eyvallah sagolasın yakında romlarında kokusu cıkacak gıbı recoveryde geldıgıne gore ınsallah hayırlısı olur

s3 e göre kat kat daha iyi donanımsal olarak bazıları kötü görüyor nedense anlamadım opengl 3.0 desteği her orta seviye cihazlarda yok s4 8 cekırdek ama o 8 cekırdek bıle bır ıse yaramıyor + opengl 3 destegi yok asphalt 8 ı kasarak oynuyordum
Kat kat iyi ? Bunu neye dayanarak söyledin bilmiyorum ama kısa bir açıklama yapayım.
S3, Exynos 4412 çipseti içinde bulunan 4 çekirdekli 1.4 GHz hızındaki Cortex A9 işlemcisinden güç alıyor.
S3 Neo, Snapdragon 400 çipseti içerisindeki 4 çekirdekli 1.4 GHz hızındaki Cortex A7 işlemcisinden güç alıyor.
S3 için olan 1.8 GHz lik overclock u saymıyorum bile.
S3 te GPU olarak Mali-400MP4 var.
S3 Neo da Adreno 305 var.
Hemen hemen ikisininde performansı aynı. OpenGL 3.0 ile öne geçiyor ama sanırım samsung GPU ya downclock yapmış normalde daha yüksek performans alması gerekirdi. O yüzden pek bir fark yok.
S3 te 1 GB RAM var.
S3 Neo da 1.5 GB RAM var.
Zaten cihazın S3 ten tek artısı bu. Onu da CyanogenMod 11 ile rahatlıkla çözebilirsin S3 te. Hatta daha bile yüksek performans alırsın. S3 Neo nun official destek alamadığını da hesaba katarsak fazla gitmez.
SAR değerlerine bakacak olursak aralarında fazla bir fark yok ama yine de S3 daha zararsız.
Kısacası senin o S3 ten kat kat iyi dediğin cihaz XDA daki bir noob un elindeki S3 e yenilir, bilinçli kullanılmış bir S4 e ise ezilir.
Kendinde olan cihazı yüceltip başkalarının cihazlarını ezmeye çalışıp fanboyluk yapmaya gerek yok.
#FAIL