reflex
Üye
Yok ya iphone disinda telefon cokbence herkes telefonları satıp iphone alsın
Bekliyoruz bu haftaİki gundur ses seda yok
Pc olsa link atarim mediafire da linklerim varArkadaşlar birileri diyodu samsung gönderiyo falan sacmalik suan turkiye romu hazir ama samsung turkiye sunmuyo hala nedenini anlayamadimArkadaslar bişey sorcam android klasörü içerisinde obb klasörü silinmiyomu yada bisey tasiyamadim obb klasorune. Bi sikinti falanmi var acaba. Format attim tele 2 sefer hala obb duruyo ve tasima yada silme yapamiyorum. Boyle giderse de rusya romunu kurucam herhalde.Arkadaslar rusya romu ve odin programini buraya link olarak atarmisiniz size zahmet. Yarin wifi ile indirip kurucamda.Arkadaslar rusya romu ve odin programini buraya link olarak atarmisiniz size zahmet. Yarin wifi ile indirip kurucamda.
Sen kurdun mu arkadasSammobileden indiremedim. Tek dosyaymis galiba. Link verin de indirimPc olsa link atarim mediafire da linklerim varArkadaşlar birileri diyodu samsung gönderiyo falan sacmalik suan turkiye romu hazir ama samsung turkiye sunmuyo hala nedenini anlayamadim
Sen kurdun mu arkadas
Sammobile linkSen kurdun mu arkadasSammobileden indiremedim. Tek dosyaymis galiba. Link verin de indirim
Arkadasim ben androidi degil obb yi silemiyorum. Icinede oyun obb dosyalarinida koyamiyorum. O yuzden yemini bozuyorum rusya romunu kurmak icin internet kafeye rom yukleme gidiyorum simdiSammobilden ikisinide indirebilirsin.
Bu arada android klasörü kullanıldığı için silinmez niye silmek istiyorsun
Formattan sonrada kendisi otomatik o klasoru oluşturur
Android yada obb ayni silemezsin 4.4.2 de yuklesen farketmez.Arkadasim ben androidi degil obb yi silemiyorum. Icinede oyun obb dosyalarinida koyamiyorum. O yuzden yemini bozuyorum rusya romunu kurmak icin internet kafeye rom yukleme gidiyorum simdi
Dostum cihazlar ayni bende olan sende niye olmasın?olmuyoo arkadaş
Soyle soyliyim ayni sey benim basimada geldi asphaltin dosyayı tasirken kayboldu ve hafizamdan 2gb yedi dosya kayıp en sonunda yeniden rom yukleyince hafizafan silindi dosya.DAHA ÖNCEDEN YAPIYODUM ARKADAŞIM. ASPHALT OYUNUNUN DATA SINI KOPYALARKEN BAGLANTI KOPTU ONDAN SONRA BÖYLE OLDUNE SİLEBİLİYORUM NEDE İÇİNE BİŞEY ATABİLİYORUM. 2 3 DEFA FORMAT ATTIM SADA OLMADI
Evet rusya rahatça kurabilirsin sıkıntı yaşarsan kurulumda yada kurduktan sonra pm de atabilirsininşallah kalkar sorun ya. bu arada beni burda yanlız bırakmadıgın yazdıgın için sagoluyarın içindesen rusya romunumu kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?