s3 mini satın aldım fakat bir kaç sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini satın aldım fakat bir kaç sorum var
Öncelikle cihaz elime yarın ulaşacak ilk iş olarak ekran koruyucu jelatin ve koruyucu kap almayı planlıyorum
Kullananlar hangi kap modelini önerirler

2.si root konusunda ben eski cihazım da direk update.zip ile stock cwm ile rootluyordum sanırım bunda o şekil de root yok rootlu rom kurmak gerek

bir de custom rom bol mu boldan ziyade stabil rom var mı

asperger x

Üye
Benim ev arkadaşım kullanıyor S3 mini ben ona pek çok kez root yapmasını söylememe rağmen garantisi gider diye yapmadı o yüzden stabil çalışan rom ları deneme fırsatımız olmadı. Ekran koruyucu jelatine gelirsek bence hiç gerek yok çünkü ekranı çizmek için tornavida veya çiviye ihtiyacın olur. Koruyucu kılıf diyorsanda arkadaşımın kullandığı kılıf gayet şık duruyor. Arka kapak bağlı leather case şeklinde yapmışlar yalnız biraz kalın oluyor takınca. Yani ben olsam öyle şeyler almaya tenezzül etmezdim.

• Beğen
Tepkiler: furkan5800
Lohengram

Lohengram

Üye
Moshi kap-kılıflarına bak S3 Miniye varmı bilemiyeceğim fakat biraz pahalıdır :good:

smh60

smh60

Üye
Var

best1905

best1905

Üye
Flipcover kilif almani oneririm ben kullaniyorum 7 8 tane renk secenegi var https://www.google.com/search?client=ms-android-google&source=android-home&site=webhp&source=hp&ei=2Be_UeGEIYiUOJGigNAF&q=s3+mini+flip+cover&oq=s3+mini+fl&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0l5.3352.12182.0.13651.13.8.1.4.4.0.270.1368.0j7j1.8.0...0.0...1c.1.17.mobile-gws-hp.D0xZpnv6Zd8#biv=i%7C1%3Bd%7CyWHPd1kEtjroKM%3A benim kullandigim bu

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz bugün elime geçti buz mavisi ilk iş ekran jelatini takdırdım ve yan sanayi flip cover aldım ufak sorun flip cover çıkmıyor resmen yapıştı kaldı telefona :D birde hafıza kartı söküp takarken biraz zorladım sanırım :(

Lohengram

Lohengram

Üye
Cihaz bugün elime geçti buz mavisi ilk iş ekran jelatini takdırdım ve yan sanayi flip cover aldım ufak sorun flip cover çıkmıyor resmen yapıştı kaldı telefona :D birde hafıza kartı söküp takarken biraz zorladım sanırım :(

Benimkide mini degil normal S3 mavi renk çok güzel ama kap falan taktın mı o renge uymuyor :(

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
Benimkide mini degil normal S3 mavi renk çok güzel ama kap falan taktın mı o renge uymuyor :(

Aynen ama kap ile kullanmak zorundayım üzerim de aile baskısı var :D

- - - Eklendi - - -

Şuan güncelleneler yükleniyor cwm ekranın da hadi hayırlısı

Lohengram

Lohengram

Üye

Aynen ama kap ile kullanmak zorundayım üzerim de aile baskısı var :D

- - - Eklendi - - -

Şuan güncelleneler yükleniyor cwm ekranın da hadi hayırlısı
Ah aile :D Bizimkiler bisi demiyor iyi:ehe:

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
Cihaza kuracaklarin kurdum mail falan girdim senkorize etmis hep lanet olsun

best1905

best1905

Üye
Cihaza kuracaklarin kurdum mail falan girdim senkorize etmis hep lanet olsun

Sana tavsiyem hemen rootla rom kur çöp gibi kullanma cihazi kendine 8 lik veya 16 lik hafiza karti al oyunlari rahatca yükleyebilirsin

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
Sana tavsiyem hemen rootla rom kur çöp gibi kullanma cihazi kendine 8 lik veya 16 lik hafiza karti al oyunlari rahatca yükleyebilirsin

Yakın da rootlayacağım ama illaki rootlu rom mu flaşlamam lazım update zip tarzı bir şey yokmudur bunda

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
Neyse yakın bir zaman da rootlarım o halde :)

Üst Alt