Meizu M6 Note Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu M6 Note Root Atma ve TWRP Yükleme
Son yıllarda adını sıkça duymaya başladığımız akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu bildiğiniz üzere her bütçeye uygun farklı akıllı telefon modellerini rakiplerine kıyasla daha uygun bir fiyatla piyasaya sürüyor ve bu sayede müşterileri kendisine çekmeyi başarıyor. Bu kapsamda ülkemizde de resmi olarak akıllı telefonlarını satışa sunan şirketin orta seviye cihazlarından biri olan Meizu M6 Note için bazı bilgileri sizlerle paylaşacağım.

Bu konuda Meizu M6 Note root atma ve Meizu M6 Note twrp yükleme işlemleri hakkında sizlere bilgi vereceğim. Bu işlemlere başlamadan önce telefonunuzun bootloader kilidinin açık olduğundan emin olun. Telefonunuzdaki dosyaları yedek almayı unutmayın. İşlemlerden dolayı cihazınızda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. BURAYA tıklayın ve adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

Meizu M6 Note TWRP Yükleme

Öncelikle tıklayın ve Meizu M6 Note twrp dosyasını bilgisayarınıza indirerek adb klasör içine atın ve dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak ( genellikle fastboot moduna girmek için bu komut kullanılır ) basılı tutun ve telefonu fastboot modunda iken kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb klasörü içerisinde cmd komut yöneticisi aracını çalıştırın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik işlemin ardından Meizu M6 Note twrp yükleme işlemi bitecektir.

Meizu M6 Note Root Atma

Yukarıdaki işlem bittikten sonra tıklayarak Meizu M6 Note root için gerekli olan dosyayı indirerek telefonun içine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Yükle ( Install ) kısmına girerek indirmiş olduğunuz Magisk 19.1 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yüklemeden sonra telefonu yeniden başlatın. Menüye Magisk uygulaması geldiyse Meizu M6 Note root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 
  • Beğen
Tepkiler: royal34


Üst Alt