Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye

@nanotex arkadaşımıza benden gelsin 3 gün gider arama ve mesaj atma dışında pek kullanmadım istisnai bi durumda face ye girdim ekran ayarlarım otomatik(-5) güç tasarrufu modu hep açık %16 iş te şarz şuan
İyiymiş dostum :D

• Beğen
Tepkiler: reflex

ozgurdemirbag

Üye
Israr edicem bu sefer. Bataryayı değiştirin diycem olmadı. Hiç olmadı şını alıcam.

Daha fazla mAh sanırsam yazmıyor ama :D

batarya aksesuar grubuna girdiğinden dolayı servis değişim yapmayacaktır.
üzgünüm

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

ErSin9006

Üye
Konuyla alakası yok ama bişey soracaktım s4mini 90 olanda şebekeyi otomatik moda alınca sorun yaşayan varmı? çözüm ya da öneri bekliyorum? birde bu rusya rom u türkiyedeki aynı olacak mı sırf fazla bir beklenti içinde olmayın dediğiniz için sabrediyorum :)))

by-pegasus

Üye
Konuyla alakası yok ama bişey soracaktım s4mini 90 olanda şebekeyi otomatik moda alınca sorun yaşayan varmı? çözüm ya da öneri bekliyorum? birde bu rusya rom u türkiyedeki aynı olacak mı sırf fazla bir beklenti içinde olmayın dediğiniz için sabrediyorum :)))

rusya ile turkiyenin romu neden farkli olsun :)
sonucta ikiside 4.4.2 ama tam emin degilim bi yerde rusyaninkilerin iyi olabilecegini okudum
ha sebeke derken internetmi yoksa hani arama gibisinden filanmi cekmiyomu hat

cixx_bg

cixx_bg

Üye
Beyler S4 Mini I9190'a Göre Metal Bumper Kılıftan Nerde Bulabilirim.

The Shadow

The Shadow

Üye
rusya ile turkiyenin romu neden farkli olsun :)
sonucta ikiside 4.4.2 ama tam emin degilim bi yerde rusyaninkilerin iyi olabilecegini okudum
ha sebeke derken internetmi yoksa hani arama gibisinden filanmi cekmiyomu hat
Rusyanin avantaji ilk guncellemeleri hep onlar alir ve daima guncel kalirlar :) Yoksa turkiye romu su anki rusya romundan iyi olur ama sonra onlara tekrar guncelleme gelir ve gecerler :ehe Ipleri hazirla bence sen :ehe

Cidden guzelmis. Biraz arastirayim bende s3 icin bulursam s4 miniye gore de seni haberdar ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: reflex
cixx_bg

cixx_bg

Üye
Rusyanin avantaji ilk guncellemeleri hep onlar alir ve daima guncel kalirlar :) Yoksa turkiye romu su anki rusya romundan iyi olur ama sonra onlara tekrar guncelleme gelir ve gecerler :ehe Ipleri hazirla bence sen :ehe

Cidden guzelmis. Biraz arastirayim bende s3 icin bulursam s4 miniye gore de seni haberdar ederim :oke:
evet gerçekten güzel, eBay da var fakat yabancı site ve mini ye göre yoktu, olsa yine bir şekilde eBay'dan alırdım

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
reflex

reflex

Üye

Bu nasıl ?

reflex

reflex

Üye

Şarzı çabuk bitenler için
buda ne para versen almam kardeş, çok kaba ve biçimsiz :)
Nabalım adamlar anca onu yapmış bu telefonaArkadaşlar bu telefon için mhl kablosu yokmu alalım kullanalım

by-pegasus

Üye

distum bu kiliftan bulmam lazim cok super acaip begendim :ehe 80 liraya kadar para sayarim ben buna :ehe

bizim iplerin kopmayacagindan emin degilim :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

magnumxx

Üye
distum bu kiliftan bulmam lazim cok super acaip begendim :ehe 80 liraya kadar para sayarim ben buna :ehe
Al bendende o kadar acaip hosuma gitti bi bu birde konuyla alakali yerde arkadasin biri resim atmis s4 mini icin yine boyle kilif ama arkadi 5s gold gibi..

by-pegasus

Üye
Al bendende o kadar acaip hosuma gitti bi bu birde konuyla alakali yerde arkadasin biri resim atmis s4 mini icin yine boyle kilif ama arkadi 5s gold gibi..

hatta canimiz sıkıldığı zaman iphone 6 nin goldu diye yuttururuz aga :ehe

magnumxx

Üye

Sundaki guzellige bak be hey yavrum hey telefondan daha cok bunu kollarim bisey olmasin diye

by-pegasus

Üye

Sundaki guzellige bak be hey yavrum hey telefondan daha cok bunu kollarim bisey olmasin diye

hahah doru la
ama bunlar pahalidir baya

cixx_bg

cixx_bg

Üye
yabancı sitelerde mevcut hep, nasıl alıcam bilmiyorum

magnumxx

Üye
linkleri atarmısın en begendım bakıyım hangısı bende kart var alırım heralde o sekıl :)

Üst Alt