The Shadow
Üye
turkiyenin 4 bi yanina![]()

turkiyenin 4 bi yanina![]()

İyiymiş dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@nanotex arkadaşımıza benden gelsin 3 gün gider arama ve mesaj atma dışında pek kullanmadım istisnai bi durumda face ye girdim ekran ayarlarım otomatik(-5) güç tasarrufu modu hep açık %16 iş te şarz şuan

Israr edicem bu sefer. Bataryayı değiştirin diycem olmadı. Hiç olmadı şını alıcam.
Daha fazla mAh sanırsam yazmıyor ama![]()
batarya aksesuar grubuna girdiğinden dolayı servis değişim yapmayacaktır.
üzgünüm
Konuyla alakası yok ama bişey soracaktım s4mini 90 olanda şebekeyi otomatik moda alınca sorun yaşayan varmı? çözüm ya da öneri bekliyorum? birde bu rusya rom u türkiyedeki aynı olacak mı sırf fazla bir beklenti içinde olmayın dediğiniz için sabrediyorum))
Rusyanin avantaji ilk guncellemeleri hep onlar alir ve daima guncel kalirlarrusya ile turkiyenin romu neden farkli olsun![]()
sonucta ikiside 4.4.2 ama tam emin degilim bi yerde rusyaninkilerin iyi olabilecegini okudum
ha sebeke derken internetmi yoksa hani arama gibisinden filanmi cekmiyomu hat
Yoksa turkiye romu su anki rusya romundan iyi olur ama sonra onlara tekrar guncelleme gelir ve gecerler
Ipleri hazirla bence sen 
Cidden guzelmis. Biraz arastirayim bende s3 icin bulursam s4 miniye gore de seni haberdar ederimBeyler S4 Mini I9190'a Göre Metal Bumper Kılıftan Nerde Bulabilirim.

evet gerçekten güzel, eBay da var fakat yabancı site ve mini ye göre yoktu, olsa yine bir şekilde eBay'dan alırdımRusyanin avantaji ilk guncellemeleri hep onlar alir ve daima guncel kalirlarYoksa turkiye romu su anki rusya romundan iyi olur ama sonra onlara tekrar guncelleme gelir ve gecerler
Ipleri hazirla bence sen
Cidden guzelmis. Biraz arastirayim bende s3 icin bulursam s4 miniye gore de seni haberdar ederim![]()
buda ne para versen almam kardeş, çok kaba ve biçimsizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu nasıl ?

Nabalım adamlar anca onu yapmış bu telefonaArkadaşlar bu telefon için mhl kablosu yokmu alalım kullanalımbuda ne para versen almam kardeş, çok kaba ve biçimsiz![]()
Beyler S4 Mini I9190'a Göre Metal Bumper Kılıftan Nerde Bulabilirim.
80 liraya kadar para sayarim ben buna
Rusyanin avantaji ilk guncellemeleri hep onlar alir ve daima guncel kalirlarYoksa turkiye romu su anki rusya romundan iyi olur ama sonra onlara tekrar guncelleme gelir ve gecerler
Ipleri hazirla bence sen
Cidden guzelmis. Biraz arastirayim bende s3 icin bulursam s4 miniye gore de seni haberdar ederim![]()

Al bendende o kadar acaip hosuma gitti bi bu birde konuyla alakali yerde arkadasin biri resim atmis s4 mini icin yine boyle kilif ama arkadi 5s gold gibi..distum bu kiliftan bulmam lazim cok super acaip begendim80 liraya kadar para sayarim ben buna
![]()
Al bendende o kadar acaip hosuma gitti bi bu birde konuyla alakali yerde arkadasin biri resim atmis s4 mini icin yine boyle kilif ama arkadi 5s gold gibi..

Sundaki guzellige bak be hey yavrum hey telefondan daha cok bunu kollarim bisey olmasin diye
linkleri atarmısın en begendım bakıyım hangısı bende kart var alırım heralde o sekıl![]()