Huawei Honor View 10 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Honor View 10 Root Atma ve TWRP Yükleme
Çerçevesiz ekranlı akıllı telefonların yaygın hale gelmesiyle her geçen gün daha ince çerçeveli telefon modellerini piyasada görüyoruz. Çerçevesiz telefonların başında gelen modellerden biri olan Honor View 10 uygun fiyat etiketine karşın amiral gemisi özellikler sunduğu için dünya genelinde yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı. Halen güçlü ve popüler bir cihaz olma özelliğini taşısa da eskimeye başladığı için kullanıcıların yazılım tarafında canını sıkabiliyor. Bu yazımda sizlere Honor View 10 root atma ve Honor View 10 twrp yükleme işlemleri nasıl yapılıyor kısaca onu anlatacağım.

Bu işlemler için cihazınızın bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. İşlemlerden dolayı telefonda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. BURAYA tıklayarak adb driver dosyasını bilgisayarınıza yükleyin.

Honor View 10 TWRP Yükleme

tıklayarak Honor View 10 twrp dosyasını indirin ve adını recovery.img olarak ayarlayarak adb klasörü içerisine atın. Öncelikle telefonunuzun ayarlar menüsünden hakkında kısmına girin ve derleme numarasına 6-7 defa üst üste basarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Sonrasında oem kilit açma ve usb hata ayıklama seçeneklerini aktif hale getirin. Telefonu kapatın. Ses kısma + güç ( genelde fastboot moduna bu kombinasyon ile giriliyor ) tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot moduna alın ve kabloyla bilgisayara bağlayın.

ADB klasörü içerisinde cmd ekranını açın ( komut yöneticisi ) sonrasında
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
komutunu yazarak enter tuşuna basın. Yükleme birkaç saniyede bitecektir. Honor View 10 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Honor View 10 Root Atma

tıklayarak Honor View 10 root için gerekli olan Magisk dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına atın. Ardından telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Sonra Install ( Yükle ) kısmına gelerek indirmiş olduğunuz Magisk 19.1 dosyasını seçin ve yükleyin. Yükleme bittikten sonra telefonu yeniden başlatın. Honor View 10 root atma işlemi bitmiştir.
 


.Xedos6.

.Xedos6.

Üye
Selam, Ben Honor 10 View icin Bootloader Kodunu nereden alabilirim. Telefon isiyle ugrasan birisi yardimci olursa memnun olurum. internette aramaktan yoruldum ve sonuc elde edemedim. Amacim Avrupa Yazilimi yüklemek ,su an üzerinde Asya yazilimi yüklü. Umarim bir yardimsever yardimci olur.Simdiden Tesekkürler.
 
Son düzenleme:
.Xedos6.

.Xedos6.

Üye
Yardimsever bir kisi cikmayacak galiba.
 
ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
Kusura bakma ben android'den pek anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
 


Üst Alt