Sebeke mi cekmedi mobil veri mi acilmiyorbu s5 romunu kurdum ama şebeke çekmedi tekrardan eski roma dönüyorum malsef
Bende normal cekiyodu mobil verilerden ag operatorlerini ara kendi hattini secşebeke çekmedi hiç wipe yaptım olmadı fabrika ayarlarına geri döndürdüm olmadı aslında güzelde siz nasıl yaptınız peki
s.a kardeşim güncellemeden önce şarjın nasıl gidiyodu detaylı bi bilgi verirmisinperformans iyileştirmesine örnek olarak şarjı çok iyi gidiyo diyebilirim benim telde farkını baya bi hissettirdi

Bana sormadin ama yinede yazayım yaklaşık 1 aydır kullaniyorum Eskisinden daha iyi bence yinede kullanıma göre değişiklik gösterebilir.s.a kardeşim güncellemeden önce şarjın nasıl gidiyodu detaylı bi bilgi verirmisin![]()

senin kullandığın 9190 dimiBana sormadin ama yinede yazayım yaklaşık 1 aydır kullaniyorum Eskisinden daha iyi bence yinede kullanıma göre değişiklik gösterebilir.
Birde önceden %8 oldumu kapaniyordu simdi %1 i gorebiliyorum![]()

Evetsenin kullandığın 9190 dimi![]()

Ben dun % 0 ı gördüm kapandiBana sormadin ama yinede yazayım yaklaşık 1 aydır kullaniyorum Eskisinden daha iyi bence yinede kullanıma göre değişiklik gösterebilir.
Birde önceden %8 oldumu kapaniyordu simdi %1 i gorebiliyorum![]()

Normal bişeyBen dun % 0 ı gördüm kapandi![]()

Gördüm ya o da yeterNormal bişey![]()
O da ayrı bi fanteziGördüm ya o da yeter

Valla benim telefonu annem kullansa 4 gun gider diye tahmin ediyorumarkadaşlar bide 4.2.2 yle 4.4.2 nin arasındaki şarj farkını açıklayabilirmisinizmesela teleonu kullanmazken sabahtan akşama % kaç gidiyor bide kaç gün gidiyor şarj size zahmet
![]()

oo o kadar iyi yaniiValla benim telefonu annem kullansa 4 gun gider diye tahmin ediyorum![]()
güzelmiş telefon uykudayken sabahtan akşama kadar % kaç gidiyo 
Iki saatte %1 gibioo o kadar iyi yaniigüzelmiş telefon uykudayken sabahtan akşama kadar % kaç gidiyo
![]()