nanotex
Üye
SıkıntıOralar etkin değil sadece şifre koyabiliyorum
tryi beklemek en iyisiSıkıntıOralar etkin değil sadece şifre koyabiliyorum
tryi beklemek en iyisiBende oralar açıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EVET nedemekCsc ve ser ne demek?

AnlamadimEVET nedemek![]()
Csc ve ser ne demekAnlamadim
Csc ve ser ne demekAnlamadim
Bende bilmiyorumCsc ve ser ne demek
Csc ve ser ne demek
Tamam tamam anlaticamBende bilmiyorum

Beyler kusura bakmayin valla hicbir sey anlamadim ramazandan birde burasi 40 derece oluncaTamam tamam anlaticam![]()

Csc ve ser ne demek
Csc ve ser ne demek
CSC cihazin satin alindigi ya da getirttirildigi ulkenin kodudur. (Paralel ithalatsa cihaz trden alsaniz da kod baska olabilir) Bu kodlar uzerinden ota guncellemesi gelir. Firmwareler csc kodlarina ayri ayri cikar. Rusyanin kodu serCsc ve ser ne demek
Csc ve ser ne demek
Yani illa rusya romu kurman gerekmiyodu guncellemeyi alman icin. bu csc ler degistirebiliyor ama hepsi her firmwarede bulunmaz. Konuyla baglantisini anlatmiyim eger onu da anlatirsam sayfa biter
Umarim anlarsiniz artik 
Zor kolay olmaz zaten kullan geri donmek istemicenKitkatı yükledikten sonra 4.2.2 tekrar dönülebiliyor mu bir sorun durumunda bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba![]()
Sammobiledan yükle üyelik veririm sana indirme hızın iyi ise 750/mb hızla indirirsinArkadaşlar yükleyemeyen olursa team wiwerdan yardımcı olayımbi indirebilsem bağlantı çok yavaş yüklücemde gözümü kararttım yani o derece![]()
teşekkür ederim kardeşim sağolasın sammobileden üyeliğim var bugün yüklerim ssleri atarım burayaSammobiledan yükle üyelik veririm sana indirme hızın iyi ise 750/mb hızla indirirsinArkadaşlar yükleyemeyen olursa team wiwerdan yardımcı olayım
cwm yükleyip bunu yüklediğimizde cwm gidiyor orjinale dönüyor bunu yükledim cwm yükledim ama font ınstaller programı vardı bir türlü fontu değiştiremedim root izni vermiyor gibi telefon yeniden başlıyor ama font değişmiyor ne hikmetse