi butun ülkelerin dilleri yazilimda bulunması gerekiyordu.
Yanlismi hatırlıyorum acaba :hmmm
Yok ya öyle değil belirli kodlar var mesela firmware ZN,ZC,DX,JP ile başlıyorsa tr dil yok onlarda. Malezya XX ile başlıyor olabilir ama eskiden DX ti 2.3.6 firmwarelerinde kodu ace 2 den biliyorum. Samsung kodları neden değiştirir bilmem ama temel olarak doğu asya ve bazı afrika ülkelerinin romlarında tr dil yok diyebiliriz :good:

• Beğen

ozgurdemirbag

Üye
Kim diyor bunu?
Benim bildigim butun romlarda turkce dil mevcut yani istediğin dili secebiliyorsun.
malezya romunda türkçe dil yok kardeş denedim çok az dil mevcutyüklediğiniz romları yazarmısınız.
bide bu romlar arasında fark vamı
Rusyayı kurdum Su an Turkce varmış

peki yüklemeden nasıl nereden bilebiliriz
ve
hangi ülkeyi tavsiye edersiniz

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
malezya romunda türkçe dil yok kardeş denedim çok az dil mevcutyüklediğiniz romları yazarmısınız.
bide bu romlar arasında fark vamı
Rusyayı kurdum Su an Turkce varmış

peki yüklemeden nasıl nereden bilebiliriz
ve
hangi ülkeyi tavsiye edersiniz
Ben XXUCNH1 lerden birini tavsiye ederdim çünkü yeni baseband ama hiçbirinde tr dil yok o ülkelerin ne yazık ki :( (nasıl olsa ben telefonu ingilizce kullanıyorum :ehe) Şimdilik rusya iyi diğer tr dil olan ülkelerle arasında bir fark yoktur yeni baseband çıkınca belki başka bir firmware kurulabilir :good:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Bahadir_fb
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
inşallah türkiyeye bu hafta gelecek :)

ozgurdemirbag

Üye
sadece rusyada Türkçe var sanırım

magnumxx

Üye
xiaomi mi4 un gelecegı kesınlessın s4mınıyı dırekt satıcam

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
10 ülkeye dağıtım yapılmış.peki daha kac tane ulke var arkadaslar. turkiye yi en sona sakladiklari ne malüm :(

qradyant

qradyant

Üye
Umut, güncelleme bekleyenlerin ekmeği :)
Ben de " hadi son bir hafta " diyordum 3-4 ay önce, Rusya'yı yükledim beklemeye son dedim:)

Rus romunda bazı hatalar görünmeye başladı...
# wifi sinyal alımı zayıf
# Klavyede sembol bölümünü kullandiktan sonra bir dahaki kullanimda harflere gecmek isterken klavye penceresi aynı kaldigi yerden devam ediyor yani semboldeb

0MG90

0MG90

Üye
Konu başlığı düzenlenebilir mi? Rapor etmek zorunda kalmayayım, yanlış bilgi veriyorsunuz

Üst Alt