s4 mini 4.2.2 root atmak (GT-I9190 root anlatım konusu)

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
E:Can't open /sdcard/0/Download/GT-I9190-RootKit-v1.zip
(bad)
Installation Aborted
kardeşim ¿

bilal72

bilal72

Üye
tşk.

Son düzenleme:

matsubara

Üye
Merhaba Arkadaşlar
S4 mini GT-9190 model

Telefon Download Modu Yerine Factory mode ye Geçiyor..

Ve çince yazılar Çıkıyor nekadar araştırma yaptıysam'da çözümü Bulamadım yardımcı olabilecek kimse varmı acaba ?

papeynk

papeynk

Üye
bnde rootlu set warrant kernal bıt yazıyor anlamı edır lutfen soyleyın ?

papeynk

papeynk

Üye
bılınmeyen root uygulamaları soyleyın bakalım arkadaslar cok soleyın :D

yasamformu

yasamformu

Üye
s4 mini me root attım ama sürekli yukarda güvenlik uyarısı çıkıyor izinsiz girişler engellendi v.s bunu engellemenin yolunu anlatabilecek biri var mı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
s4 mini me root attım ama sürekli yukarda güvenlik uyarısı çıkıyor izinsiz girişler engellendi v.s bunu engellemenin yolunu anlatabilecek biri var mı

Konuda uyarilari nasil engelleyeceginizi belirttim, konuyu tekrar okuyun ;)

yasamformu

yasamformu

Üye
Konuda uyarilari nasil engelleyeceginizi belirttim, konuyu tekrar okuyun ;)
onları yaptım söylenen uygulamayı indirdim ama uygulama telefonda açılmadı hata verdi telefonumun sürümü ileriymiş sanırım ona benzer bir hata bende başka bir program indirdim uygulamaları silmek içn ama verilen 3 uygulamada kilit resmi ile simgelenmiş ve delete dediğimde delete succesfull demesine rağmen hiç bir şey sildiği yok :/ hala uyarılar da gelmeye devam ediyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
onları yaptım söylenen uygulamayı indirdim ama uygulama telefonda açılmadı hata verdi telefonumun sürümü ileriymiş sanırım ona benzer bir hata bende başka bir program indirdim uygulamaları silmek içn ama verilen 3 uygulamada kilit resmi ile simgelenmiş ve delete dediğimde delete succesfull demesine rağmen hiç bir şey sildiği yok :/ hala uyarılar da gelmeye devam ediyor
Silmezsen gelir tabiki root explorer yükleyip silebilirsin

Ekteki uygulamayı kullan.

Ekli dosyalar

yasamformu

yasamformu

Üye
[QUOTE="
Ekteki uygulamayı kullan.[/QUOTE]

gecenin 1 inde benimle uğraştığın için teşekkürler hallettim olayı :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
[QUOTE="
Ekteki uygulamayı kullan.

gecenin 1 inde benimle uğraştığın için teşekkürler hallettim olayı :)[/QUOTE]
Onemli degil hayırlı olsun :)
Kitkat yuklersen üstteki yorumumda link verdim diger konudan root yapabilirsin ;)

respech0505

Üye
EMEGİNE SAGLIK CANIM KARDEŞİM tam 3.5 saattir ugraşıyorum yemiin ederim olmadı olmuyo yapıyorum pcdemi sorun var dedim düşün 2. pcye geçtim bi baktım senin siteye girdim mis gibi anlatmış bi yaptım oldu has adamsın emegine saglık ellerine saglık kardesm çalışmıyo diyenler öldürürüm lan çalışmasa bende çalışmazdı :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
EMEGİNE SAGLIK CANIM KARDEŞİM tam 3.5 saattir ugraşıyorum yemiin ederim olmadı olmuyo yapıyorum pcdemi sorun var dedim düşün 2. pcye geçtim bi baktım senin siteye girdim mis gibi anlatmış bi yaptım oldu has adamsın emegine saglık ellerine saglık kardesm çalışmıyo diyenler öldürürüm lan çalışmasa bende çalışmazdı :D
:rica: dostum hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

mavi bereli58

Üye
ben bu dedıklerınızı yaptım guvenlık uyarılarını bır turlu sılemedım (KNOXAgent.apk
•KNOXStore.apk
•ContainerAgent.apk ) su uclu
oyle kullandım superuser sılemıyor bır ıslem yapamıyorum sımdı tel guncelleme gelse guncelleyemıyecegım cunku guncellemelerı denetlemıyor modıfıye edıldıgı ıcın ben bu programı komple kaldırmak orjınal halıne cevırmek ıstıyorum bana yardım edermısınız forumda var unroot ama telefonu sıfırlıyor yuklu bılgılerım gıdecek bu sefer baska yolu yokmu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ben bu dedıklerınızı yaptım guvenlık uyarılarını bır turlu sılemedım (KNOXAgent.apk
•KNOXStore.apk
•ContainerAgent.apk ) su uclu
oyle kullandım superuser sılemıyor bır ıslem yapamıyorum sımdı tel guncelleme gelse guncelleyemıyecegım cunku guncellemelerı denetlemıyor modıfıye edıldıgı ıcın ben bu programı komple kaldırmak orjınal halıne cevırmek ıstıyorum bana yardım edermısınız forumda var unroot ama telefonu sıfırlıyor yuklu bılgılerım gıdecek bu sefer baska yolu yokmu

Guncel surumu odin ile yukleyebilirsin telaş yapmana gerek yok.
Uyarilarida root explorer ile silebilirsin.

ByBobi

Üye
Teşekkürler, işime yaradı. :)

• Beğen

Gürsel.k

Üye
ÇOK TEŞEKKÜRLER dediklerinizi aynen yaptım bir sorun çıkmadan hallettim.

• Beğen

Üst Alt