Telefon Tavsiyesi S4 kullanicilari bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
4.4 ü zor aldı 5 için hayaller başladı :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve heathrow

danismaz61

Üye
4.4 ü zor aldı 5 için hayaller başladı :D
Siz hayal kurmaya devam edin nereden neyi takip ediyorsunuz bilmiyorum ama telefon daha çıkacağı zaman 4.4 alacağı kesindi zaten fanlık yapmaya gerek yok s3le karıştırmayın. Ayrıca bence güncelleme herşey demek değil o çok sevilen sürekli destek veriyor denilen apple 3gs'yi 7 bile olmayan son güncellemede ya da 4'ü iOS 7de kullanın bakalım apple öyle böyle diyebiliyor musunuz ne kadar hantal telefon stabil olduktan sonra sürüm numarasının ne önemi var bence gayet stabil şu anda hiç bir sıkıntım yok açıkçası yeni güncellemeyi almasada olur.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Siz hayal kurmaya devam edin nereden neyi takip ediyorsunuz bilmiyorum ama telefon daha çıkacağı zaman 4.4 alacağı kesindi zaten fanlık yapmaya gerek yok s3le karıştırmayın. Ayrıca bence güncelleme herşey demek değil o çok sevilen sürekli destek veriyor denilen apple 3gs'yi 7 bile olmayan son güncellemede ya da 4'ü iOS 7de kullanın bakalım apple öyle böyle diyebiliyor musunuz ne kadar hantal telefon stabil olduktan sonra sürüm numarasının ne önemi var bence gayet stabil şu anda hiç bir sıkıntım yok açıkçası yeni güncellemeyi almasada olur.
Eeeeee o zaman sıkıntın ne? Bana ders verme delikanlı. 5.0 çıksın o zaman görüşelim. Alacağı kesinmiş! Sanki Samsung yazılım ekibi sana çalışıyor :D

danismaz61

Üye
Eeeeee o zaman sıkıntın ne? Bana ders verme delikanlı. 5.0 çıksın o zaman görüşelim. Alacağı kesinmiş! Sanki Samsung yazılım ekibi sana çalışıyor :D
Benim sıkıntım yok sizin var gibi ama ben sadece telefon alacak arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa benim telefonumdan bir sıkıntım yok. Ayrıca kimseye ders verdiğim yok bu konu kalsın burada 5 çıkacağı zaman sizi burada görmek istiyorum doğrusu

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Benim sıkıntım yok sizin var gibi ama ben sadece telefon alacak arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa benim telefonumdan bir sıkıntım yok. Ayrıca kimseye ders verdiğim yok bu konu kalsın burada 5 çıkacağı zaman sizi burada görmek istiyorum doğrusu
Görüşelim kaplan :D

danismaz61

Üye
  • Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Tanışalım @Dede adım muhammet soyadım danışmaz Trabzonluyum ailem Ereğlide yaşıyor ben istanbulda okuyorum ya sen?
Bilgi yarışmasında değiliz mübarek :D
Ben Ahmed... İstanbul ikamet. Eski sert mod. :D

Invoke

Invoke

Üye
Tc kimlik numaranı yazmayı unutmuşsun, kardes. :D

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar adamla gorustum elinde saglam s4 yokmus bende 600tlye en fazla sifir ne alabilirim? Ben 525 dusunuyorum. Bilinmedik marka onermeyin elimde bi discovery belasi var zaten

Invoke

Invoke

Üye
Moto g.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Lumia olarak?

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Yurt dışı telefonlar pasaporta işlenince sorun olmuyo fakat onada para alıyolar heralde.

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaslar adamla gorustum elinde saglam s4 yokmus bende 600tlye en fazla sifir ne alabilirim? Ben 525 dusunuyorum. Bilinmedik marka onermeyin elimde bi discovery belasi var zaten

bence s4 alma. iyi bir cihaz değil ben kullanıyorum ve aldığıma pişmanım. s4e vereceğin paraya lumia yada g2 alabilirsin.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt