S3 Mini S3 batarya

Sponsorlu Bağlantılar

ghkaon

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini S3 batarya
S3 mini kullanıyorum şuan ve telefonuma mAh 1500 ten yüksek bir pil taksam herhangi bir sorun yaşarmıyım bunu uygulayan ada bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
S3 pili ile s3 mini pilinin boyutu aynı mı nasıl takacaksın ?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve baskahmet
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Olmaz takamazsin

ghkaon

Üye
    Konu Sahibi
S3 yazmakla mah daha yüksek pil demek istemiştim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
S3 yazmakla mah daha yüksek pil demek istemiştim

Telefonuna uygun mah yüksek batarya mevcutsa kullanılabilir sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten alacağın yer sana bu konuda yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve baskahmet

ghkaon

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuna uygun mah yüksek batarya mevcutsa kullanılabilir sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten alacağın yer sana bu konuda yardımcı olacaktır.
sırf şu foruma yazı yazmak için yazıyorsunuz hiç bilgin yoksa yazma arkadaşım ! teşekkürler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
sırf şu foruma yazı yazmak için yazıyorsunuz hiç bilgin yoksa yazma arkadaşım ! teşekkürler

Beklentin ne ?
Ne yazılmasını bekliyorsun?
Telefonun patlar dersem için rahat mi edecek?
Gereksiz konu açmışsın Birde mantıklı cevap bekliyorsun... malzemeyi satan kişiye gidersin sana çok güzel açıklar.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bazı kitler var ama cihazın esteğini bozuyor
Bi sıkıntı çıkarmaz ama s3 mini için varmı onu bilmiyorum
Cihazın kalınlığı 2katina çıkıyor (malum daha fazla mah için daha fazla alan lazım sakın üzerinde 3000mah falan yazan aynı boyundaki pilleri almayın onlar sahte
İşe yarayan modellerde pil o kadar büyük ki özel bi kılıfla kullanmak zorunda kalıyorsunuz

Google a zerolemon yazın demek istediğimi anlarsınız

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Jelli beancı kardeşe Katılıyorum pil boyutuyla alakalı bir durum ne kadar büyük o kadar boyut

Üst Alt