S4 Mini Download Mode alamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

furki003

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini Download Mode alamıyorum
Arkadaşlar sabah telefonumu bir arkadaşın tavsiyesiyle Kingroot ile rootladım. Sonra akşam eve gelince 4.4.2'yi yükleyip sonra Lollipop'u yükleyeyim dedim. Bütün gerekli olan şeyleri pcye telefonu yedekledim falan derken tam yapmaya geldim telefonu download mode'a alamıyorum. Gereken tuşlara basıyorum. S4 mini yazısı geliyor sonra Samsung yazısı çıkıyor sonra telefonum normal modunda başlıyor. Kinguserdan rootu kaldırdım denedim yine olmadı. Ve şöyle bir şey daha var telefonum yüksek ihtimalle hala rootlu çünkü yazılım güncelleştirme dediğimde telefonunuz modifiyeli diyor. Romda falan değilim artık şu an sadece telefonu adam gibi Odinden rootlamak için şu anki durumdan kurtarmam lazım. Kinguser silindi ama telefon hala rootlu tahminimce. Acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aynı anda ve ekrana görüntü gelir gelmez elini tuslardanlar çekeceksin

Daha da yapamaz isen
Google playde quick boot adlı uyglama var onu indir (root gerekli)
Ve donwload moda ora üzerinden geç

furki003

Üye
    Konu Sahibi
Aynı anda ve ekrana görüntü gelir gelmez elini tuslardanlar çekeceksin

Daha da yapamaz isen
Google playde quick boot adlı uyglama var onu indir (root gerekli)
Ve donwload moda ora üzerinden geç
Hocam çok teşekkür ederim ya yaptığım hata akıl almaz gerçekten aynı anda basarken telefon titrediği an bırakıyordum fakat görüntünün gelmesini beklemem gerekiyormuş vallahi bir an çok korktum çok teşekkür ederim sağolasın. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hocam çok teşekkür ederim ya yaptığım hata akıl almaz gerçekten aynı anda basarken telefon titrediği an bırakıyordum fakat görüntünün gelmesini beklemem gerekiyormuş vallahi bir an çok korktum çok teşekkür ederim sağolasın. :)
Rica ederim :oke: