Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurdemirbag

Üye
bu yaz güncelleme yok sanırım sonbahara kaldı gibi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende format atcam yazilimi bekliyorum. gelsinki atayim. simdi at oyun pro kur sonra yazilim gelsin kizarim.

by-hedir

by-hedir

Üye
9190 için [/QUOTE]
ilk mesajda 9190 için demişsiniz bu rus mu panama versiyonumu acaba...

The Shadow

The Shadow

Üye
9190 için
ilk mesajda 9190 için demişsiniz bu rus mu panama versiyonumu acaba...
Rusyadir. Panama romu olsa XXUCNG1 yerine UBUCNG1 olurdu.

reflex

reflex

Üye
Rusyadir. Panama romu olsa XXUCNG1 yerine UBUCNG1 olurdu.
Farkları ne acaba ?Bide samsung s4 ve note 3 e s5 teki yeni arayüzü vericekmiş diye duydum(hiç ihtimal vermiyorum ama) eğer veririse s4 miniyede veririmi acaba?

The Shadow

The Shadow

Üye
Farkları ne acaba ?Bide samsung s4 ve note 3 e s5 teki yeni arayüzü vericekmiş diye duydum(hiç ihtimal vermiyorum ama) eğer veririse s4 miniyede veririmi acaba?
S4 miniye vermez o arayuzu. Verirse biz 4.4.2 bile almadık savaş çıkar basariz valla samsung subelerini :gun1: S4 e bile vermez bence sadece note 3 alırsa alır. Farkı şu baseband kodu. Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsin. UB sadece brezilya için yazıyor ama samsung her geçen gün birleştiriyor bu kodlari nerdeyse güney amerikanin genel kodu haline geldi.

• Beğen
Tepkiler: reflex
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şimdiye kadar ne zaman bir modelin arayüzünü diğer telefonuna verdiki bundan sonra versin note 3 veya s4 hiç birine vereceğini sanmam. Her telefon kendine özgü yeni arayüzü ile geliyo. Note 4 çıkınca oda kendine özgü arayüzü ile gelir ama s5 e benzer olabilir.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve nanotex
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdiye kadar ne zaman bir modelin arayüzünü diğer telefonuna verdiki bundan sonra versin note 3 veya s4 hiç birine vereceğini sanmam. Her telefon kendine özgü yeni arayüzü ile geliyo. Note 4 çıkınca oda kendine özgü arayüzü ile gelir ama s5 e benzer olabilir.
Vermedi fakat ayarlar menüsü ve bazı uygulamaların ikonlarını vermişti. Ayrıca bildirim panelide verdi :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Vermedi fakat ayarlar menüsü ve bazı uygulamaların ikonlarını vermişti. Ayrıca bildirim panelide verdi :)
Arayüz, sadece bildirim paneli ve ikonlardan ibaret degil. Asil onemli olan framework ;) Yoksa senin dediklerin build.prop kodlari ve icon packlerle de yapilir ;)

• Beğen
Tepkiler: reflex
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arayüz, sadece bildirim paneli ve ikonlardan ibaret degil. Asil onemli olan framework ;) Yoksa senin dediklerin build.prop kodlari ve icon packlerle de yapilir ;)
iPhone dışında hiçbir firmanın tamı tamıyla verdiği yok. Eh onu verdiğine şükret.

by-hedir

by-hedir

Üye

merhabalar arkadaslar.benim sizlere bir sorum olacak acaba benim cıhazım suan garantı dısımı ben bunu anlayamadım.
resimdeki değerlerin ne olması gerekiyor saygılar.

reflex

reflex

Üye

merhabalar arkadaslar.benim sizlere bir sorum olacak acaba benim cıhazım suan garantı dısımı ben bunu anlayamadım.
Garanti kapsamındaSystem statü costum olursa garanti dışı kalır

serdar_gs

serdar_gs

Üye

Knox Warranty Void 0x1 olmuş 0x0 olması gerekiyordu yani garanti dışı :) Bildiğim kadarıyla knox sayacını sıfırlamada sadece note 3 için var

The Shadow

The Shadow

Üye

Garanti dışı.

The Shadow

The Shadow

Üye
Costum olunca garanti dışı olmuyomu illa 0x0 mı olması lazım garanti olması için ne saçma bişey bu
Saçma değil mantıklı aslında. O zaman 1000 kere root at geri stock kur yine cihazın garanti kapsamında olurdu.

reflex

reflex

Üye
İlk S4 miniyi aldığımda öyle bişi yoktu counter falan hatırlamıyorum :hmmm atıyodum romu takılıyodum sonra istersem geri dönüyodum tabikide senin dediğin de olabilir

Üst Alt