Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Siz iyice uçtunuz bi de official 5.0 bekliyorsunuz ha ? :D Gelmesine imkan yok hem note 2 nin bile alıp almayacağı kesin değil.

baskahmet

baskahmet

Üye
Siz iyice uçtunuz bi de official 5.0 bekliyorsunuz ha ? :D Gelmesine imkan yok hem note 2 nin bile alıp almayacağı kesin değil.
Biz unofficial 5.0 kullaniyoruz. Cm12 gayet iyi rom. Deneyebilirsiniz

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Ben S3 kullanıyorum ve zaten cm12 yüklü :D :ehe

sade cm 12 demi ? yani cm based romlar var o şekilde :)

RIL tamamen çalışıyormu (arama) ? boş zamanim pek yok soruyorum kusura bakma :(

ayrica insallah note 2 ye 5.0 gelirde lollipop tw(note2den portlanicak tabiki) kullaniriz :)

The Shadow

The Shadow

Üye
sade cm 12 demi ? yani cm based romlar var o şekilde :)

RIL tamamen çalışıyormu (arama) ? boş zamanim pek yok soruyorum kusura bakma :(

ayrica insallah note 2 ye 5.0 gelirde lollipop tw(note2den portlanicak tabiki) kullaniriz :)
Her şey çalışıyor şu an cm12 de :oke: Genellikle saf cm kullanırım zaten :good:
note 2 ye geliyosa bizede gelmesi lazım
Note 2 s4 miniden bariz üstün bi cihaz ayrıca ona gelirse bize de gelir diye bi kaide yok ona bakılırsa bize de kitkat gelmesi gerekirdi, size geldi sonuçta. Note 2 de s4 mini de alamaz bence lollipop, bu benim şahsi görüşüm tabii hep birlikte görücez ilerleyen zamanlarda :oke:

baskahmet

baskahmet

Üye
Her şey çalışıyor şu an cm12 de :oke: Genellikle saf cm kullanırım zaten :good:

Note 2 s4 miniden bariz üstün bi cihaz ayrıca ona gelirse bize de gelir diye bi kaide yok ona bakılırsa bize de kitkat gelmesi gerekirdi, size geldi sonuçta. Note 2 de s4 mini de alamaz bence lollipop, bu benim şahsi görüşüm tabii hep birlikte görücez ilerleyen zamanlarda :oke:
Bizim cm saf androidimiz var bosver resmiyi [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet

berk alican

Üye
bu unoffical lollipop da son durum nedir neler çalışmıyor hata veriyormu

berk alican

Üye
Hata veren uygulama az. Sadece müzik çalar sorun çıkartıyor
benim en çok kullandıklarım kamera müzik radyo kulaklık mesaj whatsap mobiett konum servisleri yani teli full kullanıyorum o zaman bekleyelim mecburen

baskahmet

baskahmet

Üye
@reflex hocam hangi romdasınız. Bende sizin yaptığınız gibi yaptım. Cwm den ne gördüysem formatladım. Odinden rusya kitkat ilk sürüm yükledim. 69 şarj var ekran kullanım 2 saat 40 dk :) ilaç gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
@reflex hocam hangi romdasınız. Bende sizin yaptığınız gibi yaptım. Cwm den ne gördüysem formatladım. Odinden rusya kitkat ilk sürüm yükledim. 69 şarj var ekran kullanım 2 saat 40 dk :) ilaç gibi geldi
Kitkattaydım ama lollipop kadar hızlı değil malesef

baskahmet

baskahmet

Üye
E="reflex, post: 7469354, member: 55734"]Kitkattaydım ama lollipop kadar hızlı değil malesef
Hızlı hocam bende. Çok memnunum. 14 şarj var 22 saat bekleme süresi ve 6.20 ekran süresi var. 6.30 olur heralde. Memnunum ben inş bozulmaz

Üst Alt