Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
İlk S4 miniyi aldığımda öyle bişi yoktu counter falan hatırlamıyorum :hmmm atıyodum romu takılıyodum sonra istersem geri dönüyodum tabikide senin dediğin de olabilir
Farketmek istememişindir :ehe Çünkü bende garantiye verene kadar sıfırlamadım :ehe 119 du en son vermeden önce :ehe

• Beğen
Tepkiler: reflex

by-hedir

by-hedir

Üye
evet yorumlar için saolun arkadaslar.peki biz simdi bu makınaya 4.4.2 turkıye gelınce onu kurunca bu sayaclar eskı halıne donecekmı pekı yoksa hala garantı dısımı olacak.saygılar...

The Shadow

The Shadow

Üye
evet yorumlar için saolun arkadaslar.peki biz simdi bu makınaya 4.4.2 turkıye gelınce onu kurunca bu sayaclar eskı halıne donecekmı pekı yoksa hala garantı dısımı olacak.saygılar...
Dönmeyecek. Artık garanti dışısın :sirit:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Knox sayacı sıfırlanmıyor 4.3 ve sonrasında olan bi güvenlik duvarı gibi bişey sende 4.2.2 ile yoktu 4.4.2 yüklediğin anda oda kuruldu ve aktif oldu. 4.4.2 türkiye kurduğundada sıfırlanmayacak.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

merhabalar arkadaslar.benim sizlere bir sorum olacak acaba benim cıhazım suan garantı dısımı ben bunu anlayamadım.
resimdeki değerlerin ne olması gerekiyor saygılar.
Geçmiş olsun garanti dışı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Knox sayacı sıfırlanmıyor 4.3 ve sonrasında olan bi güvenlik duvarı gibi bişey sende 4.2.2 ile yoktu 4.4.2 yüklediğin anda oda kuruldu ve aktif oldu. 4.4.2 türkiye kurduğundada sıfırlanmayacak.
Note 3 te en az 20 kez sıfırladım :D

ismailozcn

ismailozcn

Üye

merhabalar arkadaslar.benim sizlere bir sorum olacak acaba benim cıhazım suan garantı dısımı ben bunu anlayamadım.
resimdeki değerlerin ne olması gerekiyor saygılar.
garanti dışı
ne yaptın rootladın mı ne yaptın

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Kurun cm11 keyfinize bakın güncelleme falan uğraşmayın eniyisi bu da ssler

ErSin9006

Üye
bende kurmaya karar verdim bana yardımcı olabilecek prof biri varmı şu resimlerdeki hoşuma gitti çok fakat alayı türkçe olmalı sound mound bize ters Not bu güncellemenin geleceği yok :/ birde rusya sürümde yukardaki görünümü alabiliyor muyuz?

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Aynen carbon rom s5 teması flux White stil yüklü

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
S4 minideki Aosp romlar stabilmi?

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Hicbir Problem yok hersey
calisiyor aşırı hızlı

mertekin34

mertekin34

Üye
4.4.2'ye geçen arkadaşlar acaba klavyede ifadeler var mı S5'teki gibi?

ErSin9006

Üye
bana bi rom önerin ya ne yapayım bu telefon cm falan deniyor sizce hangisi istediğim ingilizce bişeyler olmasın görsellik olsun yukardaki mesela msj kısmı değişik olabilir müzik çalar vs öyle şeyler yani ayrıntı prof bişey istemiyorum kamera özelliği iyi olabilir :))

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Ayarlarda gördüğün carbonfibers Menüsü hariç Türkçedir benim gördüğüm en stabil romdur

Üst Alt