s3 mini widget sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini widget sorunu?
Ya benim telefon iki aylık daha ilk aldığımda sorun yoktu ama su anda ekrana koyduğum saat widgeti geri kalıyo neden olabilir acaba? Bide telefona böyle ayda bir iki haftada bi sıfırlamak sorun oluşturur mu?

N. O. T. E. 2

Üye
Saatin pili bitiyordur :D
İsin sakası..
Dostum o kadar yavaslıyormu telefon yaa

Sorun olustururmu bilmiyorum ama fazla resette iyi degil gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Baska bi saat widgeti yukleyip ayni sorun var mi diye bak

serdar_gs

serdar_gs

Üye
o ne saçma şeymiş :D sorun senin telefon dilinin avrupaya göre ayarlı falan olması vs gibi birşey olmasın orası bizden 1 saat geriden geldiği için. illaki bi ayar hatası vardır

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Saatin pili bitiyordur :D
İsin sakası..
Dostum o kadar yavaslıyormu telefon yaa

Sorun olustururmu bilmiyorum ama fazla resette iyi degil gibime geliyor

Son kez sıfırlama Yaptım launcher falan da kurmadim kendi saat suan düzgün gibi ama bakalım artık :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sifirlamak sorun olmaz da sifirlma niye sifirliyosun widget iyi yapilmamistir buyuk ihtimal

-Emre

-Emre

Üye
Dijital Saat ayrı bi apk olduğu için kapatabilir onu cihaz bazen kullanmayın gereksiz.

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
farukbekl

farukbekl

Üye
Sen uygulamayı sonlandırkyor olmayasın...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayarlarda launcheri hafizada tut oluyo onu isaretle. apex launcher kullan bence cok iyi calisiyo takilna yapmiyo hic

aleranol

aleranol

Üye
Onun sebebi kensimden ve başkalarından bildiğim kadarıyla launcher kullanımı. Bazen cihaz nedense bozuyor o kendi programlarını

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Onun sebebi kensimden ve başkalarından bildiğim kadarıyla launcher kullanımı. Bazen cihaz nedense bozuyor o kendi programlarını

Evet olabilir halo kullaniyorum bi kac gündür sorun kalmadı

- - - Eklendi - - -

ayarlarda launcheri hafizada tut oluyo onu isaretle. apex launcher kullan bence cok iyi calisiyo takilna yapmiyo hic

linki var mı elinde? Bide sarji çok yiyo mu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt