Bahadir_fb
Üye
Birde erisebilirlige uyg. Eklenmiyor oda hata veriyor
Nereye eklenecek?Bende de aynı arkadaşlar daha beta stabil ciksin ultra guc tasarrufu eklensin tek istegim
Xda ya buraya link atarimNereye eklenecek?
Ayni konudanmi bahsediyoruz diye sormuştum.Xda ya buraya link atarim
Gri tonlama filan çalışıyor bende ama beta 12 filan lazim ayarlar paneli anca hizaya gelirVarda çalışmıyo bende onu diyom şuan beta 9, stabil çıkınca ultra güç modu olur
Şuan gri tonlamada benimki ama pek işe yaramiyo gibi guç tasarrufu acik gidiyo lıkır lıkırGri tonlama filan çalışıyor bende ama beta 12 filan lazim ayarlar paneli anca hizaya gelir
Kullanımda anlayamazsin onu ekran çalışıyor, ışık açık, 3g veri alışverişi filan normal yani gitmesi.Şuan gri tonlamada benimki ama pek işe yaramiyo gibi guç tasarrufu acik gidiyo lıkır lıkır
Aynen öyleKullanımda anlayamazsin onu ekran çalışıyor, ışık açık, 3g veri alışverişi filan normal yani gitmesi.
Ama beklemede durum ne mesela bende geceden sabaha sarj gitmiyor
Guncelleme gelmis baktinmi?Aynen öyle
Link paylaşır mısınGuncelleme gelmis baktinmi?
Yeni dosya 360 mb
Kursammi acaba bilemedim
Link paylaşır mısın
Kurdum ama bende internet calismadi bazilarinda galeri calismamis genel olarak iyi amaInternet derken baglanti degil uygulama calismadiGuncelleme gelmis baktinmi?
Yeni dosya 360 mb
Kursammi acaba bilemedim
Hmm web onemli degil zaten kullanmıyorum,Kurdum ama bende internet calismadi bazilarinda galeri calismamis genel olarak iyi amaInternet derken baglanti degil uygulama calismadi
Evet
Ayarlar panelinde sorun yoksa kurmayı dusunuyorumkurdunuz mu arkadaşlar nasıl güzelmi bende kurmayı düşünüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?