Yanlış bilgi vermeyin. AppStore'da tüm uygulamalar ücretli gibi konuşmuşsunuz Android'de neyse AppStore'da da o. Hatta AppStore daha kaliteli bi mağaza eğer ücretlileri istiyorsanız PP25 var. iOS7 ile bana göre de batırdılar görsellik olarak. iPod Touch 5 de A5 çip var iPhone 5'de A6 çipset var. Arasında fark var.iphone neye yararipad mini aldim10 gün dayanamadim sattim.kendine ait bi dünyasi var. ne girebiliyon nede cikabiliyosun. android te ucretsiz oyun ve uygulamalar apple storede ucretli. gorsellik okarakta iyi degil. ios 6 iyidi ana 7 batirdi. iphonede jailbreak olayi var zaten. samsung tada root var.simdi bende ipod var ipod tourch 5 nesil. iphone 5 in aynisi ama simkart takamiyosun sadece. bilen bilir müzikcalar. gta vice city asphalt 8 ve dahasini kasmadan donmadan rahat oynuyorum. konuyu dagitmiyim bence samsung 4.4.2 romu verirken s5 gibi görselligi getirmesi gerekirdi. yazilim bastan yaratilmis olurdu. yeni yazilimi bekleyen arkadaslar yukleme yaptigi zaman pekte biseyin degismedigini fark etcekler zaten.
Bana sorarsan hala en iyi sistem symbian ama bitti ve malesef adnroide geçtim bunun sebebi ise piyasada başka özelleştirilebilen sistem kalmaması İOS ve WP8 de asla symbian ve androidde yapabildiğin kadar işlem yapamazsın çünkü sistem buna izin vermezYanlış bilgi vermeyin. AppStore'da tüm uygulamalar ücretli gibi konuşmuşsunuz Android'de neyse AppStore'da da o. Hatta AppStore daha kaliteli bi mağaza eğer ücretlileri istiyorsanız PP25 var. iOS7 ile bana göre de batırdılar görsellik olarak. iPod Touch 5 de A5 çip var iPhone 5'de A6 çipset var. Arasında fark var.
Ben öyle bir şey demedim zatenBana sorarsan hala en iyi sistem symbian ama bitti ve malesef adnroide geçtim bunun sebebi ise piyasada başka özelleştirilebilen sistem kalmaması İOS ve WP8 de asla symbian ve androidde yapabildiğin kadar işlem yapamazsın çünkü sistem buna izin vermez
biliyorum alıntıya yalnışlıkla bastım öyle gittiBen öyle bir şey demedim zaten
neyse konu amacından sapmasın 4.4.2 yi kurdum dün gayet güzel benceAynenla burda 4.4.2 tartisiyoz ios la android yada bilmem neyi degil![]()
zaten shadowla kapistirdik biz ikisini siz ne yapiyonuz![]()

biliyorum alıntıya yalnışlıkla bastım öyle gittineyse konu amacından sapmasın 4.4.2 yi kurdum dün gayet güzel bence

4.4.2 beta gelmedi benim telefonuma(ıos 8 hala full çıkmadı farkındaysan) tamam geç çıka bilir ama okadar telefon çıkarsa sıkıntı tabi ayriyetten yazılım işine gelirsek onu ıos samsung değil ıos google olarak tartışırız samsung yazılımı diyosan tizenden bahsediceksinsamsung a nasıl laf yok, müşteriyi madur etmekten başka bir firma değil, iPhone'nin işlemcisini üreten firma nasıl oluyorda iPhone la yarışıya tutunuyor. telefonlar her türlü kasıyor, adamlar bir güncelleme lafı atıyorlar yaa geliyor yada parça parça, iPhone a bir bakın Microsoft mantığında gidiyor. güncelleme çıktıysa her ülkede aynı anda update yapılabiliyor. iPhone da JailBreak olayı olsa hiç tereddütsüz alırım, telefonda kasma ve ram sorunu yok bir defa.
tabiki hayir bazi oyun ve uygulamalar icin ucretli oldugundan bahsettim.cip e takilmiyorum bi eksik bi fazla farketmez.sonucta her iki isletim sisteminide kullaniyorum ama android agir basiyooYanlış bilgi vermeyin. AppStore'da tüm uygulamalar ücretli gibi konuşmuşsunuz Android'de neyse AppStore'da da o. Hatta AppStore daha kaliteli bi mağaza eğer ücretlileri istiyorsanız PP25 var. iOS7 ile bana göre de batırdılar görsellik olarak. iPod Touch 5 de A5 çip var iPhone 5'de A6 çipset var. Arasında fark var.
Pardon izin mi alacaktım? Tanımadığınız insanlarla da "la" diye konuşmayın.la burda 4.4.2 tartisiyoz ios la android yada bilmem neyi degil
zaten shadowla kapistirdik biz ikisini siz ne yapiyonuz![]()
S4 mini tr için yayinlandi mi?
Oyle bi yazmizsin ki sorumluluk size ait…bak şimdi ios ve Google (android) diyorsun ama. Google zaten 4.4.2 yi çıkarıp ortaya koymuş. samsung, sony, htc bunlar işletim sistemini alıp kenielrine göre uyarlayım bizlere sunuyorlar. şu anki 4.4.2 meselesi samsung u ilgilendirir dostum anladın mı. 4.4.2 yi de belirli çaplı ülkelerde güncellemesi var ve eksik olan yanıda bu, ios gibi aynı anda tüm müşterilerine vermemesi şu anki konu. android Google ın olsada adam zaten piyasaya sürmüş. gerisi samsung a kalmış. bizi madur eden kısmıda samsung dur bu durumdaİOS işletim sisteminin güvenli olması kendi marketinde sadece kendi ücretli programları olmasıdır. bunu GooglePlay de yapamsı gerekiyor, 3. sınıf kullanıcılar uygulama yüklerse telefonlarda aptallanmalar, reklamlar, çakma programlar yani herşey olur. zannetmeyin ki iPhone virüs girmez. kapalı kutu olayından çıksa kullanıcılar android kullanıcıları gibi kendileri sokarlar virüsleri ve günümüzde İOS telefon ile yaygınlaştı, en basidinden bilgisayarları göz önüne alalım, herkezin evinde microsof işletim sistemi mevcuttur, buda gösteriyor ki kullanıcı yoğunluğundan dolayı Windows a yönelik saldırılar yapılmaktadır. artık günümüzde ios kullanıcı sayısı yaygınlaştığı için buna yönelik zamanla kötü yazılımlar çıkacaktır. işletim sistemi yapımcıları zaten iyi niyetli hackerlar la her zaman iç içe dir bunu unutmayın, açıklarını kapatmak için aynı masaya otururlar.
android işletim sistemine biz zaten kendimiz göz göre göre zararalı reklam içerikli uygulamaları bile bile yüklüyoruz. ara yüzü çok açık bir program. lünix'in mobil versiyonu android ve üzerinde her türlü oynanıyor. maşallahı var
buraya bir bak, sorumluluk kendinize ait, 4.2.2' ye geri dönüş şu an için yok. odin dahi izin vermiyor. rusyada yanınlanan 4.4.2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Pardon izin mi alacaktım? Tanımadığınız insanlarla da "la" diye konuşmayın.

Aslinda baska bir sisteme geciyorsunOyle bi yazmizsin ki sorumluluk size ait…
Sanki baska bir sisteme geçiyoruz
Alt tarafı pili beyaz yapicak, pil beyaz oldu diye yeşil pile donus yapmak isteyip pişman olan çıkmaz heralde![]()
Pilin beyaz olsun diye tum sistem bastan yukleniyor 
Aynen baştan yukluyorsun gözle görülür tek değişiklik pil beyaz olmus.Aslinda baska bir sisteme geciyorsunPilin beyaz olsun diye tum sistem bastan yukleniyor
![]()

Oyle bi yazmizsin ki sorumluluk size ait…
Sanki baska bir sisteme geçiyoruz
Alt tarafı pili beyaz yapicak, pil beyaz oldu diye yeşil pile donus yapmak isteyip pişman olan çıkmaz heralde![]()
Aslinda baska bir sisteme geciyorsunPilin beyaz olsun diye tum sistem bastan yukleniyor
![]()