Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
Nasip olursa şimdi Rusya versiyonunu odinle yükleyeceğim, muhtemelen fazla birşey değişmeyecek.
Root olmadan görsel kısma müdahale edilse mükemmel olacak ama root riskine de girmek istemiyorum.
Gerçi Samsung servislerinde root atsan bile rica edince yardımcı oluyorlar (Ben de öyle oldu)

Velhasıl 4.2.2 den memnunum ama kaşınıyorum, yükledikten sonra kullanım hakkında geri dönüş olacaktır.
Hepsini kullanmak istiyorum :eller:

YÜKLEME SONUCU
4.4.2 diye yırtınan arkadaşlarıma şunu söyleyeyim, boşuna çırpınmayın :duvar2:
Hiçbir farkı yok:nono:
Bir kaç menü eklemeyle güncelleme yaptığını zannediyorlar:lamer:
Zahmet etmenize değmez :bilmem:
Çok sıkılırsam rootlarım artık n'apim, atarız bi tane cm11:pro:

Not: Kameradayken videoyaya geçince hemen kaydetmeye başlıyor, ben video tuşuna basınca kaydetmesini istiyorum, bunu hangi ayarlardan yapabiliriz:zong:

Resimler...

Bu önceden varmıydı hatırlamadım, bana yok gibi geldi...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mertekin34
reflex

reflex

Üye
Nasip olursa şimdi Rusya versiyonunu odinle yükleyeceğim, muhtemelen fazla birşey değişmeyecek.
Root olmadan görsel kısma müdahale edilse mükemmel olacak ama root riskine de girmek istemiyorum.
Gerçi Samsung servislerinde root atsan bile rica edince yardımcı oluyorlar (Ben de öyle oldu)

Velhasıl 4.2.2 den memnunum ama kaşınıyorum, yükledikten sonra kullanım hakkında geri dönüş olacaktır.

YÜKLEME SONUCU

Not: Kameradayken videoyaya geçince hemen kaydetmeye başlıyor, ben video tuşuna basınca kaydetmesini istiyorum, bunu hangi ayarlardan yapabiliriz:zong:

Resimler...

Evet bunları zaten biliyoruz ne bekliyordun antutudan 30k almasını arayüzün yeni magazin olmasanı 4.3 inç e multiwindow gelmesini dokunmadan kullanma falan hatta 4G falanmı bekliyodun ne bekliyodun bize söylersen çok memnun olucaz

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet bunları zaten biliyoruz ne bekliyordun antutudan 30k almasını arayüzün yeni magazin olmasanı 4.3 inç e multiwindow gelmesini dokunmadan kullanma falan hatta 4G falanmı bekliyodun ne bekliyodun bize söylersen çok memnun olucaz

Sizde multiwindow yok mu ? :oha:

qradyant

qradyant

Üye
Hayırdır ne bu artistlik, nerden geliyor bu lağubalilik arkadaş ?
Adam gibi sor cevabını alırsın

berk alican

Üye

YÜKLEME SONUCU

Resimler...

dostum çok teşekkürler inceleme için . ya çok birşey yok zaten s4 ün aynısı sıkıntı bunu niye bu kadar geciktiriyorlar martda s4 geliyo bize ağustos oldu hala yok . Çok fazla fark olmasada son sürüm kullanmak istiyor insan

reflex

reflex

Üye
Hayırdır ne bu artistlik, nerden geliyor bu lağubalilik arkadaş ?
Adam gibi sor cevabını alırsın
4.4 diye yırtınan arkadaşlar derken bi sıkıntı bi artistlik yok biz bir şey deyince artistlik oluyor senin dediğin lafı malesefki alindim üstüme ve biraz kızarak mesaj attım anlayışlı olabilirsin yazarken cümlelerinize dikkat ederseniz memnun olurumAyrıca laubali bi sözde söylemedim düzgünce sordum biraz aşırı oldu okadar oda cumlenize biraz kizdim icin

qradyant

qradyant

Üye
4.4 diye yırtınan arkadaşlar derken bi sıkıntı bi artistlik yok biz bir şey deyince artistlik oluyor senin dediğin lafı malesefki alindim üstüme ve biraz kızarak mesaj attım anlayışlı olabilirsin yazarken cümlelerinize dikkat ederseniz memnun olurumAyrıca laubali bi sözde söylemedim düzgünce sordum biraz aşırı oldu okadar oda cumlenize biraz kizdim icin

Kırdıysam özür dilerim, o yırtınanlardan birisi de bendim. Alınmana gerek yok, ben ve benim gibiler demek istedim.
Hakkını helal et...

dostum çok teşekkürler inceleme için . ya çok birşey yok zaten s4 ün aynısı sıkıntı bunu niye bu kadar geciktiriyorlar martda s4 geliyo bize ağustos oldu hala yok . Çok fazla fark olmasada son sürüm kullanmak istiyor insan

Ayne öyle dostum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
Ayne öyle dostum

dostum bu attığın ss lerden başka fark yok sanırsam . birde nasıl diyim geçiş hız olarak fark varmı yani cidden hızlanma var veya sarj iyi gidiyomu tarzı bi yenilik varmı teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
xposed ile mümkün

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
qradyant

qradyant

Üye
dostum bu attığın ss lerden başka fark yok sanırsam . birde nasıl diyim geçiş hız olarak fark varmı yani cidden hızlanma var veya sarj iyi gidiyomu tarzı bi yenilik varmı teşekkürler

1 Gün oldu kullanalı, görsel değişiklik fazla gözükmese bazı farklılıkları hissediyor insan.

Pili önceki sürüme göre gayet başarılı seyderiyor, gece saat 10 da %60 civarındaydı, 2-3 saat internette takıldım video izledim, kamerayı kullandım bayağı bi süre, sabah 10 da pil durumuna baktığımda %48 lerdeydi.

Ben de şuan bu şekilde gözüküyor, ama sizdeki durum bilemem...
Ayrıca biraz daha serilik gelmiş, rehbere ve arama kayıtlarına girişler, ana menüye dönüşler vb. işlevler...

Dediğim gibi görsel anlamda bir değişiklik olmasa da daha stabil duruyor... - Ben öyle hissediyorum -
Ancak benim yüzümden yükseltme yapıp sonra pişman olursanız ben karışmam :)

Özet: Ben tekrar eski sürüme geçmeyi düşünmüyorum, yenilik beklentileri hayal, ama eski sürüme göre verim anlamında daha iyi (Kişisel)

Üst Alt