Telefon Tavsiyesi S4 kullanicilari bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
S4 kullanicilari bakabilir mi?
Merhaba arkadaslar yazin calisip yurtdisi orjinal s4 almayi dusunuyorum. 500 600 tlye alicam. S4de 4.4 var mi? Herhangi bir kronik sorunu var mi guncelleme sonrasi? Stabil mi performans nasil. Bir de bu cihaza imei atilmis olacakmis guncelleme yapmakta sorun olur mu?

KayraBey

KayraBey

Üye
600 tl mi???

danismaz61

Üye
İmei atılmış cihaza bulaşma Samsung alacaksan hiç bir güncellemeyi alamazsın şu an kullanılan sürüm 4.4.2 kullanıyor ama 5.0 alacağı bir kesin ancak İmei atıldığı için alamazsın o zaman tabi yükleme imkanları var ama başını ağrıtır benden söylemesi.gayet stabil bana bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar bir yıldır kullanıyorum ancak yurtdışıda olsa o fiyata s4 bulmak çok zor kesinlikle bir şey vardır bana göre iyice nedir diye bir öğren derim. İyi günler

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767 ve B.A.R.O.N
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim telefoncu akraba zaten sorun yok. Neden guncelleme almiyor?

danismaz61

Üye
İmei atılmış cihazlarda Samsung güncelleme yapmıyor sonradan rom şeklinde yükleyebilirsin yeni çıkan sürümleri ancak bu sefer İmei uçar efs yedeği alman gerekir uğraşırım risk alırım dersen sıkıntı yok

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
İmei atılmış cihazlarda Samsung güncelleme yapmıyor sonradan rom şeklinde yükleyebilirsin yeni çıkan sürümleri ancak bu sefer İmei uçar efs yedeği alman gerekir uğraşırım risk alırım dersen sıkıntı yok
Efs yedegi alinsa yine de sorun oluyo mu?

danismaz61

Üye
Bildiğim kadarıyla olmuyor sanırım

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim telefoncu tanidik dicem 4.4 yukle imei at sonradan sorun olmaz dmi?

danismaz61

Üye
Yok olmaz o zaman sıkıntı normal kullanmaya devam edebilirsin telefonu

danismaz61

Üye
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Evet dediğim gibi 5.0 geleceği kesin ota üzerinden güncelleme yapamazsın o zaman yine rom kurman gerekecek yine yedek alıp geri yüklemen gerekecek
Eger o sekilde sorun yoksa sorun yok agir oyunlar ve batarya performansi nasil?

KayraBey

KayraBey

Üye
S4 5.0 almaz rahat ol.

• Beğen
Tepkiler: xmustx, heathrow ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Diger s4 kullanicilarindan telefonlari hakkinda dusuncelerinu bekliyorum @ANIL seni bekliyorum

danismaz61

Üye
Batarya konusunda pek iyi şeyler diyemem maalesef özellikle 4.4.2den sonra fazla gitmeye başladı sabah çıkarıyorum akşama doğru bitiyor ancak sürekli wifi ya da mobil veri sürekli açık. Ayrıca s4ün 5 alacağı kesin bir şey yeni çıkan s5 bile aman aman üst donanıma sahip değil s4e göre 5.0ın gereksinimlerini her türlü karşılar. Oyun konusunda herhangi bir kasma donma yaşamadım ancak biraz fazla ısınıyor ağır oyunlarda onu diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Sen memnunsun yani?

danismaz61

Üye
Yani

• Beğen
greenaye

greenaye

Üye
S4 tam bir oyun canavarı. Oynamadım oyun kalmadı nerdeyse hiç bir sorun yaşamadım. Tek sorun arkadasin dediği gibi aşırı ısınma. Diğer konuları telefoncu tanıdıksa halledersin zaten.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt