Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

by-hedir

by-hedir

Üye
Merhaba arkadaslar cok acıl bısı soracagım benim telefon (s4 mini I9190)kafayı yedı sanırım.evdeyken sorun yok ama dısarı cıkınca telefon kendı kendıne kapanıp acılıyor kafasınca takılıyor.ne yapmam gerekli. root yok .bı ara rootladım zaten garantıyı ucurmusum.sonra root kaldırdım.üzerine kendim odınden bır kere sammobildeki orjınal yazılımı yukledım.kafamca yaptım bısıler su an ne yapmam gereklı arkadaslar onerı beklıyorum lütfen yardım...
oturup 4.4.2mi bekleyelim...

The Shadow

The Shadow

Üye
Merhaba arkadaslar cok acıl bısı soracagım benim telefon (s4 mini I9190)kafayı yedı sanırım.evdeyken sorun yok ama dısarı cıkınca telefon kendı kendıne kapanıp acılıyor kafasınca takılıyor.ne yapmam gerekli. root yok .bı ara rootladım zaten garantıyı ucurmusum.sonra root kaldırdım.üzerine kendim odınden bır kere sammobildeki orjınal yazılımı yukledım.kafamca yaptım bısıler su an ne yapmam gereklı arkadaslar onerı beklıyorum lütfen yardım...
oturup 4.4.2mi bekleyelim...
Ev telefonu olmuş artık o :kop2: Factory firmware at :oke:

by-hedir

by-hedir

Üye
garanti dışı
ne yaptın rootladın mı ne yaptın
evet rootladım kingo root la rootlamaya calıstım sonra serrano ile yaptım bısı ler begenmedım custom rom caktım gectım.
Ev telefonu olmuş artık o :kop2: Factory firmware at :oke:
kardes gulme ama gercekten garip bi durum oldu.arkadasım öncelikle bana tam olarak ne yapmam gerektıgını acıklaya bılırmısın bıraz ayrıntılı bır sekılde... saygılar.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
evet rootladım kingo root la rootlamaya calıstım sonra serrano ile yaptım bısı ler begenmedım custom rom caktım gectım.
kardes gulme ama gercekten garip bi durum oldu.arkadasım öncelikle bana tam olarak ne yapmam gerektıgını acıklaya bılırmısın bıraz ayrıntılı bır sekılde... saygılar.
:oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serotonin

ErSin9006

Üye
Ayarlarda gördüğün carbonfibers Menüsü hariç Türkçedir benim gördüğüm en stabil romdur
Peki bana yardımcı olur musun gerekli işlemler için o dediğin kısım türkçe düzenlenemez mi ?

by-pegasus

Üye
daha turkiyeye gelmedimi bu :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
American Dream...

The Shadow

The Shadow

Üye
Malesef şuan cm romdayım ama kullanan varsa şuan atabilir onlardan rica ederseniz yardımcı olur arkadaşlar
Samsungu terkedin sakat bırakın kullanmayın romlarını :oke: :ehe İşte görmek istediğim tablo bu :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: serotonin ve reflex
The Shadow

The Shadow

Üye
harbiden dostum onceden yok ediciydin :ehe
hatta her turlu gmd fanini ezerdin hatta sirketi bile vardi
shadow ezicilik a.s diye
Ezerim :naughty: :gun1: Neyse konu daha fazla dağılmasın yoksa Admin Silici A.Ş. de beni siler :ehe

Üst Alt