Ultraslan8
Üye
oha gerçektenmi eski sürümde yani 4.4.2 de akşamdan sabaha % kaç gidiyodu bakabiliyomuydun hiç eğer bi bilgin varsa söyleIki saatte %1 gibi

oha gerçektenmi eski sürümde yani 4.4.2 de akşamdan sabaha % kaç gidiyodu bakabiliyomuydun hiç eğer bi bilgin varsa söyleIki saatte %1 gibi

O zamanda ayni sayılır benim telefonda şeytan tüyü varoha gerçektenmi eski sürümde yani 4.4.2 de akşamdan sabaha % kaç gidiyodu bakabiliyomuydun hiç eğer bi bilgin varsa söyle![]()

yani eski sürümle eni sürümün arasında şarj konusunda dağlarca fark varO zamanda ayni sayılır benim telefonda şeytan tüyü var
Ama fu ll internet kullanımında 5 saat ekran kullanımı ile prize göz kirpiyor![]()

O kadar yok ama ben memnunum iyi sayılıryani eski sürümle eni sürümün arasında şarj konusunda dağlarca fark var![]()
Kim diyor bunu?malezya romunda turkce dil yokmuş
herkes yuklediği romun ülkesini yazabilirmi
Hayır bazılarında mevcut değildir. Hangi ülkenin romunu yüklemek istiyosa arkadaş söylesin var mı yok mu diye cevap vereyim bende.Kim diyor bunu?
Benim bildigim butun romlarda turkce dil mevcut yani istediğin dili secebiliyorsun.
Gecende boyle birsey okumuştum cihazın satildigi butun ülkelerin dilleri yazilimda bulunması gerekiyordu.Hayır bazılarında mevcut değildir. Hangi ülkenin romunu yüklemek istiyosa arkadaş söylesin var mı yok mu diye cevap vereyim bende.

Yok ya öyle değil belirli kodlar var mesela firmware ZN,ZC,DX,JP ile başlıyorsa tr dil yok onlarda. Malezya XX ile başlıyor olabilir ama eskiden DX ti 2.3.6 firmwarelerinde kodu ace 2 den biliyorum. Samsung kodları neden değiştirir bilmem ama temel olarak doğu asya ve bazı afrika ülkelerinin romlarında tr dil yok diyebilirizGecende boyle birsey okumuştum cihazın satildigi butun ülkelerin dilleri yazilimda bulunması gerekiyordu.
Yanlismi hatırlıyorum acaba![]()

malezya romunda türkçe dil yok kardeş denedim çok az dil mevcutyüklediğiniz romları yazarmısınız.Kim diyor bunu?
Benim bildigim butun romlarda turkce dil mevcut yani istediğin dili secebiliyorsun.
Rusyayı kurdum Su an Turkce varmışHayır bazılarında mevcut değildir. Hangi ülkenin romunu yüklemek istiyosa arkadaş söylesin var mı yok mu diye cevap vereyim bende.
Ben XXUCNH1 lerden birini tavsiye ederdim çünkü yeni baseband ama hiçbirinde tr dil yok o ülkelerin ne yazık kimalezya romunda türkçe dil yok kardeş denedim çok az dil mevcutyüklediğiniz romları yazarmısınız.
bide bu romlar arasında fark vamı
Rusyayı kurdum Su an Turkce varmış
peki yüklemeden nasıl nereden bilebiliriz
ve
hangi ülkeyi tavsiye edersiniz
(nasıl olsa ben telefonu ingilizce kullanıyorum
) Şimdilik rusya iyi diğer tr dil olan ülkelerle arasında bir fark yoktur yeni baseband çıkınca belki başka bir firmware kurulabilir