Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Samsung pismanliktir ;) S3 kullanicilari da S4 mini kullanicilari da bunu anlamistir artik ;)
Bu kadar takılmayın güncellemeler çok birşey getirmiyor. Bizim güncelleme istememiz birazda psikolojik

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Samsung pismanliktir ;) S3 kullanicilari da S4 mini kullanicilari da bunu anlamistir artik ;)
Samsunga geri donus yaptim. Adamlar kitkati mayis sonu dediler o zamanlar saka maka temmuzda gelir dedim. Temmuz oldu gelmedi :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
nanotex

nanotex

Üye
Beyler benim yaz okulu bittiği gibi işe girip bir 5s alıcam :D

• Beğen
Tepkiler: reflex
nanotex

nanotex

Üye
Androidten sıkıldım ya :D

• Beğen
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
symbian windows ios bes para etmez. ipod 5. nesil birde ipad minim var ios yaramaz. En iyi isletim sistemi android. s4 miniye her seyi yükleyebiliyorum ama gerisi tırııbu arada ipod ve ipad imi satiyorum. ilgilenen meraklisi olan arkadaslara duyrulur.
ipod 5. nesil 32gb 300 tl
ipad mini 16.gb 400 tl
kutulari ve kiliflari vardir

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
symbian windows ios bes para etmez. ipod 5. nesil birde ipad minim var ios yaramaz. En iyi isletim sistemi android. s4 miniye her seyi yükleyebiliyorum ama gerisi tırııbu arada ipod ve ipad imi satiyorum. ilgilenen meraklisi olan arkadaslara duyrulur.
ipod 5. nesil 32gb 300 tl
ipad mini 16.gb 400 tl
kutulari ve kiliflari vardir
ilan bölümüne konu aç :oke:hala gelmedi :zzz: 17 temmuz son diyolar bakalım hayırlısı

nanotex

nanotex

Üye
  • Beğen
reflex

reflex

Üye
17 temmuz? Hangi ülke için son? Benim pek umudum yok gerçi. Her gün kontrol ediyorum ama nafile. Iphone şart.
Türkiyeye maalesef kolay çıkmaz 17 temmuz 9190 modeline ilk çıkış tarihidir

reflex

reflex

Üye
Knox 2.0 zorlayan bilir bizi 4.4 ü begenmedin diyelim dönmesi çok zor geri ve 4.4 te xda da baktım bataryayi sömürüyomuş yani s4 teki gibi bi yama beklemek gerek oda ancak 2015 te gelir(tahminin)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ne olacağı belli. 4.2.2 sürümü 1 güncelleme aldı hatalar giderildi. Kitkatda öyle gelecek. İlk başta herkes şikayet edecek birkaç ay sonra kararlılık güncellemesi çıkacak ve s4 mininin işi bitecek.

• Beğen
Tepkiler: Tyrann ve reflex
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
fazlasını umud eden yok zaten

Üst Alt