mertekin34
Üye
s4 minide oyunlarda atma aşırı kasma sorunu yaşayan varmı arkadaşın telefonu öyleydi hiç telefon alamam diyen adam yeniden telefon aldı
kimsin la sengarip ben bunda rr3 oynadim isinma haricinde bi sorun yapmadi:arkadaslar bu hafta pazar gunumu gelecekmis :Oarkadaslar bu hafta pazar gunumu gelecekmis :O
Yalanmı konuşuyor tepkinize koptum yanlızkimsin la sen
yatip uyusanane yalanı
Beyler Rusya romunu yüklemeyin bekleyin. Ben yükledim sonra 4.2.2'ye dönmek istedim odin hata verdi. Bende telefonu servise verdim onlar atar diye ilk başta para istediler rootlu diye, root yok dedim Rusya romunu yükledim sizin kendi romunuz falan derken hallettirdim sizce ne oldu dersiniz? Anakartı değiştirdiler. Bunca zamandır rom atıyorum ediyorum ilk defa ana kart değişimini duydum ve gördüm.
bende gitsem degistirirlermi s4Ben samsung monte de ayni durumla karsilastim. Rom atarken anakarti yakmistim sagolsun garanti hiçbirşey demeden anakarti sıfırladi. Haliyle imei no da değişti
root yok anakarttada sorun yok knox reset atiyor ondanŞansını dene, cihaz rootluysa birsey diyemem ama rom atarken sıkıntı olduysa bunu dile getir ki zaten yanmış anakarttan neyi görebilirler bilmiyorum
Velhasıl garanti isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara, good luck
nasil yakiyorsun[emoji41] [emoji106]Şansını dene, cihaz rootluysa birsey diyemem ama rom atarken sıkıntı olduysa bunu dile getir ki zaten yanmış anakarttan neyi görebilirler bilmiyorum
Velhasıl garanti isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara, good luck
Rom atarken bağlantida problem olmuştu, kendi kendine kapandı, Bilgisayardaki rom işlemi hata verdi sonra bi baktım ki telefon açılmıyor. Olay bu şekilde gerçeklesti. Sen yine de götür. Benim servis Başarıydı.nasil yakiyorsun[emoji41] [emoji106]
4.4.2 iyi geçmez arkadaşım. Keşke dediğin gibi olsa4.4.3 yada 4.4.4 verilme ihtimali var
Onun için bu ay kesin verilmesi bekleniyor
Not:Konuyu kirletmeyelim lütfen
Fiyat / memnuniyet ?aliexpresden s4 mini için sipariş verdiğim neo hybrid kılıf geldi 20 gün ortalama sürdü ama hem fiyatı ucuz oldu hemde kılıf baya hosuma gitti
4.4.3 yada 4.4.4 verilme ihtimali var
Onun için bu ay kesin verilmesi bekleniyor
Not:Konuyu kirletmeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?