Siz hayal kurmaya devam edin nereden neyi takip ediyorsunuz bilmiyorum ama telefon daha çıkacağı zaman 4.4 alacağı kesindi zaten fanlık yapmaya gerek yok s3le karıştırmayın. Ayrıca bence güncelleme herşey demek değil o çok sevilen sürekli destek veriyor denilen apple 3gs'yi 7 bile olmayan son güncellemede ya da 4'ü iOS 7de kullanın bakalım apple öyle böyle diyebiliyor musunuz ne kadar hantal telefon stabil olduktan sonra sürüm numarasının ne önemi var bence gayet stabil şu anda hiç bir sıkıntım yok açıkçası yeni güncellemeyi almasada olur.4.4 ü zor aldı 5 için hayaller başladı![]()
Eeeeee o zaman sıkıntın ne? Bana ders verme delikanlı. 5.0 çıksın o zaman görüşelim. Alacağı kesinmiş! Sanki Samsung yazılım ekibi sana çalışıyorSiz hayal kurmaya devam edin nereden neyi takip ediyorsunuz bilmiyorum ama telefon daha çıkacağı zaman 4.4 alacağı kesindi zaten fanlık yapmaya gerek yok s3le karıştırmayın. Ayrıca bence güncelleme herşey demek değil o çok sevilen sürekli destek veriyor denilen apple 3gs'yi 7 bile olmayan son güncellemede ya da 4'ü iOS 7de kullanın bakalım apple öyle böyle diyebiliyor musunuz ne kadar hantal telefon stabil olduktan sonra sürüm numarasının ne önemi var bence gayet stabil şu anda hiç bir sıkıntım yok açıkçası yeni güncellemeyi almasada olur.

Benim sıkıntım yok sizin var gibi ama ben sadece telefon alacak arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa benim telefonumdan bir sıkıntım yok. Ayrıca kimseye ders verdiğim yok bu konu kalsın burada 5 çıkacağı zaman sizi burada görmek istiyorum doğrusuEeeeee o zaman sıkıntın ne? Bana ders verme delikanlı. 5.0 çıksın o zaman görüşelim. Alacağı kesinmiş! Sanki Samsung yazılım ekibi sana çalışıyor![]()
Görüşelim kaplanBenim sıkıntım yok sizin var gibi ama ben sadece telefon alacak arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa benim telefonumdan bir sıkıntım yok. Ayrıca kimseye ders verdiğim yok bu konu kalsın burada 5 çıkacağı zaman sizi burada görmek istiyorum doğrusu

İnşallahGörüşelim kaplan![]()

Tanışalım @Dede adım muhammet soyadım danışmaz Trabzonluyum ailem Ereğlide yaşıyor ben istanbulda okuyorum ya sen?Amin![]()
Gel tanışalım olmayacak bu böyle![]()
Bilgi yarışmasında değiliz mübarekTanışalım @Dede adım muhammet soyadım danışmaz Trabzonluyum ailem Ereğlide yaşıyor ben istanbulda okuyorum ya sen?

O benim kankam artık. Laf yok!Tc kimlik numaranı yazmayı unutmuşsun, kardes.![]()

Tanışalım dedin bende yazdım gerekenleriBilgi yarışmasında değiliz mübarek
Ben Ahmed... İstanbul ikamet. Eski sert mod.![]()

Lumia olarak?
Zaten ya 525 i alcam yada butceyi arttirip 820525 var. İyi ama küçük cihaz.

Cunku android kasiyor525 var. İyi ama küçük cihaz.

Arkadaslar adamla gorustum elinde saglam s4 yokmus bende 600tlye en fazla sifir ne alabilirim? Ben 525 dusunuyorum. Bilinmedik marka onermeyin elimde bi discovery belasi var zaten