The Shadow
Üye
Wipe data/factory resetooo aga sen kendini bi formatla yahu![]()

Wipe data/factory resetooo aga sen kendini bi formatla yahu![]()

Wipe data/factory reset![]()

Belkidownloading
tamamdir
shadow anlat bakalim
senin ucurucu bi gucunun olduna inaniyonmu![]()

Ben paramı ekime yatırıyorumooo eskisinden cillop olmussun 0 km tamam simdi oldu
ha aga bu agustos ayi gelip geciyo herhalde eylulde gelcek bizim guncelleme

Ben paramı ekime yatırıyorum![]()

Olabilir![]()
ne yaptin o vakte kadar catlarin ben![]()

Evet bunları zaten biliyoruz ne bekliyordun antutudan 30k almasını arayüzün yeni magazin olmasanı 4.3 inç e multiwindow gelmesini dokunmadan kullanma falan hatta 4G falanmı bekliyodun ne bekliyodun bize söylersen çok memnun olucazNasip olursa şimdi Rusya versiyonunu odinle yükleyeceğim, muhtemelen fazla birşey değişmeyecek.
Root olmadan görsel kısma müdahale edilse mükemmel olacak ama root riskine de girmek istemiyorum.
Gerçi Samsung servislerinde root atsan bile rica edince yardımcı oluyorlar (Ben de öyle oldu)
Velhasıl 4.2.2 den memnunum ama kaşınıyorum, yükledikten sonra kullanım hakkında geri dönüş olacaktır.
Hepsini kullanmak istiyorum
YÜKLEME SONUCU
4.4.2 diye yırtınan arkadaşlarıma şunu söyleyeyim, boşuna çırpınmayın
Hiçbir farkı yok
Bir kaç menü eklemeyle güncelleme yaptığını zannediyorlar
Zahmet etmenize değmez
Çok sıkılırsam rootlarım artık n'apim, atarız bi tane cm11
Not: Kameradayken videoyaya geçince hemen kaydetmeye başlıyor, ben video tuşuna basınca kaydetmesini istiyorum, bunu hangi ayarlardan yapabiliriz
Resimler...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu önceden varmıydı hatırlamadım, bana yok gibi geldi...
Evet bunları zaten biliyoruz ne bekliyordun antutudan 30k almasını arayüzün yeni magazin olmasanı 4.3 inç e multiwindow gelmesini dokunmadan kullanma falan hatta 4G falanmı bekliyodun ne bekliyodun bize söylersen çok memnun olucaz

Hayırdır ne bu artistlik, nerden geliyor bu lağubalilik arkadaş ?Evet bunları zaten biliyoruz ne bekliyordun antutudan 30k almasını arayüzün yeni magazin olmasanı 4.3 inç e multiwindow gelmesini dokunmadan kullanma falan hatta 4G falanmı bekliyodun ne bekliyodun bize söylersen çok memnun olucaz
Nasip olursa şimdi Rusya versiyonunu odinle yükleyeceğim, muhtemelen fazla birşey değişmeyecek.
Root olmadan görsel kısma müdahale edilse mükemmel olacak ama root riskine de girmek istemiyorum.
Gerçi Samsung servislerinde root atsan bile rica edince yardımcı oluyorlar (Ben de öyle oldu)
Velhasıl 4.2.2 den memnunum ama kaşınıyorum, yükledikten sonra kullanım hakkında geri dönüş olacaktır.
Hepsini kullanmak istiyorum
YÜKLEME SONUCU
4.4.2 diye yırtınan arkadaşlarıma şunu söyleyeyim, boşuna çırpınmayın
Hiçbir farkı yok
Bir kaç menü eklemeyle güncelleme yaptığını zannediyorlar
Zahmet etmenize değmez
Çok sıkılırsam rootlarım artık n'apim, atarız bi tane cm11
Not: Kameradayken videoyaya geçince hemen kaydetmeye başlıyor, ben video tuşuna basınca kaydetmesini istiyorum, bunu hangi ayarlardan yapabiliriz
Resimler...
Bu önceden varmıydı hatırlamadım, bana yok gibi geldi...
4.4 diye yırtınan arkadaşlar derken bi sıkıntı bi artistlik yok biz bir şey deyince artistlik oluyor senin dediğin lafı malesefki alindim üstüme ve biraz kızarak mesaj attım anlayışlı olabilirsin yazarken cümlelerinize dikkat ederseniz memnun olurumAyrıca laubali bi sözde söylemedim düzgünce sordum biraz aşırı oldu okadar oda cumlenize biraz kizdim icinHayırdır ne bu artistlik, nerden geliyor bu lağubalilik arkadaş ?
Adam gibi sor cevabını alırsın
4.4 diye yırtınan arkadaşlar derken bi sıkıntı bi artistlik yok biz bir şey deyince artistlik oluyor senin dediğin lafı malesefki alindim üstüme ve biraz kızarak mesaj attım anlayışlı olabilirsin yazarken cümlelerinize dikkat ederseniz memnun olurumAyrıca laubali bi sözde söylemedim düzgünce sordum biraz aşırı oldu okadar oda cumlenize biraz kizdim icin
dostum çok teşekkürler inceleme için . ya çok birşey yok zaten s4 ün aynısı sıkıntı bunu niye bu kadar geciktiriyorlar martda s4 geliyo bize ağustos oldu hala yok . Çok fazla fark olmasada son sürüm kullanmak istiyor insan
Ayne öyle dostum
Şakamı yapıyonSizde multiwindow yok mu ?![]()
4.3 inç e vermez samsung s2 dede yoktu port ettilerBizde 4.1.1 den beri var sizde de var saniyodum benŞakamı yapıyon4.3 inç e vermez samsung s2 dede yoktu port ettiler

dostum bu attığın ss lerden başka fark yok sanırsam . birde nasıl diyim geçiş hız olarak fark varmı yani cidden hızlanma var veya sarj iyi gidiyomu tarzı bi yenilik varmı teşekkürler

Almadan önce bende öyle sanıyodumBizde 4.1.1 den beri var sizde de var saniyodum ben![]()