Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

iphone alcağıma note 3 alırım babalar gibi

Arkadaslar bişey sorcam android klasörü içerisinde obb klasörü silinmiyomu yada bisey tasiyamadim obb klasorune. Bi sikinti falanmi var acaba. Format attim tele 2 sefer hala obb duruyo ve tasima yada silme yapamiyorum. Boyle giderse de rusya romunu kurucam herhalde.Arkadaslar rusya romu ve odin programini buraya link olarak atarmisiniz size zahmet. Yarin wifi ile indirip kurucamda.Arkadaslar rusya romu ve odin programini buraya link olarak atarmisiniz size zahmet. Yarin wifi ile indirip kurucamda.

reflex

Üye
Pc olsa link atarim mediafire da linklerim varArkadaşlar birileri diyodu samsung gönderiyo falan sacmalik suan turkiye romu hazir ama samsung turkiye sunmuyo hala nedenini anlayamadim

Pc olsa link atarim mediafire da linklerim varArkadaşlar birileri diyodu samsung gönderiyo falan sacmalik suan turkiye romu hazir ama samsung turkiye sunmuyo hala nedenini anlayamadim
Sen kurdun mu arkadasSammobileden indiremedim. Tek dosyaymis galiba. Link verin de indirim

Beyler rus kurduktan sonra tur cikinca kurabiliyoz ve ota da kiesde çalışıyor dimi

Sammobilden ikisinide indirebilirsin.
Bu arada android klasörü kullanıldığı için silinmez niye silmek istiyorsun
Formattan sonrada kendisi otomatik o klasoru oluşturur
Arkadasim ben androidi degil obb yi silemiyorum. Icinede oyun obb dosyalarinida koyamiyorum. O yuzden yemini bozuyorum rusya romunu kurmak icin internet kafeye rom yukleme gidiyorum simdi

Tepkiler: Bahadir_fb
Arkadasim ben androidi degil obb yi silemiyorum. Icinede oyun obb dosyalarinida koyamiyorum. O yuzden yemini bozuyorum rusya romunu kurmak icin internet kafeye rom yukleme gidiyorum simdi
Android yada obb ayni silemezsin 4.4.2 de yuklesen farketmez.

Dosyaları once hafıza kartına atacaksin sonra telefondaki dosya yöneticisi ile tasiyabilirsin android/obb içine

olmuyoo arkadaşoyunları data yani obb dosyalarını atamıyorum kabul etmiyoo. netten araştırdım olmadırom yüklesem demi olmaz

DAHA ÖNCEDEN YAPIYODUM ARKADAŞIM. ASPHALT OYUNUNUN DATA SINI KOPYALARKEN BAGLANTI KOPTU ONDAN SONRA BÖYLE OLDUNE SİLEBİLİYORUM NEDE İÇİNE BİŞEY ATABİLİYORUM. 2 3 DEFA FORMAT ATTIM SADA OLMADIDAHA ÖNCEDEN SİLEBİLİYODUM DAŞİMDİ BEN RUSYA ROMU YÜKLESEM OBB KLASÖRÜ DURURMU HALA. SİLEMEZMİYİM YANİ.

DAHA ÖNCEDEN YAPIYODUM ARKADAŞIM. ASPHALT OYUNUNUN DATA SINI KOPYALARKEN BAGLANTI KOPTU ONDAN SONRA BÖYLE OLDUNE SİLEBİLİYORUM NEDE İÇİNE BİŞEY ATABİLİYORUM. 2 3 DEFA FORMAT ATTIM SADA OLMADI
Soyle soyliyim ayni sey benim basimada geldi asphaltin dosyayı tasirken kayboldu ve hafizamdan 2gb yedi dosya kayıp en sonunda yeniden rom yukleyince hafizafan silindi dosya.
Rusya romunu yukleyebilirsin sıkıntı varsada ortadan kalkar.

Büyük harflerle yazım kuralına uyarsan sevinirim. Forumda karşılığını biliyotsundur umarım.

inşallah kalkar sorun ya. bu arada beni burda yanlız bırakmadıgın yazdıgın için sagoluyarın içinde sen rusya romunumu kullanıyosun

Tepkiler: Bahadir_fb
odin 9 var bende bişey farketmez demi. bende eski bi odin vardı. içinde 3 4 dosya vardı. bu odin dede odin uygulaması ve bir dosya var sıkıntı olmaz herhaldebana kullandığın odinin linkını atarmısın temız olsun yaaodin programını acıcam indirdiğim romu odinde gerekli yere koyucam.s4 miniyi dowload moduna alcam pc ye baglıycam. tanııdıktan sonra starta bascam. yüklemeyi yapcak. kies i ve virüs programınıda kapatıcam dimiI9190XXUCNG1_I9190SERCNG1_SER.zip
indirdigim ve hala inmeye devam eden rom bu demi başka bişey yok