Rusyadir. Panama romu olsa XXUCNG1 yerine UBUCNG1 olurdu.9190 içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk mesajda 9190 için demişsiniz bu rus mu panama versiyonumu acaba...
Farkları ne acaba ?Bide samsung s4 ve note 3 e s5 teki yeni arayüzü vericekmiş diye duydum(hiç ihtimal vermiyorum ama) eğer veririse s4 miniyede veririmi acaba?Rusyadir. Panama romu olsa XXUCNG1 yerine UBUCNG1 olurdu.
S4 miniye vermez o arayuzu. Verirse biz 4.4.2 bile almadık savaş çıkar basariz valla samsung subeleriniFarkları ne acaba ?Bide samsung s4 ve note 3 e s5 teki yeni arayüzü vericekmiş diye duydum(hiç ihtimal vermiyorum ama) eğer veririse s4 miniyede veririmi acaba?
S4 e bile vermez bence sadece note 3 alırsa alır. Farkı şu baseband kodu. Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsin. UB sadece brezilya için yazıyor ama samsung her geçen gün birleştiriyor bu kodlari nerdeyse güney amerikanin genel kodu haline geldi.Vermedi fakat ayarlar menüsü ve bazı uygulamaların ikonlarını vermişti. Ayrıca bildirim panelide verdiŞimdiye kadar ne zaman bir modelin arayüzünü diğer telefonuna verdiki bundan sonra versin note 3 veya s4 hiç birine vereceğini sanmam. Her telefon kendine özgü yeni arayüzü ile geliyo. Note 4 çıkınca oda kendine özgü arayüzü ile gelir ama s5 e benzer olabilir.

Arayüz, sadece bildirim paneli ve ikonlardan ibaret degil. Asil onemli olan frameworkVermedi fakat ayarlar menüsü ve bazı uygulamaların ikonlarını vermişti. Ayrıca bildirim panelide verdi![]()
iPhone dışında hiçbir firmanın tamı tamıyla verdiği yok. Eh onu verdiğine şükret.Arayüz, sadece bildirim paneli ve ikonlardan ibaret degil. Asil onemli olan frameworkYoksa senin dediklerin build.prop kodlari ve icon packlerle de yapilir
![]()
Hiç uğraşamam zamzungla valla. Canları cehennemeiPhone dışında hiçbir firmanın tamı tamıyla verdiği yok. Eh onu verdiğine şükret.
Garanti kapsamındaSystem statü costum olursa garanti dışı kalır
merhabalar arkadaslar.benim sizlere bir sorum olacak acaba benim cıhazım suan garantı dısımı ben bunu anlayamadım.
resimdeki değerlerin ne olması gerekiyor saygılar.
Knox Warranty Void 0x1 olmuş 0x0 olması gerekiyordu yani garanti dışı
merhabalar arkadaslar.benim sizlere bir sorum olacak acaba benim cıhazım suan garantı dısımı ben bunu anlayamadım.
Bildiğim kadarıyla knox sayacını sıfırlamada sadece note 3 için varGaranti dışı.
Costum olunca garanti dışı olmuyomu illa 0x0 mı olması lazım garanti olması için ne saçma bişey buGaranti dışı.
Saçma değil mantıklı aslında. O zaman 1000 kere root at geri stock kur yine cihazın garanti kapsamında olurdu.Costum olunca garanti dışı olmuyomu illa 0x0 mı olması lazım garanti olması için ne saçma bişey bu
Evet knox olmayan ciahzlarda öyle zatenSaçma değil mantıklı aslında. O zaman 1000 kere root at geri stock kur yine cihazın garanti kapsamında olurdu.

Değil. Counter var yine de. Sıfırlanabiliyor ama her custom yazılım attığında odinle bir bir artar.Evet knox olmayan ciahzlarda öyle zaten