Yardım S3 Root Rom yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
    Konu Sahibi
S3 Root Rom yükleme
Selamin Aleykum maxicep ;
Room root işlerinde yeniyim bugun ses acma güç ve orta tuşa basarak menuye girmek istedim fakat boyle bir hatayla karşılastım komut yok dedicihazım rootsuz room falanda yok bildiginiz fabrika cikişi :)

metilus

Üye
Aga ne yapmak istorsun ben seni bilgilendiriyim

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
    Konu Sahibi
custom Room aticam cihaz rootsuz bu menuye girim dedim böyle bir sorunla karsilastim normal bir sey mi değilmi sormak istedim
Ayrica room root atimini cok iyi anlatan konu varmi forumda bulamadim da ben hic bilmeyenler için anlatimi olan bir konu yada video

metilus

Üye
Root atimi aslinda kolaydir .
Ama yapamazsan telefon tugla
Ben senin icin arastirip uygun konun linkini atip hallediriz .
Android kac bu arada
Cwm yuklemessen o menude hic birsey yapamazsin ama hepsini halletcez

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim hocam iyi kötü bilgim var ama daha önce hic denemedim yapmayi sadece boyle konulari falan inceledim garantinin bitmesini bekliyorum bitsin aninda room root aticam cihaza nolur nolmaz beklemek lazim diyr düşünüyorum garantiyi

metilus

Üye
Bence hic oyle dusunme benim benim garantiye bir yilvar daha yaptim iyikide yaptim
Asiri bir performans artisi yasarsin touchwiden sonra rom ile hem oyunlardaki parali seyleri bazi online oyunlarda dahil ala bilirsin her turlu uardima hazirim

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum o isler hakkinda bilgim var sadece rehber lazim sizin cihaz neydi hocam ?

metilus

Üye
S4 mini
Ama baya bilgiliyim istersrn hallederiz

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
    Konu Sahibi
Tamamıyla bir karar verimde forumda devamli takiliyorsaniz mesaj atarim ben size

metilus

Üye
Tmm

metilus

Üye
Soft yada hard brick durumu

metilus

Üye
Softa stok roma donersin de
Hard ada aynisida onda biraz daha zorlu ama hard icin ugrasmak lazim
Ben cm 11 yuklerken 2-3kere soft brick olmustu ama herseyin basi cwm o olmasa dahada zorlu

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
    Konu Sahibi
Cwm kurdum bir uygulama yukledim room maneger di adi galiba onunla.kurdum cwm yi :)

metilus

Üye
İyi yapmisin

Takipçi Satın Al

Üst Alt