Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
Beyler bizdede var bi s4 mini direk ayarlardan yapabilir miyim guncellemeyi?

Direk olması için ya rusya 4.2.2 indireceksin otomatik güncelleme yapacaksın yada sammobile sitesinden s4 mini bölümünü girip 4.4.2 yi indirip odin ile kuracaksın

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Direk olması için ya rusya 4.2.2 indireceksin otomatik güncelleme yapacaksın yada sammobile sitesinden s4 mini bölümünü girip 4.4.2 yi indirip odin ile kuracaksın
Ota üzerinden olmuyor yani?

reflex

reflex

Üye
23.955 de ben aldım 5-6gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok sadece tek sorun wifi Türkiye romunu göre daha az çekiyor kapsama alani düşmüş buda rus modeminden oluyor sanirim
Cm 11 romda overclock lu 23550 yaptım sen nasıl oluyoda o kadar yapabildin

wondermu

Üye
Cm 11 romda overclock lu 23550 yaptım sen nasıl oluyoda o kadar yapabildin

Valla biraz ayar çekince oluyor puan falan boş ayrıca benden sana tavsiye asla overclock Yapma iki telefonun ana kartını uçurdum

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Valla biraz ayar çekince oluyor puan falan boş ayrıca benden sana tavsiye asla overclock Yapma iki telefonun ana kartını uçurdum
Memnunmusun 4.4.2 den bide towelroot la rootlayıp tringleawayla knox mu sıfırlasak

wondermu

Üye
Memnunmusun 4.4.2 den bide towelroot la rootlayıp tringleawayla knox mu sıfırlasak

Memnunum gayet güzel deep sleep yani derin uyku sorunu vardi bütün romlarda 4.2.2 de bunda öyle bir sorun yok knox benimki temiz rootsuz kullandım ilk defa bir telefonu ama böyle daha stabil yinede bakalım towelroota akşam bende bakayım

The Shadow

The Shadow

Üye
The Shadow

The Shadow

Üye
qualcom la çalışan samsung cihazlarını destekliyo ama hangileri olduğu şuanlık bilinmiyo
Bence ise yaramaz. Baska bir sifirlama yontemi bulunabilir ama triangle awayle degil.

reflex

reflex

Üye
Bence ise yaramaz. Baska bir sifirlama yontemi bulunabilir ama triangle awayle degil.
Yada safe root yapıcam ama denedim olmadı malesef kingo yada towelroot a kaldık sayaç artmasın yeter şu rootta

wondermu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex

Üst Alt