KırcalıHolding
Üye
Xda dan hallettimS4 mini archive yaz gir ilk siteye yukarda root var onagir safe root var
Xda dan hallettimS4 mini archive yaz gir ilk siteye yukarda root var onagir safe root var
Knox o takma o kadarbnde rootlu set warrant kernal bıt yazıyor anlamı edır lutfen soyleyın ?
s4 mini me root attım ama sürekli yukarda güvenlik uyarısı çıkıyor izinsiz girişler engellendi v.s bunu engellemenin yolunu anlatabilecek biri var mı
onları yaptım söylenen uygulamayı indirdim ama uygulama telefonda açılmadı hata verdi telefonumun sürümü ileriymiş sanırım ona benzer bir hata bende başka bir program indirdim uygulamaları silmek içn ama verilen 3 uygulamada kilit resmi ile simgelenmiş ve delete dediğimde delete succesfull demesine rağmen hiç bir şey sildiği yok :/ hala uyarılar da gelmeye devam ediyorKonuda uyarilari nasil engelleyeceginizi belirttim, konuyu tekrar okuyun![]()
Silmezsen gelir tabiki root explorer yükleyip silebilirsinonları yaptım söylenen uygulamayı indirdim ama uygulama telefonda açılmadı hata verdi telefonumun sürümü ileriymiş sanırım ona benzer bir hata bende başka bir program indirdim uygulamaları silmek içn ama verilen 3 uygulamada kilit resmi ile simgelenmiş ve delete dediğimde delete succesfull demesine rağmen hiç bir şey sildiği yok :/ hala uyarılar da gelmeye devam ediyor
onları yaptım söylenen uygulamayı indirdim ama uygulama telefonda açılmadı hata verdi telefonumun sürümü ileriymiş sanırım ona benzer bir hata bende başka bir program indirdim uygulamaları silmek içn ama verilen 3 uygulamada kilit resmi ile simgelenmiş ve delete dediğimde delete succesfull demesine rağmen hiç bir şey sildiği yok :/ hala uyarılar da gelmeye devam ediyor
[QUOTE="
Ekteki uygulamayı kullan.
[/QUOTE]

EMEGİNE SAGLIK CANIM KARDEŞİM tam 3.5 saattir ugraşıyorum yemiin ederim olmadı olmuyo yapıyorum pcdemi sorun var dedim düşün 2. pcye geçtim bi baktım senin siteye girdim mis gibi anlatmış bi yaptım oldu has adamsın emegine saglık ellerine saglık kardesm çalışmıyo diyenler öldürürüm lan çalışmasa bende çalışmazdı![]()
dostum hayırlı olsun 
ben bu dedıklerınızı yaptım guvenlık uyarılarını bır turlu sılemedım (KNOXAgent.apk
•KNOXStore.apk
•ContainerAgent.apk ) su uclu oyle kullandım superuser sılemıyor bır ıslem yapamıyorum sımdı tel guncelleme gelse guncelleyemıyecegım cunku guncellemelerı denetlemıyor modıfıye edıldıgı ıcın ben bu programı komple kaldırmak orjınal halıne cevırmek ıstıyorum bana yardım edermısınız forumda var unroot ama telefonu sıfırlıyor yuklu bılgılerım gıdecek bu sefer baska yolu yokmu