Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
Telefon hızlandı bayagi nr yaptığımı bilmiyorum kusura bakma :)

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Telefona no frils cpu kurup ı/o shc yi noop yapın akıcı olacaktır

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
Yaptım şimdi tekrar sağolun

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Off benim cihaz 4.3te bu beyaz klavye ile gelmişti Samsung siyah klavye denen saçma bir klavye verdi s4 mini kullanıcıları klavye bakımından baya şanslısınız

• Beğen
reflex

reflex

Üye
Bunun indirme linkini verebilir misiniz acaba☺
Yalnız beta 3 çıkacak bu aralar ne geliştirmesi olduğu uazılmış

Buda romu kurduktan sonra rom kurar gibi kurun

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
vg_engin

vg_engin

Üye
Çok teşekkürler☺

magnumxx

Üye
vallahı yavasdan telefondan sogumaya basladım yenı telefon arayısları ıcerısıne gırdım 5.0 inçden yukarısında 10 gb ram olsa bakmam ama yınede telefona aliexpressden kılıf sıparısı verdım onu beklıyorum belkı telefona olan sevgım bıraz artar neyse su s5 rom da hosuma gıttı fakat symbianda bir kez oda cok tereddut ederek telefonu hacklemıstım buda aynı mantık buyuk ıhtımalle ama deneyım yok bırde sımdı telefonu satarım fılan adam ya bakarsa root atılmısmı fılan dıe bu sefer az fıyat verıcek buyuk celıskı ıcerısındeyım :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
vallahı yavasdan telefondan sogumaya basladım yenı telefon arayısları ıcerısıne gırdım 5.0 inçden yukarısında 10 gb ram olsa bakmam ama yınede telefona aliexpressden kılıf sıparısı verdım onu beklıyorum belkı telefona olan sevgım bıraz artar neyse su s5 rom da hosuma gıttı fakat symbianda bir kez oda cok tereddut ederek telefonu hacklemıstım buda aynı mantık buyuk ıhtımalle ama deneyım yok bırde sımdı telefonu satarım fılan adam ya bakarsa root atılmısmı fılan dıe bu sefer az fıyat verıcek buyuk celıskı ıcerısındeyım :D
Stock rom atarsın anlamaz :ehe

magnumxx

Üye
ben su arkadasların paylastıgı s5 romunu begendım neyse bu oneplus one birde xiaomi mi4 cok hosuma gıttı maks 1200 tl vererek 2 katı fıyatındakı aynı donanımlı telefonları almak cok makul ama trde her zaman kı gıbı yok. yanı yanlıs anlasılmasın ama ekonomık anlamda cok sacma bı ulkede yasıyoruz. bi bmw m3 gurcistanda 30 bın lırayken (2003-2004) bızım burada 100 bın lıra her seyın en pahalı bızde ama en alternatıf olmayanı da bızde.. yanı sıstem bızı ıtıyor samsunga iphone a yoksa bu saatten sonra samsung almam (samsungu begenmedıgımden degıl hepsı androıd farklı markada denemek lazım)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
vallaha farkli marka deniyceksen lg bak derim. sony lumia htc 5 para etmez. sahsi fikrim olarak soyledim:) sonucta zevk meselesi

magnumxx

Üye
asırı pahalı bısey almak ıstemıyorum nasıl dıyım elite tarzında ama elite degıl bu cınlıler bı tr ye coksun bakalım adamların telefon cok fena bu oneplus one ın yıne bı tr forumunda adam resım paylasmıs kendı bı rom atmıs heralde bı ustune overlock la 48 bın antutudan almıs yanı herıfler baya asmıs kı xiaomi mi4 telefon ondanda ıyı adamlar 300 400 dolara mukemmel ozellıkler sahıbı oluyor bızım burada 300 dolara replıka zor alıyorsun :)

hasaneness

hasaneness

Üye
Bizim i9190da galaxy gear kullanabiliyormuyuz?

• Beğen
reflex

reflex

Üye
asırı pahalı bısey almak ıstemıyorum nasıl dıyım elite tarzında ama elite degıl bu cınlıler bı tr ye coksun bakalım adamların telefon cok fena bu oneplus one ın yıne bı tr forumunda adam resım paylasmıs kendı bı rom atmıs heralde bı ustune overlock la 48 bın antutudan almıs yanı herıfler baya asmıs kı xiaomi mi4 telefon ondanda ıyı adamlar 300 400 dolara mukemmel ozellıkler sahıbı oluyor bızım burada 300 dolara replıka zor alıyorsun :)
Yazilim konusunda sikinti cikarir cin mali ona gore benden demesi

hasaneness

hasaneness

Üye
Evet fit bile kullanirsin
Gear incelemesinde nfc de acilmasi gerekiyomus gibi biseyler duydum e bizim telefonlarda da olmayinca sorayim dedim geri donus icin :tşk:
Bluetooth yeterliymis :)

• Beğen
mertekin34

mertekin34

Üye
Arkadaşlar stock roma dönmek istiyorum fakat odin fail hatası veriyor yardımcı olabilir misiniz? Denemediğim yöntem kalmadı.

Üst Alt