Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

vg_engin

vg_engin

Üye
bu s5 romunu kurdum ama şebeke çekmedi tekrardan eski roma dönüyorum malsef

vg_engin

vg_engin

Üye
şebeke çekmedi hiç wipe yaptım olmadı fabrika ayarlarına geri döndürdüm olmadı aslında güzelde siz nasıl yaptınız peki

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
şebeke çekmedi hiç wipe yaptım olmadı fabrika ayarlarına geri döndürdüm olmadı aslında güzelde siz nasıl yaptınız peki
Bende normal cekiyodu mobil verilerden ag operatorlerini ara kendi hattini sec

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
vg_engin

vg_engin

Üye
olmadı diye az önce kitkatı yükledim sendede mi aynısı olmuştu memnunmusun kullanıyor musun s5 romunu :)

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmiyorum begenmedim C-Rom var simdi

vg_engin

vg_engin

Üye
C romdan memnunmusun peki şimdilik

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Evet

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
performans iyileştirmesine örnek olarak şarjı çok iyi gidiyo diyebilirim benim telde farkını baya bi hissettirdi
s.a kardeşim güncellemeden önce şarjın nasıl gidiyodu detaylı bi bilgi verirmisin :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
s.a kardeşim güncellemeden önce şarjın nasıl gidiyodu detaylı bi bilgi verirmisin :)
Bana sormadin ama yinede yazayım yaklaşık 1 aydır kullaniyorum Eskisinden daha iyi bence yinede kullanıma göre değişiklik gösterebilir.
Birde önceden %8 oldumu kapaniyordu simdi %1 i gorebiliyorum :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bana sormadin ama yinede yazayım yaklaşık 1 aydır kullaniyorum Eskisinden daha iyi bence yinede kullanıma göre değişiklik gösterebilir.
senin kullandığın 9190 dimi :)

hasaneness

hasaneness

Üye
Ben dun % 0 ı gördüm kapandi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve The Shadow
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
arkadaşlar bide 4.2.2 yle 4.4.2 nin arasındaki şarj farkını açıklayabilirmisiniz :) mesela teleonu kullanmazken sabahtan akşama % kaç gidiyor bide kaç gün gidiyor şarj size zahmet :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaşlar bide 4.2.2 yle 4.4.2 nin arasındaki şarj farkını açıklayabilirmisiniz :) mesela teleonu kullanmazken sabahtan akşama % kaç gidiyor bide kaç gün gidiyor şarj size zahmet :)
Valla benim telefonu annem kullansa 4 gun gider diye tahmin ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt