S3 Neo ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nihahahah :ehe Şaka maka ace 2 yi rafa kaldırıyorum tekrar perşembe garantiye verecem s3 ü geri dönüyorum :ehe

S3 romlarını kullanamaz ki donanım çok farklı brick olur :D İsmi s3 neo sadece bi de tasarımı benziyor yoksa s3 le alakası yok biliyorum aynı cihaz arkadaşımda da var :)

İçim dışım aosp oldu lan benimde :ehe
Aosp falan bilmem hacı şu cm11 sırf temaları için kuruyom telefon evrim geçiriyor yeminle :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

The Shadow

The Shadow

Üye
Aosp falan bilmem hacı şu cm11 sırf temaları için kuruyom telefon evrim geçiriyor yeminle :D
Allah belasını versin samsungun ya. Tüm s3 sürümleri alıyor hemen hemen 4.4.4 ü. Yemin ediyorum sakat bıraktılar i9300 ı. Telefon gelsin de aosp forever diycem bi daha touchwiz falan kurmam samsungtan uzak durmak lazım başlarım romlarına :off:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465 ve EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Ah bide ben kurabilsem cm11, kuruyorum en gec 15 dakika sonra dön geri twye :sinir:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Allah belasını versin samsungun ya. Tüm s3 sürümleri alıyor hemen hemen 4.4.4 ü. Yemin ediyorum sakat bıraktılar i9300 ı. Telefon gelsin de aosp forever diycem bi daha touchwiz falan kurmam samsungtan uzak durmak lazım başlarım romlarına :off:
Samsung'un başına saksı düştü. Şaka gibi S3 neo ya veriyor Note3'e S4'e vermiyor. Allah belalarını versin :D

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben yemin ettim bi daha samsung almayacam en kral telefonu en ucuz fiyata çıkarsın gine almam artık zaten yazın ayfon a yatay geçiş yapıcam :ehe
Ah bide ben kurabilsem cm11, kuruyorum en gec 15 dakika sonra dön geri twye :sinir:
Sen niye kurduktan sonra geri dönüyon kardiş :)

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Ben yemin ettim bi daha samsung almayacam en kral telefonu en ucuz fiyata çıkarsın gine almam artık zaten yazın ayfon a yatay geçiş yapıcam :ehe
S4 al cm11 yükle edecegin kufurlerin sesi apartmanda yankilanir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
The Shadow

The Shadow

Üye
Ayfon mu :kotu: Bi daha bende almam samsung hayatta :off:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
killer53

killer53

Üye
Cihaz için yazılım ve recovery cıktımı cıktıysa bılgılendırebılırmı

killer53

killer53

Üye
root da ıyı ama pek randumanlı çalışmıyor root :D oldugu kadar olmadıgı kader :D cm11 portlansa cok kötü planlarım var :D

TWRP recovery var ama i9301i için sadece işlemci farkı var bızdekı cıhaz ıle deniyecem eger olursa haberdar ederim olmaz ise yine haberdar ederim :D

recovery is not seandroıd enforcing hatası veriyor ama yüklendi yani :D mod olarak xperia z2 nın walkman uygulamasını yükledım yükledi ama telefonumda yazılımsal olarak bazı programlarla çakışınca sıkıntı cıkardı ama iş görürü arkadaşlar :D yakında rom cıkar :D

Son düzenleme:
Sucrofe

Sucrofe

Üye
S3 Neo gayet iyi bir cihaz. Yeni çıktığı için bazı yenilikler de vardır. S3'den daha iyi ama ROM konusuna gelince tökezler tabi ama kullanılabilir. Hayırlı olsun bu arada.

killer53

killer53

Üye
S3 Neo gayet iyi bir cihaz. Yeni çıktığı için bazı yenilikler de vardır. S3'den daha iyi ama ROM konusuna gelince tökezler tabi ama kullanılabilir. Hayırlı olsun bu arada.
eyvallah sagolasın yakında romlarında kokusu cıkacak gıbı recoveryde geldıgıne gore ınsallah hayırlısı olur :) s3 e göre kat kat daha iyi donanımsal olarak bazıları kötü görüyor nedense anlamadım opengl 3.0 desteği her orta seviye cihazlarda yok s4 8 cekırdek ama o 8 cekırdek bıle bır ıse yaramıyor + opengl 3 destegi yok asphalt 8 ı kasarak oynuyordum :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eyvallah sagolasın yakında romlarında kokusu cıkacak gıbı recoveryde geldıgıne gore ınsallah hayırlısı olur :) s3 e göre kat kat daha iyi donanımsal olarak bazıları kötü görüyor nedense anlamadım opengl 3.0 desteği her orta seviye cihazlarda yok s4 8 cekırdek ama o 8 cekırdek bıle bır ıse yaramıyor + opengl 3 destegi yok asphalt 8 ı kasarak oynuyordum :D
Ben yüksekde kasarak oynuyorum sizdeki cihaz i9301i mi yoksa i9301q mu ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Kat kat iyi ? Bunu neye dayanarak söyledin bilmiyorum ama kısa bir açıklama yapayım.

S3, Exynos 4412 çipseti içinde bulunan 4 çekirdekli 1.4 GHz hızındaki Cortex A9 işlemcisinden güç alıyor.
S3 Neo, Snapdragon 400 çipseti içerisindeki 4 çekirdekli 1.4 GHz hızındaki Cortex A7 işlemcisinden güç alıyor.
S3 için olan 1.8 GHz lik overclock u saymıyorum bile.

S3 te GPU olarak Mali-400MP4 var.
S3 Neo da Adreno 305 var.
Hemen hemen ikisininde performansı aynı. OpenGL 3.0 ile öne geçiyor ama sanırım samsung GPU ya downclock yapmış normalde daha yüksek performans alması gerekirdi. O yüzden pek bir fark yok.

S3 te 1 GB RAM var.
S3 Neo da 1.5 GB RAM var.

Zaten cihazın S3 ten tek artısı bu. Onu da CyanogenMod 11 ile rahatlıkla çözebilirsin S3 te. Hatta daha bile yüksek performans alırsın. S3 Neo nun official destek alamadığını da hesaba katarsak fazla gitmez.

SAR değerlerine bakacak olursak aralarında fazla bir fark yok ama yine de S3 daha zararsız.

Kısacası senin o S3 ten kat kat iyi dediğin cihaz XDA daki bir noob un elindeki S3 e yenilir, bilinçli kullanılmış bir S4 e ise ezilir.

Kendinde olan cihazı yüceltip başkalarının cihazlarını ezmeye çalışıp fanboyluk yapmaya gerek yok.

#FAIL

• Beğen
killer53

killer53

Üye
Ben yüksekde kasarak oynuyorum sizdeki cihaz i9301i mi yoksa i9301q mu ?
bendekıde 9301Q :D
Kat kat iyi ? Bunu neye dayanarak söyledin bilmiyorum ama kısa bir açıklama yapayım.

S3, Exynos 4412 çipseti içinde bulunan 4 çekirdekli 1.4 GHz hızındaki Cortex A9 işlemcisinden güç alıyor.
S3 Neo, Snapdragon 400 çipseti içerisindeki 4 çekirdekli 1.4 GHz hızındaki Cortex A7 işlemcisinden güç alıyor.
S3 için olan 1.8 GHz lik overclock u saymıyorum bile.

S3 te GPU olarak Mali-400MP4 var.
S3 Neo da Adreno 305 var.
Hemen hemen ikisininde performansı aynı. OpenGL 3.0 ile öne geçiyor ama sanırım samsung GPU ya downclock yapmış normalde daha yüksek performans alması gerekirdi. O yüzden pek bir fark yok.

S3 te 1 GB RAM var.
S3 Neo da 1.5 GB RAM var.

Zaten cihazın S3 ten tek artısı bu. Onu da CyanogenMod 11 ile rahatlıkla çözebilirsin S3 te. Hatta daha bile yüksek performans alırsın. S3 Neo nun official destek alamadığını da hesaba katarsak fazla gitmez.

SAR değerlerine bakacak olursak aralarında fazla bir fark yok ama yine de S3 daha zararsız.

Kısacası senin o S3 ten kat kat iyi dediğin cihaz XDA daki bir noob un elindeki S3 e yenilir, bilinçli kullanılmış bir S4 e ise ezilir.

Kendinde olan cihazı yüceltip başkalarının cihazlarını ezmeye çalışıp fanboyluk yapmaya gerek yok.

#FAIL

S4 ün performansını ve kalitesini gördüm stock romda umarsızca kastıgı halde müşteri geri döndürüyor :) bunu samsung teknik servisi bile söylüyor s4 kötü bir cihaz diye bende kvk da teknik servis olarak çalışıyorum :) bızım elımızdekı cıhaza gelecek olursak cihaz mayıs hazıran aylarında yenı cıktıgı ıcın sadece bızım model ile kalmayıp bunun diger modellerı olan 9301i ve 9300 neo yu cıkarttı bızdekı cıhazlar ıse 9301Q ve 9301i ile benzer sekilde s3 ile kıyaslarım cunku 4.3 deki kalitesini gördüm custom romlarda ayakta durmaya çalısıyor bunu başarıyor s3 bu yuzden custom romlarla daha iyi ama artık bızım cıhazlar gıbı orta seviye cihaz oldu. zamanı geldımı bızdekı cıhazlara rom portlandıgı zaman hersey bellı olur suanlık cıhaz yenı tanıyan pek kımsede yok hayırlısı dıyelım zamanı geldımı overclock bile olur artık beraber sayıp sarmalarız ;)

S3 neo yeni cihaz biraz beklersek hepsi gelecek diye umuyorum artık s3 ve s4 geride kalıyor ama bir o kadar da ınsanlar ve ben kullandıgım kadar + ve - lerini görüyorum root yapamayan yazılım atamayan insan ne yapıcak telefona kasıyor dıyecek lanet edecek ben gördügümü söyler paylaşırım kimse benım sözüme ınansın onu bunu yapsın alsın almasın dıyemem fanboyluk yapamam bunları bılen bılıyor :)

The Shadow

The Shadow

Üye
bendekıde 9301Q :D

S4 ün performansını ve kalitesini gördüm stock romda umarsızca kastıgı halde müşteri geri döndürüyor :) bunu samsung teknik servisi bile söylüyor s4 kötü bir cihaz diye bende kvk da teknik servis olarak çalışıyorum :) bızım elımızdekı cıhaza gelecek olursak cihaz mayıs hazıran aylarında yenı cıktıgı ıcın sadece bızım model ile kalmayıp bunun diger modellerı olan 9301i ve 9300 neo yu cıkarttı bızdekı cıhazlar ıse 9301Q ve 9301i ile benzer sekilde s3 ile kıyaslarım cunku 4.3 deki kalitesini gördüm custom romlarda ayakta durmaya çalısıyor bunu başarıyor s3 bu yuzden custom romlarla daha iyi ama artık bızım cıhazlar gıbı orta seviye cihaz oldu. zamanı geldımı bızdekı cıhazlara rom portlandıgı zaman hersey bellı olur suanlık cıhaz yenı tanıyan pek kımsede yok hayırlısı dıyelım zamanı geldımı overclock bile olur artık beraber sayıp sarmalarız ;)

S3 neo yeni cihaz biraz beklersek hepsi gelecek diye umuyorum artık s3 ve s4 geride kalıyor ama bir o kadar da ınsanlar ve ben kullandıgım kadar + ve - lerini görüyorum root yapamayan yazılım atamayan insan ne yapıcak telefona kasıyor dıyecek lanet edecek ben gördügümü söyler paylaşırım kimse benım sözüme ınansın onu bunu yapsın alsın almasın dıyemem fanboyluk yapamam bunları bılen bılıyor :)
Herşeyden önce ben burda cihazları senin bilgine göre kıyaslıyorum. Root yapamayan insan senin dediğini derse de onun kapasitesine uygun bir cevap veririm. S3 le kıyasla tamam. Ama 4.3 le kıyaslama. Samsung orda S3 kullanıcılarını yeni cihazlarına yönlendirmek için katletmiştir cihazı. Alacağın sonuç S3 ün gerçek performansı ve yapabileceklerini göstermez. 4.1.2 ile kıyasla madem o kadar istiyosan orjinal yazılımla hiç custom roma ihtiyaç duymadan ayakta duruyor gayet güzel. Sizin cihazlara rom portlansa bile S3 kadar iyi olamaz çünkü official destek yok. S4 kötü bir cihaz sorunları var tamam ama bilinçli bir kullanıcının eline geçse rootsuz da ayakta durur. S3 ve S4 S3 neo nun hiçbir şekilde gerisinde kalmaz. Senin gördüğün kullanıcılar büyük ihtimalle androidten pek anlamayan insanlar. S3 neo ya overclock gelse S3 ten daha performanslı çalışamaz cihaz işlemcisi S3 ten daha kötü. S4 üm yok maalesef çevremde kullanan da pek yok, ama ben daha S3 4.1.2 de kasma lafını duymadım.

• Beğen

Üst Alt