qradyant
Üye
3.99 dolar gg'de 40 lira onuda soylıyım.. görüntüsü bu telefon için alınabilcek en iyi kılıf yani özellikle soyluyorum bunun ıcın cunku cok cesıt yok.. metal bumper aradım hiç yok olsa ondan alırdım,, her zaman tanınmış modeller için çok çeşit oluyor bkz: s3 ,s4,,, o değilde gümrükten bunlar umarım incelenerek geçiyordur bi virüs olsa bunda tüm tr bi kılıfa sebep gitti
Onceki sayfalarda @Bahadir_fb aciklamisti ama belki tekrar aciklamak isterbeyler 4.2.2 ile 4.4.2 arasındaki şarj farkını biri açıklayabilirmi ?
biri açıklasa iyi olur ya gerçekten meerak ediyorumOnceki sayfalarda @Bahadir_fb aciklamisti ama belki tekrar aciklamak ister
Gelir birazdanbiri açıklasa iyi olur ya gerçekten meerak ediyorum
Ayni gibi ama mesela önceden %13 filan oldumu kapaniyordu ama simdi %1 gorebiliyorum.beyler 4.2.2 ile 4.4.2 arasındaki şarj farkını biri açıklayabilirmi ?
Dur sana yorumumu söyliyim bence o kadar fark yok ama kitkatrus daha iyi geldi özellikle uykudayken 8 saat uyuyorum wifi vs kapali % 1-2 gidiyor sanki 4.2.2 bu kadar iyi degildibiri açıklasa iyi olur ya gerçekten meerak ediyorum
Ben bulamadım stock rom üzerine link verir misin ?Ayni gibi ama mesela önceden %13 filan oldumu kapaniyordu ama simdi %1 gorebiliyorum.
Birde s5 tasarruf modu kullaniyorum farkı farkadebilecegin kadar fark var
Belki 4.2.2 kullandigin zaman 10 saat uyuyodunDur sana yorumumu söyliyim bence o kadar fark yok ama kitkatrus daha iyi geldi özellikle uykudayken 8 saat uyuyorum wifi vs kapali % 1-2 gidiyor sanki 4.2.2 bu kadar iyi degildi
Ben bulamadım stock rom üzerine link verir misin ?
Alnını yaklaştır öpücemBelki 4.2.2 kullandigin zaman 10 saat uyuyodun
Evet ulta güç tasarrufu dimi ?Ne linki tasarruf modumu?
Tovbe tovbeAlnını yaklaştır öpücem
Konu açıcamEvet ulta güç tasarrufu dimi ?
Note 3 icinde vardi onuda denedim daha fazla özelliği var ama gereksiz gibi geldi ikisinide ekliyecegim konuyaSabirsizlaniyorumaç hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?