reflex
Üye
Şimdi Rusya kursam otomatik güncellenirmi 4.4.2 yeOnu ben paylaştım sammobile ve xda da herkse uyuyor kimsenin haberi yok çıktığından Rusya 4.2.2 indirin otomatik güncelliyor Türkiyeyi beklemeyin 2 haftaya zor alır performans batarya canlılık çok güzel beğendim
Şimdi Rusya kursam otomatik güncellenirmi 4.4.2 ye
Eyvallah denicem şimdi rusya romu indiriyorum heycan yaptım ne gibi özellikler varYalnız kurdum romu odinden hala costum gözüküyo cihaz modifiye edildi diyoEvet kurmak isteyen arkadaşlar 4.2.2 Rusya stock romunu indirip güncellemeleri kontrol et dediğinde kitkat otomatik iniyor ota üzerinden diğer türlü link falan. Yok hiç bir sitede ve Türkiye için çıkması zaman alır bana göre
Eyvallah denicem şimdi rusya romu indiriyorum heycan yaptım ne gibi özellikler varYalnız kurdum romu odinden hala costum gözüküyo cihaz modifiye edildi diyo
İndirme linkini verebilir misiniz arkadaşlar
Ben odinden kurdum rus romu cihaz resmi gözükmüyodu şimdi ilk önce rus sonrada Türkiye romu yükledim cihaz resmi şimdide güncelleme yok diyoEskisi gibi uyumama sorunu yok sonra daha hızlı bazı gereksiz uygulamar kalkmış bazı simgeler değişmiş
4.2.2 Rusya romunu bul sammobile yada başka yerden odin ile kur ve daha sonra otomatik güncelleme yaptır
Ben odinden kurdum rus romu cihaz resmi gözükmüyodu şimdi ilk önce rus sonrada Türkiye romu yükledim cihaz resmi şimdide güncelleme yok diyo
Sayaç 1 benim sınırlaması nasıl yapmazRusya romunu kur tekrar senin knox sayacın ne durumda sadece Rusya firmwaresine vermişler 4.4.2 yi
Hayır romu direk ülkeye göre kurcanGençler bölgeyi rusya yapsak olmuyor mu? windows phone da öyle birşey vardı
En can sıkıcı durumMF7 romda wanam xposed ile cihazı resmi yapabiliyodum rus romunun mf7 sürümünü kurup wanamla resmi hale getirmek lazımCihaz modifiye edildi
KatılıyorumEn iyisi bekleyek ya 2 haftaya gelir
Waa ist das?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benden bütün S4 mini kullanıcılarına gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?