The Shadow
Üye
Aynı şeyden yakınıyosa bence bi servisi ziyaret etsin yeni batarya vermiyorlar diye biliyorum beleşe ama baktırmakta yarar var tabi cihazın garantisi varsaKatılıyorum fabrika çıkışlı bi arıza büyük ihtimal aldığından beri hep aynı şeyden yakınıyo arkadaş
@nanotex telefonu 2 günden beri şarz etmiyorum istersen ss bile atarım telefonun şarzı %1 de 15 dk kullanmadım anca bitti senin telefonda donanımsal bi sorun var belliki yazılımsal değil yani anlıyacağın
Batarya ölmüştür ya da şarj göstergesinde sorun vardır başka bi açıklaması yok zaten bunun.
Beyler haklısınız. Servise götürüp yüzlerine vurucam telefonu bıktım lan. Saçma sapan bahaneler uyduruyorlar. Verin yenisini diycemKatılıyorum fabrika çıkışlı bi arıza büyük ihtimal aldığından beri hep aynı şeyden yakınıyo arkadaş
2 kez götürdüm. Sözde testlere göre birşey çıkmamış.Aynı şeyden yakınıyosa bence bi servisi ziyaret etsin yeni batarya vermiyorlar diye biliyorum beleşe ama baktırmakta yarar var tabi cihazın garantisi varsa
Beyler haklısınız. Servise götürüp yüzlerine vurucam telefonu bıktım lan. Saçma sapan bahaneler uyduruyorlar. Verin yenisini diycem
2 kez götürdüm. Sözde testlere göre birşey çıkmamış.
Israr edicem bu sefer. Bataryayı değiştirin diycem olmadı. Hiç olmadı şını alıcam.Test yaptıklarını bile sanmıyorum batarya sorunu çoğu samsung cihazda yaşanan bişey. Kronik değil ama oluyor işte Olmadı yeni batarya alırsın zaten büyük ihtimal batarya kaynaklıdır
Ucuz zaten bırakta o yazmasın bariIsrar edicem bu sefer. Bataryayı değiştirin diycem olmadı. Hiç olmadı şını alıcam.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha fazla mAh sanırsam yazmıyor ama
Malum adamlar yüksek mah lı bataryayı standart boyutlarda yapamayıncaYüksek mah lı bataryalar var ama özel arka kapakta veriyolar o kadar kalınlar ki
bugün yine test yaptım 17000 çıktı ben anlamadım bu işiArkadaşın cihaza kitkat yukledim ilk test 22000 cikti ertesi gün tekrar yaptık 17000 uzerine çıkmadı nedense
Benim cihazida daha once test ettigimde 20000 cikmisti.
Simdi ise 21500
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sadece 2 ülkeye verildi ne bekliyon ışık hızında gelmesini mi ?ya arkadaşlar 1 ay odu ülkemize yok bize neden vermiyorlar
ışık hızına gerek yok zamanında yayınlasınlar yeter temmuz da gelecekti ay bitti bu hıza siz ışık hızımı diyosunuz....Daha sadece 2 ülkeye verildi ne bekliyon ışık hızında gelmesini mi ?
Klasik samsung. Ne zaman güncellemeyi zamanında verdi ki ? Zaten adamlar temmuzda yayınlayacaz dediler her ülkeye yayınlayacaz demediler yayınladılar da.ışık hızına gerek yok zamanında yayınlasınlar yeter temmuz da gelecekti ay bitti bu hıza siz ışık hızımı diyosunuz....
Anlayamazsın zaten kaç kişi böyle sordu yok cevap(varda cevaba gerek yok)geç direk kitkata uğraşma jb ileHala 4.2.2 deyim bende`de gece beklemede %20 gibi bir şarj nereye gidiyor anlamadım
Aynen cümleyi doğru anlamak lazımKlasik samsung. Ne zaman güncellemeyi zamanında verdi ki ? Zaten adamlar temmuzda yayınlayacaz dediler her ülkeye yayınlayacaz demediler yayınladılar da.
Klasik samsung. Ne zaman güncellemeyi zamanında verdi ki ? Zaten adamlar temmuzda yayınlayacaz dediler her ülkeye yayınlayacaz demediler yayınladılar da.
bizim ip olayini yapalim aga
Dur bende kapiyim bi tane bizim oraya da cekelim belki gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?