s3 mini sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini sarj sorunu
Merhaba s3 mini cihazim var arkadaslar su gibi şarj gidiyor gereksiz uygulamam yok duzenli telefonum sıfır aldim bir kere hafif darbe dahi almadi. Kiliftan çıkarmadim duzenli sarj ettim ama sarj uzun gitsin arkadaslar elbet s3 mini kullanan ve bu derde derman olacak ilaci bulmuştur tek ricam bu ilaci bizimle paylasmaniz inanin bıktım arkadaşlar

joker.lg

joker.lg

Üye
Vallahi bak guc tasarrufunu ac cpu ve ekran tiklerini isaretle mobil veriyi acik tutuyorsan edgede birak rahat 1 gun goturur ekrn parlakligini ortada tut birde olur belki

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Güç tasarrufunu aç parlaklığı en düşüğe getir sonra uygulamalar sekmesinden gereksiz olanları devre dışı bırak mesela bunun gibileri samsung hesabı, samsung push servisi, ve haritaları özellikle GPS'yi kapat telefonunun masaüstünde hiç uygulama bulundurma bunlarda çok şarj yer. son olaraktan 3G kapat Ayarlar/Diğer ağlar/Mobil ağlara gir şebeke modun'dan sadece GSM seç 3G kapatmış olursun tekrardan açmak istiyorsan WCDMA/GSM seçerek yapabilirsin....

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah bunlari yaptim ama hocam başka bir durum varmidir

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Yok kardeşim telefon ve bataryada hiçbir sorun yok rahat olabilirsin. bende 1.5 2 hafta falan oldu telefonu alalı sıfır telefon aynı problem bendede var dediklerimi yap birazda olsa yükselir şarj süresi. bide Battery doctor, Clean master gibi yardımcı programlar var ise telefonunda bunları kaldır hiç gerek yok

Üst Alt