kadirbayraktar
Üye
Relax arkadaşım Teşekkürler sayende rootlu bi minim var

Relax arkadaşım Teşekkürler sayende rootlu bi minim var

Bu bir başlangıçRelax arkadaşım Teşekkürler sayende rootlu bi minim var![]()

Yalnız reflex o reflexBunun indirme linkini verebilir misiniz acaba☺Var diyorum alın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalnız beta 3 çıkacak bu aralar ne geliştirmesi olduğu uazılmışBunun indirme linkini verebilir misiniz acaba☺

Stock rom atarsın anlamazvallahı yavasdan telefondan sogumaya basladım yenı telefon arayısları ıcerısıne gırdım 5.0 inçden yukarısında 10 gb ram olsa bakmam ama yınede telefona aliexpressden kılıf sıparısı verdım onu beklıyorum belkı telefona olan sevgım bıraz artar neyse su s5 rom da hosuma gıttı fakat symbianda bir kez oda cok tereddut ederek telefonu hacklemıstım buda aynı mantık buyuk ıhtımalle ama deneyım yok bırde sımdı telefonu satarım fılan adam ya bakarsa root atılmısmı fılan dıe bu sefer az fıyat verıcek buyuk celıskı ıcerısındeyım![]()

Evet fit bile kullanirsinBizim i9190da galaxy gear kullanabiliyormuyuz?
EvetBizim i9190da galaxy gear kullanabiliyormuyuz?
Yazilim konusunda sikinti cikarir cin mali ona gore benden demesiasırı pahalı bısey almak ıstemıyorum nasıl dıyım elite tarzında ama elite degıl bu cınlıler bı tr ye coksun bakalım adamların telefon cok fena bu oneplus one ın yıne bı tr forumunda adam resım paylasmıs kendı bı rom atmıs heralde bı ustune overlock la 48 bın antutudan almıs yanı herıfler baya asmıs kı xiaomi mi4 telefon ondanda ıyı adamlar 300 400 dolara mukemmel ozellıkler sahıbı oluyor bızım burada 300 dolara replıka zor alıyorsun![]()
Gear incelemesinde nfc de acilmasi gerekiyomus gibi biseyler duydum e bizim telefonlarda da olmayinca sorayim dedim geri donus icinEvet fit bile kullanirsin